De producten zijn van goede kwaliteit en worden supersnel verzonden. Ik ben er heel blij mee en raad iedereen dit aan, er staat voor iedereen welke maat dan ook iets op hun site! 🩷
Op de site staat dat artikelen in de sale niet kunnen worden geretourneerd. Dit mag wettelijk niet!! Laat je niet afschepen. Je hebt gewoon recht op teruggave van geld. Het staat weliswaar in hun alg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
heel leuk kleding hebben ze bij…
heel leuk kleding hebben ze bij beaustore vooral voor tiener meisjes en veel trending items, broeken passen perfect en mooie kleur. truien zijn van fijne stof en heerlijk voor in de winter 💓💓💓
Fijne broek en ook goed contact gehad…
Fijne broek en ook goed contact gehad via de klantenservice over welke maat ik moest nemen!
Beste online shop
Super snelle verzending, fijne eigenaresse, helpt je met al je vragen, super vriendelijk en het assortiment is top. Zal zeker nog eens bestellen. De kwaliteit is top van de kleding had niks anders verwacht van Beaustore. Wacht niet met bestellen want alles gaat super snel love everything.
Goede broeken voor lange meiden
Ze doen altijd hun best om alles zo snel mogelijk te verzenden en heb het dan ook de dag erna al in huis. Ook zijn de broeken van de tall collectie echt super lang en vallen ze qua taille nogsteeds perfect. Ook zijn de broeken en pantalons van goede kwaliteit
De service is heel erg goed
De service is heel erg goed! Werd echt de dag erna in de ochtend bezorgd en heel goed ingepakt. Super blij met mijn tas🤗
Service is top
Service is top! Hele vriendelijke verkoper en de producten (waaronder de broeken) zitten heel erg lekker! Ook perfect als je lang bent zit hier altijd iets tussen. Heb inmiddels wel 7 broeken van dit merk.
Ik had voor 16:00 besteld en het kwam…
Ik had voor 16:00 besteld en het kwam de volgende dag al om 2 uur in de middag binnen en alles wat ik heb gekocht is echt precies wat je koopt en het zit super lekker en de broeken hebben een hele fijne stretch erin dus als je wat dikkere boven benen hebt maakt dat helemaal niet uit
Leuk topje besteld en gelijk de…
Leuk topje besteld en gelijk de volgende dag binnen!
Snelle levering.
Snelle levering.
Broeken zitten heerlijk door de stretch en fijn zijn de tall jeans die mooi lang vallen.
De producten zijn van goede kwaliteit…
Beaustore
Beaustore
De sloffen zitten er lekker
De tas die ik had besteld is er mooi en fijn en lekker groot
Echt super blij met mijn bestelling
Groetjes Eline van Berkel
erg blij met de broek
Ik heb twee charm london tassen besteld…
Ik heb twee charm london tassen besteld en wat ben ik er blij mee! Echt een aanrader!
De polkadot tas
Ik heb de polkadot tas besteld en vandaag binnen gekregen hij is super stevig en is waterdicht en er past super veel in. Super blij mee! 😍
Zeer onbetrouwbare partij
Zeer onbetrouwbare partij. Ik ben opgelicht door Beau Store, klantenservice is niet oplossingsgericht en antwoorden blijven uit! Bestel hier nooit iets!!!

Vastaus yritykseltä Beaustore
Super
Ontzettend snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit en passen perfect!
Super snelle levering en hele mooie…
Super snelle levering en hele mooie kleding, goede kwaliteit en past perfect! Ben er super blij mee!!
Beaustore is geweldig!
Beaustore is geweldig!! De kleding zijn super de tall broeken voor de dames zijn perfect!
Snelle verzending en ideale broek voor lange meiden
Snelle verzending en prachtig lange broek! Heel blij mee :)