Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Alles voor de spannende en sfeervolle slaapkamer
Hollanti
- bdrmstories.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mooie webshop
Mooie webshop met mooie producten die je minder snel verwacht (zoals mooi art fotoboek ed)
Hoge prijs-kwaliteitverhouding en te lange bezorgtijd
De producten zijn (a) 7 dagen later pas geleverd en (b) te duur. Op de site ogen de producten groter dan in realiteit. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding best wel hoog. Daarentegen moet ik zeggen dat de inhoudelijke kwaliteit van de producten wel top is!

Vastaus yritykseltä BDRMstories
Top product en service
Deze website nodigt je uit om op een…
Deze website nodigt je uit om op een fijne manier verrassende ontdekkingen te doen,
Waar je misschien wel eens van droomt, maar gewoon doen👍😉🥂
Mooi verzorgde en professionele site
Mooi verzorgde en professionele site. Top ervaring. De uitstraling van deze site neemt de drempel voor me weg om iets te bestellen. Erg blij verrast toen ik het pakketje in ontvangt nam. Mooie verpakking en spannend om uit te pakken. Zeer tevreden. Ik zeg doen.
Heel overzichtelijk & vrouwvriendelijk
Hele overzichtelijke, vrouwvriendelijke en laagdrempelige shop, met prachtige artikelen. Ik ben heel blij met mijn aankopen, ze zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook voor in mijn Bedroom! Ik kom zeker terug...
Een echte boutique
Een echte boutique. Een beleving voor man en vrouw. Chique, sensueel en met vooral veel aandacht voor de schoonheid.
Spice up your life
Fijne website, waar je voor elke zintuig het juiste product kan vinden en extra kan genieten in deze lastige tijd! Mooie verhouding tussen prijs en kwaliteit, echt een aanrader!
Mooie chique site
Mooie chique site. Het geeft je het gevoel van elegant shoppen :-)
Top service!
Mooie website met vernieuwende producten! Ik kon snel en gemakkelijk vinden wat ik zocht. Ik heb mijn bestelling sneller dan verwacht binnen gekregen. Het was mooi discreet verpakt én erg fijn dat het niet bij de buren afgeleverd kan worden! :) De kwaliteit is echt goed! Ik ga hier zeker vaker kopen!