Saanut 5/5 tähteä

Köpte ett Big Green Egg XL med lite tillbehör, är mycket nöjd med denna butik och priserna på grejerna! Snabb leverans och bra support, ringde angående lite frågor och fick snabbt och trevligt svar. R... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en Traeger Ironwood 650, tog tre dagar från att jag beställde den till att den nu står monterad och klar på min altan. Har hört från andra som beställt från andra butiker att de fått vänta... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Beställde pelletsgrill på en fredag ​​och pengar drogs från mitt kort samma dag. Måndagen därpå kom ett kort mejl om att beställningen hade avbrutits och produkten slutsåld. Ingen information om åte... Näytä lisää

1. Grillitarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Ingenting ger oss mer nöje än att höra vad våra kunder lagar mat och delar grillupplevelsen.

2,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

They make McDonalds look like top cuisine.

We have just moved in to Whittlesey. We have had amazing Indian food and Chinese food. We thought we would try BBQ Land as we were so impressed with the service and quality of Whittlesey food.

We looked at the 'unverfied' reviews and they were glowing. Basically top quality food. 5 star. So we ordered. 15 minutes after it was supposed to arrive we phoned them to find out where it was and was informed that the cheesecake that we ordered was not available.

It eventually arrived and I have never been served such appalling crap. The burger buns were 10 mm thick wet and limp. The curly fries were disgusting - luke warm, soggy and tasteless cardboard. We had two pieces of some kind of flatbread which was wet, soggy and looked disgusting - no idea what it tasted like. We were not venturing that far. £46 and it all went in to the bin - even our dogs wouldn't touch it.

So I have no idea how they got 5 reviews (unverified) all 5 star beats me. So we will never ever be ordering from them again for luke warm soggy disgusting so called 'food'. They make McDonalds look like top cuisine.

21. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Beställde för en vecka sedan

Beställde för en vecka sedan. Skulle hämta i butik. Fanns ingen butik att hämta i. Telefonnumret på hemsidan är inte i bruk och de svarar inte på mail. Så verkar inte som att det blir några grejor. Känns inte så seriöst.

17. lokakuuta 2023

Skickar inga varor

Butiken tog betalt men skickade aldrig varan (det stog att den var i lager för omgående leverans). Behövde ligga på för att få tillbaka pengarna. Telefonnummer på hemsidan stämmer inte.

Jag har inte förlorat några pengar, men heller inte fått nya grillgaller. 1,5 månad av missad grill-säsong.

15. syyskuuta 2023

Inga varor skickade på över en månad

Inga varor skickade på över en månad
Inget svar från deras support, trots flertalet skickade Mail
Har bett dem makulera orden för beställde från annan, inget svar på det heller
Telefonnumret på deras hemsida har ingen abonnent
Risken finns väl det dimper ner ett paket som jag inte är i behov av sen

22. helmikuuta 2023

Gjort beställning 16 januari

Gjort beställning 16 januari , ni skickar om min upplevelse . Jag har ej fått eller fått att leverans är på väg . Har inte fått varorna än . Så betyget är efter det att jag ej har hört eller fått varor så betyget kan ej vara bättre.

30. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Sämsta kundtjänst man kan tänka sig

Sämsta kundtjänst man kan tänka sig. Försökt ringa, maila och även besökt företaget men utan att få respons på köpt vara. Hemsidan säger att de besvarar mail inom en dag, eller att man kan besöka dom vardagar kl 10-18, men båda är bluff. Kanske detta beror på semestertider eller något, men ett seriöst företag upplyser sina kunder om detta.

15. elokuuta 2022

Katastrof

Katastrof. Väntat över 3veckor på min leverans, varan finns och fanns i lager vid beställning. Svarar inte på Facebook,Instagram, mejl eller telefon. Men fakturan har de skickat...Riktigt bluff företag. Köp någon annanstans!

12. elokuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Beställning avbruten efter fyra dagar...

Gjorde en beställning på torsdag eftermiddag, och pengar drogs från kortet. Måndagen därpå fick jag ett mail om att beställningen hade avbrutits eftersom varan var slutsåld. (Pengar återbetalas på kortet)
Dålig lagerkontroll.

28. heinäkuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Annullerad beställning - ingen information om pengarna

Måndagen därpå kom ett kort mejl om att beställningen hade avbrutits och produkten slutsåld. Ingen information om återbetalning av pengar mm. (!)
Uppenbarligen har de dålig kontroll/koordination på beställningar och lagerkontroll.

18. heinäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin