Beställde fyra burgare varav tre dubbel. Två av en sort och den tredje en annan. När jag påpekade att bara en var märkt med klisterlapp och alla tre såg likadana ut så medgav inte personalen att de g... Näytä lisää
Ej genomstekt, rosa i mitten.. Vid olika tillfällen och olika resturanger har jag råkat ut för rosa hamburgare och trott att det ska vara så... Men nu har jag slutat äta på Bastard Burgers.
Väldigt överreklamerat företag i alla fall i Malmö, den enda stad där jag ätit deras hamburgare. Väldigt simpla och smaklösa hamburgare till ett väldigt högt pris. Servicen var slö, slarvig och oprofe... Näytä lisää
Bästa stället är den vid guldmarsplan, Areon där är en grym grab. Alla andra ställen neckade en när man skulle på muggen, och ville inte äns ta betalt för det. Medans Areon lätt en gå in utan att prö... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!
Kalmar, Ruotsi
- bastardburgers.se
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Det var virkelig en lækker burger
Det var virkelig en lækker burger . Hvis jeg kommer til Sverige igen, kommer jeg helt sikkert ind og spiser
Besökte Bastard Burgers på Frölunda…
Besökte Bastard Burgers på Frölunda Torg (Göteborg) en fredagskväll för vår sons skull. Vi kom vid 19-tiden och ser att halva restaurangen var avstängd (dvs den delen med de mysiga båsen och borden för fler än 2 gäster), eftersom personalen sa att denna delen var städad. Vi frågade om vi missförstått öppettiderna men den skulle stänga 21 som vanligt. Kvinnan i personalen sa att hon var själv och inte hinner städa efter stängning, så hon har blivit ombedd att göra så. Vi fick flytta ihop lite bord själva i den mindre mysiga delen. Maten var helt ok, priset ganska högt men totalbetyget för denna lilla familjemiddag som skulle vara lite ”extra” blev lågt. Inte imponerad.
Fantastiskt god Londonburgermeny
Fantastiskt god Londonburgermeny. Mums! Trevlig, charmig och mycket uthållig mot två obeslutsamma damer i sina bästa år.
Jättegod LONDON hamburgare
Jättegod LONDON hamburgare, krispiga french fries, Trevlig personal och fin service.
Bränd tunn super hårt stekt burgare …
Bränd tunn super hårt stekt burgare Mer dåligt knäckebröd än burgare
Burger for dyr og taget øl
Burgere var alt for dyre og ikke det værd. Derudover havde vi medbragt et par øl som allerede var åbne og tænkte lige så godt vi kunne drikke dem. Derefter kommer der en medarbejder og tager vores øl uden at sige noget til os først, fair nok at man ikke må medbringe drikkevarer men at han ikke lige advarer os først synes jeg er for latterligt.
De tog vores øl og er sure
Man må ikke drikke øl de kommer og skældet os ud for ikke at have ryddet op og vi er ikke en gang færdig med at spise bagefter tog de bare vores øl uden at sige noget elendigt sted sted kan ikke anbefale det er ligsom mcdonalds med lidt mere kød
Kh en venlig dansker
Inget bra
Överdriva priser för 110 gram kött för 190kr
Restaurang är designad som en toalett
Aldrig mer B.B Alvik
Beställde hem en Luleå burgar från B.B. i Alvik. Totalt kremerad och oätbar. Förra gången gick burgaren att äta men dippen var någon månad för gammal och rutten. Aldrig mer B.B. som enligt min mening är ett oprofessionellt ställe utan någon som kan laga mat eller har kontroll på bäst före datum
Varning beställ inte hamburgare på…
Varning beställ inte hamburgare på detta ställe det tar lång tid och är dålig ordning på beställningarna. Välj annat ställe!
Dålig hamburgare
Dålig hamburgare, liten o väldigt dyr, köttet inte gott, ljummen, massor med kladdig sås som rann av
Ordern saknade mat
Vi beställde 7 burgare men fick 6 burgare. Personalen skyllde på Foodora och sa att de inte kan skicka burgaren som saknades trots att det var dem som packade fel. De föreslog att vi kommer och hämtar burgaren. Vi förklarade att vi inte kan köra därför beställde vi hemleverans och vi har en person som inte fick sin mat. Personalen vi pratade med sa mycket men samtidigt inget. Otroligt dåligt av de.
Jag besökte er restaurang i Upplands…
Jag besökte er restaurang i Upplands Väsby, söndagen den 17 juli, och måste tyvärr säga att det var en mycket negativ upplevelse.
Pommes frites: Den största besvikelsen. Det var uppenbart att de var tillagade dagen innan. Endast det översta lagret, där ostsåsen träffat, var mjukt – resten var kalla och stenhårda.
Crispy Bits: Saknades helt i beställningen.
Kvalitet: Det här är inte bara dålig service – det är att sälja gammal mat, vilket jag uppfattar som direkt vilseledande mot kund.
Jag har förståelse för att misstag kan ske, men att servera gårdagens mat är inte acceptabelt. Jag förväntar mig att ni tar detta på allvar och återkommer med en förklaring
Dyrt liten hamburgare som e bränd …
Dyrt liten hamburgare som e bränd torr hård platt.krispig otrevliga tjejer sen 94 spänn för en liten burgare endast köttet
Vidriga burgare och dåligt bemötande
Fruktansvärt dåligt, äter aldrig här igen! Beställde en burgare utan ost men blev serverad med ost. När vi sa till så tjafsade kassörskan om att vi sagt fel. Burgaren vi fick utan ost var så stark och vidrig att den slängdes i soporna
200 spänn och inte mätt
Om man nästan betalar 200 spänn för burgare, pommes och en pepsi. Hade man räknat med att bli mätt. Burgaren var så liten att man kunde tro att det var en barn meny.
Möjligen var köttet av bra kvalitet. Men inte så bra, att det skulle väga upp priset.
Detta var mitt första besök på bastard burgers. Men även mitt sista.
Jag och sambon fick babys portioner i…
Jag och sambon fick babys portioner i Pommes frites.Ringde och skulle få kompensation och gick ner dit och först sa de till den som gjorde burgarna att göra pommes frites till mig . Jag sa jag vill givetvis inte ha mera av det utan nån annan kompensation.Då kom en bitchig än och sa att du får tillbaka för en pommes frites 42: Jag sa givetvis vill jag ha för bägge men icke så Nicke..Dåligt!
Aldrig mer
Beställde 2 olika hamburgare. Men min var så bränd i kanterna så det gick knappt att äta. Det smakade bara bränt. Sambons var så mycket peppar så han drack upp båda läsken. Och med tanke på hur dyra de var så förväntar man sig bättre
Fantastisk sted med god service
Dette sted var virkelig godt. Vi er to gutter på cykeltur, og skulle lige have noget mad. Maden var helt udemærket, og en flink person fyldte vores drikkedunke op. 10 ud af 10 service.