BåtførerappenArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykd... Näytä lisää

Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... Näytä lisää

1. Veneilyopettaja
  2. Ohjelmistoyritys
  3. Ohjelmistokoulutus

Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Denne appen hjelper deg og bestå

Denne appen hjelper deg og bestå, jeg brukte 5 dager og endte opp med og bestå med 100% vil sterkt anbefales

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Gratulerer så mye med imponerende resultat ☺️🙌

Vi takker for anmeldelsen og ikke minst tilliten!

Pedagogisk

Pedagogisk

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på ☺️

Anbefales

Veldig hjelpsom app og tjeneste. Svært lik oppsett i app som på selve båtførerprøven.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Tusen takk for din tilbakemelding, og ikke minst anbefaling ⭐️

Vi er bare glade for å kunne hjelpe ☺️

Hør meg ut

Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen. Også gjorde jeg det, og i under 3 timer med appen gikk jeg fra 10 riktige til 47 riktige. Jeg anbefaler at man bruker appen istedenfor boka.

30. lokakuuta 2025

WOW, for en tilbakemelding! Dette liker vi 🤩

Og ja - tanken er så absolutt at appen er alt man skal behøve for å stå båtførerprøven.

Vi gratulerer så mye, og takker for tilliten 🙏

- Birgitte

Kunne vært lettere å få lest pensum før…

Kunne vært lettere å få lest pensum før du går på testene.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Vi har videoer til hvert tema som går gjennom det du skal kunne (om du ikke allerede har oppdaget det).

Men kanskje du tenker på at et burde vært mulig å lese i tillegg. Og det kan jo også kanskje være en god idé ☺️

Godt hjelpemiddel

Undervisningsvideoene er enkel å forstå, gjør det lett å lære temaet.
Litt styrete å logge seg på første gang, men gikk bra

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din! 😊

Aktivering av appen skal i utgangspunktet være veldig enkelt, hvis du har noen konkrete tilbakemeldinger ang innlogging, hører vi gjerne fra deg på messenger eller post@batforerappen.no

Veldig bra app

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Tusen takk for din tilbakemelding! Det setter vi skikkelig stor pris på ☺️🚤

- Birgitte

Utrolig ryddig og god gjennomgang av pensum

Utrolig ryddig og god gjennomgang av pensum! Korte videoer med oppgaver etter hvert tema gjorde pensum svært håndterbart og forståelig. 10/10 app😃 Bestått båtførerprøve med 100% score👏🏻

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Tusen takk for din anmeldelse! Det er ingenting vi heller ønsker, enn slike tilbakemeldinger 🤩

Gratulerer så mye med bestått båtførerprøve, og et imponerende resultat 🙏

- Birgitte

hjalp meg veldig mye med å bestå…

hjalp meg veldig mye med å bestå båtfører prøven hadde ikke beståt uten hjelp av denne appen! strålende fårnøyd

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse 🤩

Vi er så glade og takknemlige over at du valgte Båtførerappen! Og ikke minst, gratulerer så mye med bestått 😁🚤

Bra App

Jeg øvde kun med båtfører appen i 3 uker. Det hadde ikke vært nødvendig med kurset i tillegg. For meg som har konsentrasjonsvansker når jeg leser er båtfører appen gull verdt.
Jeg anbefaler appen på det sterkeste.

3. syyskuuta 2025

Hei,

Dette er helt fantastisk! Hele poenget med Båtførerappen er å gjøre teorien enkel og oversiktlig - så vi blir veldig glade for å høre at appen har vært til hjelp 💯

Gratulerer så mye med bestått båtførerprøve, og tusen takk for tilbakemeldingen! 🤩👏

Bestått båtførerprøve 🤩

Meget godt opplegg og bestått båtførerprøve🤩

25. syyskuuta 2025

Gratulerer med bestått båtførerprøve! 😃🚤

Og tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på 🙏

Funker perfekt

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Det er akkurat det som er målet! 🤩 Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi skikkelig pris på.

Fantastisk app

Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære.
Anbefales på det sterkeste.

Viktig: hvis du kjøper Båtførerappen+ (som jeg anbefaler på det sterkeste da den gratise versjonen er veldig begrenset.), så får du pengene tilbake så lenge du oppfyller alle kravene.

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Vi legger mye innsats i opplegget vårt, så dette var utrolig gøy å lese! Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse 🙏🏻

Og gratulerer så mye med båtførerbeviset! Kos deg på sjøen, når den tid kommer.

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd – besto eksamen etter å ha fullført kurset hos Båtførerappen. Kurset går i dybden og ligner veldig på den ekte eksamen. Etter én uke besto jeg på første forsøk, med god forståelse.

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Det er skikkelig stas å kunne være til hjelp! Gratulerer så mye med båtførerbeviset, og tusen takk for tilliten 🤝

Gjennomført!

Vurderte å ta båtførerprøven en stund, men orket ikke sitte 7 timer på kurs, hvor jeg sikkert hadde glemt alt dagen etter. Kom over Båtførerappen, og fant andre gode opplevelser. Ekstremt godt laget, informative videoer, med påfølgende spørsmål. Man får også god mengdetrening hvis man følger målene i appen. Fikk mye mer ut av dette enn er kurs. Testet også noen andre aktører, og Båtførerappens spørsmål og oppsett var nærmest slik prøven faktisk er.

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Vi legger mye innsats i opplegget vårt, så slike tilbakemeldinger er skikkelig stas! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🙏🏻

Veldig bra app

Veldig bra app. Forklarer på en grundig og fin måte. Tok teori kurs i tillegg, noe som var helt unødvendig da appen forklarte tydeligere og bedre.

22. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Målet er at kurset i appen skal være alt man behøver - og det er det. Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse!

Og kos deg på sjøen, når den tid kommer 🤝

- Kristian

Enkel og fin app på veien til lappen.

Gikk igjennom videoene i appen og kjørte på med masse spm. til slutt. I videoene fikk jeg fine ideer for å huske det jeg lærte. Når jeg følte meg trygg så bestilte jeg enkelt test på drop in sted og lappen var i boks. Anbefales. Trengte ikke bestågarantien.

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Båtførerappen

Herlig! Gratulerer så mye med båtførerbeviset, og tusen takk for tilliten 🤩