Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Näytä lisää
J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
goede kwaliteit en juiste afspraken
was even wachten op de bestelling maar meer dan waard een zeer goede kwaliteit en tevredenheid van de honden.
TopGoede service en als er een probleem is…
Goede service en als er een probleem is word snel beantwoord opgelost
In Januari een bestelling geplaatst
In Januari een bestelling geplaatst. Nog steeds niks ontvangen. Diverse keren gemaild en als antwoord.. excuses voor het ongemak. Het ligt aan iedereen behalve aan het bedrijf zelf. Koop hier niet! Dropshiping! Je kunt beter zelf op Ali express bestellen 🫣 En zie hieronder weer hetzelfde standaard bericht van Basic Pets. Dit krijg ik al weken Waardeloos bedrijf. Ze lossen helemaal niks op. Ook niet via hun e-mailadres

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Koop niet bij dit bedrijf
Dit bedrijf is een dropshipper, houdt zich niet aan geldende wet- en regelgeving en maakt op verschillende manieren gebruik van misleidende reclame. Ik heb daarom een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie, maar dit bedrijf heeft niet eens het fatsoen om op hen te reageren.
Daarom een oproep aan iedereen die zich benadeeld voelt door dit bedrijf, bv als je niet op de hoogte was van het feit dat ze een dropshipper zijn, wanneer je iets naar het buitenland moet sturen om het te retourneren, etc: Dien een klacht in bij de ACM (dat kan via de site van ConsuWijzer), zodat dit bedrijf daar hoger op de radar komt en de ACM hopelijk gaat handhaven.

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Bestelling niet geleverd en slecht contact
Ik heb een gepersonaliseerde bestelling geplaatst op 16 januari. Hiervoor zou een levertijd van 10-15 werkdagen staan. Prima, dat begrijp ik. Ondertussen blijft mijn track en trace code op ‘in transit’ staan en heb ik nog steeds niks ontvangen. Gelukkig via Klarna besteld en de betaling kunnen bevriezen, aangezien ik met basic pets via de mail geen stap verder kom. Ik heb ondertussen wel 10x gemaild over een tijdsbestek van een maand en ik krijg continu standaard antwoorden waar weer mails worden doorgezet en ik opnieuw 2-3 dagen moet wachten op reactie en daarna weer een levertijd van 7 dagen wordt beloofd. Deze mail heb ik nu alweer zo’n 3x ontvangen. Sommige antwoorden beantwoorden mijn vragen niet eens. Wanneer ik aangeef er klaar mee te zijn en de bestelling te willen annuleren krijg ik wel ineens binnen één uur antwoord dat dit niet meer mogelijk is. Ik vind dit een hele slechte service en ik raad mensen niet aan om hier te bestellen.

Extreem slechte retour service
Extreem slechte retour service.
Wordt verwacht dat je een keuze maakt tussen 25% korting op n volgend product maar terug sturen met 100% terug betaal garantie ho maar. Moet naar Azië worden gestuurd en tuurlijk zijn de retourkosten extreem hoog voor de klant.
Nog nooit zo’n slechte service gehad!

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Wat een slechte service zeg
Wat een slechte service zeg! Ik wil iets retourneren naar het bedrijf toe. Dit is mogelijk echter moet ik de verzendkosten zelf betalen. En schrik niet dit is €55,50. Het moet namelijk naar China gestuurd worden. Kortom doe GEEN zaken met dit bedrijf!!

Een product besteld
Een product besteld. Achteraf veeeeeel te duur. Stom van mezelf! Retourneren kan niet. Je krijgt keuzes!!
Uiteindelijk naar heen en weer mailen gekozen voor 25% korting op het produkt. Maar via klarna betalen lukt dat niet. Alsnog volle bedrag betaald en weer gemaild. Maar nu krijg ik geen antwoord meer terug!!! Echt bizar!!!

Slechte klantenservice
Per abuis verkeerde artikel besteld, hier gelijk melding van gemaakt met de vraag om te annuleren. Artikel is nog niet verzonden, maar annuleren kon toch niet meer volgens de klantenservice (?!). Vervolgens gevraagd naar de retour informatie, maar deze kan nog niet worden gedeeld, pas ná ontvangst van het artikel. In de hoop dat je het niet optijd meldt binnen de 14 dagen ?? Rare gang van zaken, slechte klantenservice. Ik bestel hier nooit meer.

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Take money but do not deliver
This Company does not deliver goods. They have even replied to my previous entry stating they had refunded my money. This is completely untrue.
Also, I have been provided with shipping information which has proved to be false.

Super sonic dog chaser
I ordered the super sonic dog chaser and it's working very well. My dogs don't bark as much as before.
Echt heeeeeel mooi
Erg leuk speelgoed voor mijn kat en supersnelle levering.
——————————————————-
Beste Joline,
Hartelijk dank voor je reactie. Deze feedback wordt zeer op prijs gesteld. Ik wil je mijn excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die je hebt.
Dit is nooit mijn bedoeling geweest. Ter compensatie heb ik een extra bestelling op je website geplaatst. En heb ik de review aangepast naar 5 sterren
Ik wens je een hele mooie dag toe.
Groet Jo

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Een mooie lijst van verschillende…
Een mooie lijst van verschillende benodigdheden voor je huisdier.
Onmiddelijk na bestelling een mail gekregen met de nodige informatie over de geleverde produkten
Top!
via Instagram op deze site…
Toevallig via Instagram op deze site terechtgekomen en een zeteldeken gekocht voor onze hond. Super leuk en zacht en van degelijke kwaliteit. De site is eerlijk en correct over de leveringstermijn en houdt je ook op de hoogte van de stand van zaken. Toevallig was er een delay maar daar excuseerde ze zich uitgebreid voor waardoor ik geenenkele slechte gevoel heb ervaren. Top
1 ster is nog teveel!!
1 ster is nog teveel!!
Allereerst 4-5 weken moeten wachten op mijn bestelling
Eindelijk ontvangen is het flut…. Waterfontein vd katten het snoer blijft tussen 2 delen zitten waardoor niet afsluit!
Kitty relax kan ik niet gebruiken omdat er een buitenlandse stekker op zit!
Contact gezocht…. Bieden ze korting aan op een volgende bestelling? Heb ik nix aan want de artikelen zijn NIET goed dus waarom zou ik deze behouden??
Vervolgens mag het retour maar wel naar Azie???? Voor eigen kosten??!!
Ik bestel hier NOOIT meer

Delivery time
I ordered the chirping bird and my cats love it. They fling the poor bird from left to right😊 only one negative point, that’s why the 4 ⭐️rating, delivery time 7-10 days and this never happened. My advice do change your delivery into real delivery time !!
Goede producten
Goede producten, snelle levering hondjes hier zijn er goed mee hier
I bought a car seat cover
I bought a car seat cover. It took a much longer time to get it! But I have get it now and it is all good!
Drinkbakje anti mors.
Goede producten en een snelle levering. Juiste beschrijving en goede prijs kwaliteit.
Brigitte
Wat een … bedrijf
Ik heb reeds de WaggleBall gekocht en man man man wat heb ik hier spijt van
Redelijk snel na het bestellen van dit product 1 uur om precies te zijn het heb ik het gelijk proberen te annuleren maar dat had geen stand want dat kon niet meer omdat het pakket al te ver in het systeem stond 1 dag later kreeg ik pas de mail dat het pakket verwerkt was schandalig
toen het pakketje aankwam ruim na de beloofde bezorgdatum was het balletje veel kleiner als op de filmpjes en foto’s en was het in 5 min kapot kortom koop hier niks zonde van je geld komt toch wel uit China

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.