Heel tevreden over het matje dat ik al een tijdje had maar de laatste weken heel snel een kuil erin. Contact opgenomen, probleem uitgelegd en zonder te zeuren een nieuw matje gekregen. Top klantenserv... Näytä lisää
Basiqsleep.nl leverde mij een snelle, goede en correcte service. De vervelende kuilvorming in mijn bed, waardoor ik slechter sliep, is nu weer voor jaren opgelost. Zonder dat ik daarvoor een ni... Näytä lisää
Had goede hoop op dit product i.v.m. rugklachten. Helaas was mijn één jaar oude Cloudpillow dermate ingezakt dat mijn Basiq Sleep matje niet voldoende meer hielp. Ik heb dus een nieuwe topper moeten k... Näytä lisää
Zeer snelle levering, supermooie aanbieding ook nog ‘s. We besloten toch anders en daarom te retourneren. Ook dat ging echt heel makkelijk, met een retourlabel waardoor we geen verzendkosten hoefden t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.
Jan de vriesstraat 6a, 5087 LP, Diessen, Hollanti
- info@basiqsleep.nl
- basiqsleep.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
De kuil in het matras is weg en geen…
De kuil in het matras is weg en geen pijn in de rug meer
Het doet wat ze beloven!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, vooralsnog lijkt de Basiq Sleep Support een prima product.
Ondersteunend matras besteld na 3 dagen zag ik dat er nu 20% korting op de prijs is.Na contact de 20% keurig teruggestort! Wat een super service
Ondersteunend matras besteld, en keurig geleverd!
Zag echter op FB dat er nu 20% korting op zit!
Na contact , keurig de 20% terugbetaald!!
Wat een service!!!! SUPER!!
Was een snelle levering
Was een snelle levering
En werk perfect
Ik heb hem onder mijn matras liggen ben er erg blij mee
Ik had de bestelling al heel snel binnen. Ik had verwacht dat het een paar dagen zou duren. Maar volgens mij was ie er al binnen een dag of 2
Hele fijne service
Duidelijke informatie, snelle levering (de volgende dag) en ons bed ligt weer lekker! Fijne tijdelijke oplossing totdat we een nieuw bed gaan kopen.
Na 1 nacht sta ik op zonder rugpijn dus…
Na 1 nacht sta ik op zonder rugpijn dus ja ik ben erg blij.
Kan er nog weinig over zeggen ,heb hem…
Kan er nog weinig over zeggen ,heb hem onder mijn topper liggen.
Merk nog niet veel verschil helaas.
Snelle levering reclame zonder veel…
Snelle levering reclame zonder veel poespas . Zeggen je probeert het maar niet goed binnen 30 dagen terug sturen.
Vanaf dag 1 geen last meer van mijn onderrug. Geweldig
Helaas heeft het voor mij niet…
Helaas heeft het voor mij niet geholpen, dat kan, wel goede afhandeling
Het werkt echt
Het werkt echt, eigenlijk niet verwacht maar ik slaap en sta op zonder rugpijn. Ik heb het tussen mijn matras en de topper gelegd van mijn boxspring.
Prima oplossing voor slappe matras
Prima oplossing voor slappe matrassen
Lekker stevig. Slaap weer prima nu
Goede service, erg meedenkend!
Tijdens het bestel en test proces erg goede service gehad. Het kussen voelt kwalitatief erg goed aan en is naar eigen wensen bij te stellen qua dikte. Je kunt er veel inhoud uithalen, waardoor het kussen zachter wordt. Voor mij persoonlijk is het kussen net wat te stevig.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.