Bc Zonnepanelen
Oplichters!! Na vele pogingen van telefoontjes, mailtjes en zelfs direct langsgaan zijn wij onze aanbetaling kwijt. Oprichter Kees Luijt staat erom bekend dat hij particulieren oplicht! Van straatver... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Installateur van zonnepanelen.
Hoofdweg Noord 11, 2913LB, Nieuwerkerk aan den IJssel, Hollanti
- 085 444 4300
- info@bc-zonnepanelen.nl
- bc-zonnepanelen.nl
Muut katsoivat myös näitä
Dodgy
I don't have any business with these people and am not based in Netherlands, but these people have somehow got hold of my email address and are sending me spam emails several times a day. It's a real nuisance. I am not prepared to open an email from someone I don't know or click on any unsubscribe links, but I can let any potential customers know what sort of company they are. Spamming a stranger who has no intention of using their company makes them look very unprofessional.
BC Zonnepanelen failliet
BC Zonnepanelen failliet, Kees Luijt komt geen afspraak na dus aangifte gedaan bij de politie en de curator ook gemeld van misleiding en oplichting. Kees zullen we voorlopig wel niet meer zien bij Vv Nieuwerkerk
BC Zonnepanelen is failliet
BC Zonnepanelen is failliet. Wij kunnen naar de aanbetaling fluiten. Rechtshulp ingeschakeld, nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Nu naar de curator om te zien wat er nog te halen valt.
Ook maar even aangifte doen bij de politie.
Strafbare feiten ?
Als gedupeerde zojuist de curator schriftelijk verzocht om ook onderzoek te doen naar strafbare feiten van de eigenaar en zijn companen. Zijn historie stinkt aan alle kanten, nu ook weer bij BC de boel opgelicht. Dit moet stoppen.
Bewust Collectief = BC Zonnepanelen
Bewust Collectief = BC Zonnepanelen. Na vele oplichtingspraktijken nu failliet verklaard. Het doek is gevallen voor de oplichters Kees Luijt en Michel Worst.
Oplichters!
Oprichter Kees Luijt staat erom bekend dat hij particulieren oplicht! Van straatverkoop tot aan telefoonabonnementen. Laat je niet gek maken door deze beste man! Ga niet in zee met Kees Luijt. Vele gedupeerde van BC zonnepanelen. Laat deze man niet nog meer ondernemingen opzetten. Doe aangifte! Zet media in en laat hem hiermee stoppen, maar ga vooral niet in zee met BC Zonnepanelen. Inmiddels ook failliet!
We waren te goed van vertrouwen
We waren te goed van vertrouwen, 3 x verplaatsen van installatie geaccepteerd. Ze zouden uiteindelijk 1 dag voor het faillissement 10 panelen bij ons komen installeren.
Ingehuurde administrateur (HvK) stelde ons in augustus nog gerust dat er geen faillissement aankwam, legde uit wat oorzaken uitstel waren. Hij bood compensatie aan en betere materialen voor die prijs.
Kost me zo’n 3K en vordering SVn blijft natuurlijk bestaan.
Bewust collectief failliet verklaard?
Lees zojuist een artikeltje dat Bewust Collectief waar BC zonnepanelen volgens mij onder valt failliet is verklaard. Zie faillissementsdossier.nl als je wilt checken of meer info zoekt. Dit was al te verwachten met wat we de laatste maanden hebben ervaren. Echt verschrikkelijk! Ik hoop dat deze praktijken gestopt worden en dat een doorstart met achterlaten van veel gedupeerden wordt voorkomen. Django van Ster solar heeft deze week bij ons geïnstalleerd. Dankbaar voor! Alles ziet er netjes uit.
Een gewaarschuwd mens.........
Een gewaarschuwd mens.........
Dit bedrijf gaat niet echt lekker. op gebied van communicatie kunnen ze nog wel e.e.a. leren. Ben blij dat een ander bedrijf probeert zoveel mogelijk de chaos en puinhoop welke het "Team" van BC zonnepanelen heeft gecreëerd op te lossen. Misschien hebben ze niet alles zelf in de hand gehad door de BTW veranderingen maar dat ze er niet meer uitkomen is duidelijk.
Django van Ster_solar heeft uiteindelijk alles mooi en snel opgeleverd. Het is sneu dat er weer een bedrijf naar de knoppen is door het NL beleid maar ik kon de mannen van Ster-Solar vandaag bijna wel kussen zo blij was ik dat eindelijk alles erop ligt
Pand van BC Zonnepanelen in Nieuwekerk is leeg
Pand van BC Zonnepanelen in Nieuwekerk aan den IJssel is leeg (er staat op hun website dat ze met een reorganisatie bezig zijn en 23 november weer open, club laat zich neem ik aan failliet verklaren en dan misschien een doorstart??? (club gaat ten onder door oplichting en mismanagement). Geloof er niets van. Dus check hoe u uw aanbetaling terug kunt krijgen....
En inderdaad ze zijn failliet sinds 20 oktober 2023 (zie website faillissementsdossier.nl), mis management en oplichting, ze wisten gewoon dat het fout ging en toch gewoon veel nieuwe klanten aannemen en hun aanbetaling accepteren dus gewoon oplichting!!! dus ja meld u aan bij de curator om te checken of u nog geld terug kunt krijgen het geld zal wel weggesluisd zijn...volgens mij had een klant nog niets gemeld dat BV Nederland dit bedrijf kapot had gemaakt ivm BTW gedoe wat grote onzin is, dit is gewoon oplichting en mis management, als een bedrijf het niet aankan en weet dat het fout gaat moeten ze geen nieuwe klanten aannemen en die eigenaar Kees Luijt bleef maar open voor nieuwe klanten en hun aanbetalingen...dus oplichting, enorm vervelend voor alle klanten die nu hun geld kwijt zijn...
De installatie bleek bij een windvlaag…
De installatie bleek bij een windvlaag niet goed uitgevoerd.
Van afsltersale heeft dit bedrijf nog nooit gehoord. Absurd gewoon. Ik krijg ze per mail en telefoon niet te pakken!
Wat een baggerbedrijf
Wat een baggerbedrijf. In maart panelen besteld, natuurlijk met een prachtige offerte en mooi verhaal. Na twee keer datum verplaatsen en hierbij met toegezegde korting, werd ik een dag voor de uiteindelijke plaatsing gebeld door een nieuw installateursbedrijf dat blijkbaar de opdrachten tot plaatsing heeft overgenomen. Het verhaal: 'ik wil ze best komen leggen, maar die korting doe ik niet aan want dat betaal ik dan uit eigen zak'. BC heeft namelijk het resterende bedrag (Na aanbetaling dus) toegezegd aan de installateur, en die korting is nooit over gesproken. Dus aan mij de keuze: wil je panelen, dan zonder de beloofde korting, of we komen niet.
Wat een gedoe zeg.
Ik heb ze laten leggen omdat ik op dit forum lees dat de aanbetaling terugkrijgen nog lastiger is, maar nu moet ik dus alsnog over honderden euro's toegezegde korting vanwege mislopen van heel veel zonuren gaan steggelen. Bedrijf neemt telefoon niet op idd. (oud) medewerkers zeggen dat er een faillissement aanstaande is..
Wegwezen hier als je nog geen zaken met BC hebt gedaan. En sterkte aan de mensen die nog proberen geld terug te halen
Ik ben al meer dan een jaar bezig om de…
Ik ben al meer dan een jaar bezig om de zonnepanelen op mijn schuur te krijgen, maar keer op keer word ik in de maling genomen. Ze komen hun woord niet na, hebben de datum al 9x verschoven en zijn al een paar keer niet op komen dagen. Ik vraag me nog steeds af of dit bedrijf wel überhaupt bestaat. Ik ben maanden respectvol met alle werknemers omgegaan en ben in mijn leven nog nooit zo behandeld. Het vertrouwen in de mens is helaas weer ver te zoeken. Ga NOOOIT met deze mensen in zee. Ik heb mijn aanbetaling teruggevraagd, maar ik ben heel benieuwd of ik dat ooit terug ga krijgen. Heb geen goed woord over dit bedrijf. Zelf de eigenaar komt zijn woord niet na dus hoe kan ik dan verwachten dat het personeel dat wel doet! Voorburg
4 keer niet komen opdagen
4 keer niet komen opdagen! Oplichters en leugenaars....
BC- Zonnepanelen komt geen enkele…
BC- Zonnepanelen komt geen enkele afspraak na! De zonnepanelen zouden in juli geplaatst moeten worden, deze afspraak is 2x verzet. En gisteren op afgesproken dag zijn ze niet komen opdagen. Ze zijn ook niet bereikbaar en nemen actief geen contact op!
Ik zit zelf 15jaar in bouw sector, en ben eea gewend. Maar deze wijze van werken is ongekend. Heb geen worden voor....
Uiteindelijk toch de zonnepanelen!
Tja, er is veel gezegd en geschreven over BC zonnepanelen. Ze zitten om wat voor redenen dan ook, ze geven zelf aan de belastingdienst en de teruggave BTW in de problemen. Los van de problemen kunnen de afspraken en communicatie veel beter. Uiteindelijk na veel contact eindelijk de zonnepanelen gisteren netjes geplaatst. Keurig personeel voor het plaatsen. Uiteindelijk voor ons goed gekomen. Eigenaar Kees wil de problemen echt oplossen alleen is een kant en klare oplossing er niet 1,2,3.
Gisteren keurig opgelost.
Doe geen zaken met BC-Zonnepanelen
Half februari opdracht gegeven. Nadat je hebt aanbetaald is het over en uit. De eerste keer is er nog teruggebeld om een nieuwe plaatsingsdatum af te spreken. Daarna is geen enkele afspraak meer nagekomen, is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar en kan je e-mails sturen wat je wil. Buiten een auto- reply is er geen teken van leven.
Dan maar zonder afspraak op bezoek. Zich van geen kwaad bewust verzint ene Hans (interim leugenaar) de ene na de andere smoes. Als je hem dan vraagt of ze volgens afspraak morgen nu wel komen plaatsen staat hij je onder 4 ogen gewoon te bedonderen. Beste lezers… ze komen echt niet hoor, geloof het nou maar niet.
We worden allemaal Bewust Collectief belazerd. Op de Ingebrekestelling en Beëindiging Overeenkomst en teruggave van de aanbetaling wordt al evenmin gereageerd. Dan nog maar een keer langs in een uiterste poging de aanbetaling cash terug te vragen, maar nee hoor, ze doen niet eens meer open.
Ook ik ga aangifte doen bij de politie en een rechtszaak opstarten inclusief deurwaarder. Bewust Corrupt Zonnepanelen mag geen enkele kans meer krijgen om elders nog meer schade aan te richten. BLIJF UIT DE BUURT VAN DEZE OPLICHTERS !!
Ook wij zijn slachtoffer van BC Zonnepanelen
We hoeven hier niet te herhalen wat wij meegemaakt hebben met BC Zonnepanelen. Net als vele anderen zijn wij ook de dupe van hun praktijken geworden en wachten wij nog steeds op terugbetaling van onze aanbetaling van ruim 3.000 euro.
Via de normale weg lijkt dat niet te lukken. Daarom hebben wij E-legal Incasso Advocaten uit Rotterdam ingeschakeld. Zij werken o.b.v. no cure no pay en alle incassokosten worden verhaald op de debiteur (BC Zonnepanelen).
Mocht je zelf nog geen stappen ondernomen hebben, meld je dan aan bij hun. Zodat zij namens een grote groep de terugbetalingen bij BC Zonnepanelen kan opeisen.
Wij mogen hier geen links naar websites plaatsen. Mocht je geïnteresseerd zijn zoek dan op internet naar e-legal incasso advocaten Rotterdam.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. In november vorig jaar een contract afgesloten in juni pas vier panelen gelegt nu nog aan het wachten voor de rest van de 9. Wel ieder keer beloven en beloven maar niets je gaat aan de deur en Ze doen gewoon niet open weg aanbetaling
Geen zaken doen met dit bedrijf
Geen zaken doen met dit bedrijf. Innen aanbetaling om vervolgens niets meer te doen. Aangifte doen heeft m.i. weinig zin. Via juridische weg hebben wij inmiddels ons geld terug. Sterkte aan iedereen die nog op hun geld wacht.