Ok pris och stod att delarna fanns i lager. Lagerhållning kanske var tveksamt då det tog några dagar innan de skickades och kanske en vecka innan paketet kom hem. Men det var ju i semestertider så k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snålade extremt mycket med packningen. Dubbelt så stor kartong och lite papp på ena sidan. Så paketet var nästan helt öppet på undersidan. Kunde haft ett par lager med bubbelplast runt batteriet. B... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans. Fick riktigt bra service vid reklamation. Jag köpte två batterier varav ett var trasigt tyvärr. Men det löste sig snabbt och enkelt och bara någon dag efter kontakt hade jag e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi är stolta över att meddela att Batterioutlet.se har fått nya ägare sedan januari 2024! Med denna spännande förändring kommer en förnyad fokus på att erbjuda dig de bästa ersättningsbatterierna av hög kvalitet till oslagbara priser. På Batterioutlet.se är vår mission tydlig – att vara din ledande aktör inom försäljning av högkvalitativa ersättningsbatterier och gröna energilösningar. Med ett engagerat och kompetent team av experter strävar vi efter att tillhandahålla ett omfattande sortiment av batterier för olika applikationer. Oavsett om det gäller batterier för fordon, solpaneler, verktyg, robotdammsugare, knappcellsbatterier eller något annat, kan du lita på att vi har rätt lösning för dig. Vår prioritet ligger inte bara i att erbjuda högkvalitativa produkter utan också en kundupplevelse utöver det vanliga. Med snabba leveranser och en vänlig och tillmötesgående kundtjänst är vi här för att göra din shoppingupplevelse så smidig och positiv som möjligt. Vi strävar hårt för att ge en utmärkt service och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Dina behov och din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi är glada över att ha dig som en del av Batterioutlet.se-familjen och ser fram emot att vara din pålitliga partner för batteribehov i framtiden. Vi är alltid öppna för din feedback och lyssnar gärna in om du har några förslag på förbättringar vare sig det kommer till upplevelse, utbud eller generellt, maila gärna din feedback till info@batterioutlet.se Tack för att du väljer Batterioutlet.se
Stenhuggarvägen 2F, 132 38, Saltsjö-Boo, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Batterioutlet.se
Snabbt svar på på specifika frågor. Snabb leverans. Adekvat produkt i enlighet leverantörens utfästelser.

Vastaus yritykseltä Batterioutlet.se
Lätt att navigera på hemsidan & snabb leverans! Mkt bra!

Vastaus yritykseltä Batterioutlet.se
Väldigt bra kundservice, jag är jättenöjd. Mitt paket kom i brevlådan, och en del saknades, troligen trillat ur packpåsen? Tog ett foto och mailade kundtjänst, dom skickade ett nytt paket direkt utan krångel. Superbra!

Hej
Två saker som jag reagera på
att man inte kan välja utlämningställe
att batteriet var fyllt o hade läckt

Vastaus yritykseltä Batterioutlet.se
Två batterier levererades opacketerade tillsammans i en plastpåse. Stor risk för kortslutning.
Inte proffesionellt hanterat. Det rimliga vore att de separerats i varsin påse.

Vastaus yritykseltä Batterioutlet.se
Det är inte alltid en leverans går felfritt men, det är då man får veta vad leverantören går för. Simon på kundtjänst skulle få 6 stjärnor om det gick att ge för sitt engagemang, service och agerande i detta köp. Ett stort tack för hur smidigt och enkelt ni löste utbytet av batteriet för mig utan extra kostnader med kompensation dessutom. Jag kommer utan tvekan att handla här igen när det gäller batterier.

Vastaus yritykseltä Batterioutlet.se
Jätte bra pris och snabb leverans.
Har beställd Volvo on Call batteri till V40 - det kostade 10% av Volvo Original batteri och fungerar (efter byte - 100% batteri kapacitet, behövs VIDA verktyg för starta VoC) som det ska. Rekommenderar!