Basic Pets Arvostelua 923

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Näytä lisää

3,0

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Voldoet niet aan verwachting en slechte service

Update: een terugbetaling van 50% is niet voldoende. Binnen 14 dagen heb ik, zonder opgaaf van reden, recht op een volledige terugbetaling. Ook dient een Nederlandse webshop een retouradres in Nederland te hebben, en niet in China. Review daarom van 2 naar 1 ster.

Twee kattenspeeltjes besteld, die niet aan de verwachting voldoen. De Flutterfun en de slang.
Contact opgenomen via het info adres. Eerste keer wilde ik mijn bestelling annuleren. Dat kon niet meer, ik moest maar wachten tot ik de spullen had en ze dan retourneren.
Spullen ontvangen, en weer contact opgenomen. Nog niets gehoord. Er zit ook geen retourinfo bij de bestelling. Logisch, want het komt gewoon rechtstreeks uit China.
Nog maar even afwachten of het nog goed komt.

24. lokakuuta 2025

Beste J.,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat de speeltjes niet aan uw verwachtingen voldoen.

Wij willen u laten weten dat retourneren zeker mogelijk is volgens de richtlijnen die duidelijk vermeld staan op onze website. Daarnaast hebben wij, als tegemoetkoming voor het ongemak, alvast een terugbetaling van 50% van het aankoopbedrag uitgevoerd.

Onze excuses voor de verwarring en vertraging in de communicatie — wij doen ons best om dit netjes met u af te ronden.

Geen bestelling ontvangen

December: de coulance is onzin. Van de 2 bestelde dingen heb ik er 1 ontvangen. Na tig mailtjes dat ze het vreselijk vinden maar inhoudelijk nergens op in gaan mogen ze die prutzooi houden. Dat ding voor m'n kat is echt een ding: slechte kwaliteit waar ik teveel gedoe over had en teveel voor heb betaald.
NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS

Geen bestelling ontvangen. Besteld in augustus en inmiddels is het oktober. Een excuus, het is uitgezet en toen weer stilte.
Nu betaling terug gevraagd. Dom dat ik al betaald heb.

23. lokakuuta 2025

Beste M.,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen heel goed dat het vervelend is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Wij willen u laten weten dat er een nieuw item inmiddels onderweg is naar u, zodat u uw bestelling alsnog zult ontvangen. Daarnaast hebben wij, vanwege het ontstane ongemak, als compensatie een terugbetaling van 50% van het aankoopbedrag uitgevoerd.

Onze oprechte excuses voor de vertraging — wij doen ons uiterste best om te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Wat een belachelijke website

Wat een belachelijke website , iets besteld zou 5 werkdagen duren maar zijn al ruim 3 weken verder en verwachting is nu nog minimaal 3 dagen voordat het verzonden wordt .
Zet er dan geen 5 werkdagen bij , dit is misleidend...nu is het te laat voor de verjaardag , maar ik kan het als het ooit binnen komt mag ik het ook niet meer terug sturen?????? Dit is geen goede reclame

17. lokakuuta 2025

Beste Wim,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen volledig dat het vervelend is dat de levering langer duurt dan u had verwacht.

De levertijd die wij op de website vermelden is een gemiddelde indicatie, en deze kan in sommige gevallen wat afwijken door productie- of verzendvertragingen. Wij vinden het uiteraard jammer dat dit in uw geval heeft geleid tot een te late levering voor de gelegenheid.

Wij willen u geruststellen dat retourneren altijd mogelijk is binnen de geldende voorwaarden. Daarnaast willen wij graag met u meekijken naar een passende oplossing.
Kunt u ons hiervoor even een bericht sturen met uw bestelnummer? Dan helpen wij u graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

We hebben de bestelling helaas nooit…

We hebben de bestelling helaas nooit ontvangen en ook niets terug gehoord, nadat we dit 2 x hebben aangegeven. ook hebben we het aankoopbedrag niet terug gekregen.

23. elokuuta 2025

Beste B. Drost,

Hartelijk dank voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen — dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij hebben inmiddels uw melding nagekeken en kunnen bevestigen dat wij een volledige terugbetaling hebben uitgevoerd voor uw bestelling. Onze excuses dat u dit nog niet eerder duidelijk had vernomen en voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Wij hopen dat hiermee de situatie naar tevredenheid is opgelost, en mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag verder via info@basic-pets.com

Saanut 1/5 tähteä

Niet voor herhaling vatbaar en nog geen oplossing

Update 11-10; Inmiddels de tegemoetkoming van 50% op bestelling 1 ontvangen. De tegemoetkoming op bestelling 2 (grootste bedrag) nog niet ontvangen en tevens geen bevestiging van deze tegemoetkoming ontvangen. Wanneer kan ik deze tegemoet zien komen?

Een uur na de bestelling gedaan te hebben, wilde ik annuleren. Ik kreeg te horen van de klantenservice dat de bestelling al te ver in het leveringsproces zit… Ik werd door de klantenservice geadviseerd om te wachten totdat ik de producten ontvang en dan kreeg ik gangbare opties. Optie 1 is 25% van het totaalbedrag als tegoedbon en optie 2 is 15% teruggeboekt. Dit waren beide geen gangbare opties. Inmiddels 4 dagen aan het mailen om wél een gangbare optie af te spreken. Ik kan beide bestellingen retourneren op eigen kosten naar het centraal magazijn (Azië). Qua kosten niet aantrekkelijk. Inmiddels heb ik het voorstel gedaan om een tegemoetkoming van 50% te krijgen. Hoe lijkt het met deze tegemoetkoming?

20. syyskuuta 2025

Beste Bas,

Hartelijk dank voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent over het verloop van uw bestelling en de geboden oplossingen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wij begrijpen dat het voor u frustrerend was dat annuleren op dat moment niet meer mogelijk was en dat de standaard compensatieopties voor u niet passend voelden. Wij willen echter graag toelichten dat deze opties in lijn zijn met onze algemene retourvoorwaarden, die ook duidelijk op onze website vermeld staan.

De door u genoemde compensatie van 50% is een zeer uitzonderlijke regeling die wij slechts in bijzondere gevallen toepassen — bijvoorbeeld wanneer er sprake is van meerdere complicaties of vertragingen rondom de bestelling. Desondanks hebben wij, na intern overleg met onze collega’s, besloten om in uw specifieke situatie dit aanbod toch toe te passen. Dit doen wij uit coulance en als teken dat wij uw ervaring serieus nemen en waarde hechten aan klanttevredenheid. Houdt er rekening mee dat het 4-7 werkdagen kan duren totdat een terugbetaling verwerkt kan worden door de banken.

Wij hopen dat deze oplossing bijdraagt aan een positieve afronding van uw ervaring met ons bedrijf. Mocht u nog verdere vragen hebben of aanvullende hulp wensen, dan kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen via info@basic-pets.com
, ter attentie van mij, Joline, zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen.

Onprofessioneel gedrag m.b.t retournering

Volgens hun website moet je een email sturen, vervolgens reageren ze nooit op de email.

Kinderachtig, onprofessioneel, geen aanrader.

16. helmikuuta 2025

Beste Ulas,

Bedankt voor uw bericht en feedback. Wij hebben nagekeken dat u halverwege februari inderdaad een e-mail naar ons heeft gestuurd. Hierop hebben wij op 16 februari gereageerd met verdere instructies. Helaas hebben wij daarop geen reactie of nieuwe berichten van u mogen ontvangen.

Om u alsnog verder te kunnen helpen, willen wij u vriendelijk verzoeken om een nieuw bericht naar ons te sturen. U kunt dit doen via info@basic-pets.com
, zodat wij uw situatie opnieuw kunnen oppakken en samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat de retour van een beweegbare…

Jammer dat de retour van een beweegbare bal zo stroef moet verlopen. Bal is te klein voor grootte van onze hond. Gevaarlijk om in te slikken. Daarvan moet ik een foto nemen 🤯 om dan goedkeuring te krijgen om terug te sturen.

23. heinäkuuta 2025

Beste Cindy,

Het spijt ons te horen dat de retour van de beweegbare bal niet soepel is verlopen en dat dit voor u extra ongemak heeft veroorzaakt. We begrijpen uw zorgen over de veiligheid van het product en bieden daarvoor onze excuses aan.

Wij willen u laten weten dat wij inmiddels reeds een volledige terugbetaling hebben gedaan voor uw bestelling. Wij hopen hiermee het ongemak dat u heeft ervaren enigszins te hebben kunnen verlichten.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw feedback – wij nemen dit mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Saanut 2/5 tähteä

Geld niet waard

De levertijd was veel langer dan gepland, zonder duidelijke informatie waar mijn bestelling was. Het heeft 3 weken geduurd voordat het er eindelijk was. Het product is leuk, maar absoluut niet het geld waard. Ik voel me een beetje afgezet; het is overduidelijk overpriced.

26. heinäkuuta 2025

Beste A.D.,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de levertijd voor u als te lang is ervaren en dat dit tot teleurstelling heeft geleid.

Wij willen graag benadrukken dat de levertijd vooraf duidelijk staat aangegeven op onze website en ook nogmaals wordt vermeld in de bestelbevestiging die u per e-mail ontvangt. Op die manier proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te informeren.

Toch begrijpen wij dat wachten nooit prettig is en dat dit in uw geval voor frustratie heeft gezorgd. Daarom hebben wij uit coulance 50% van het aankoopbedrag aan u terugbetaald als compensatie.

Onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat u ondanks de vertraging toch plezier beleeft aan het product.

Klantenservice Basic Pet

Saanut 2/5 tähteä

Verkeerde product ontvangen

Verkeerde product ontvangen. En bij benadering moest ik kiezen uit 2 opties oa een klein percentage terug en verkeerd product houden. Andere optie weet ik niet eens meer maar ook niet wat het moet. Dit allemaal na een paar weken correspondentie
Dus... nee! Niet voor herhaling vatbaar. Jammer

27. heinäkuuta 2025

Beste Helena,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring en wij bieden hiervoor onze excuses aan. Wij willen graag een aantal zaken verduidelijken.

De inhoud en werking van het ontvangen product zijn exact hetzelfde als het artikel dat u oorspronkelijk had besteld. Enkel de naam en verpakking zijn aangepast, omdat het gaat om een nieuwere versie. Dit hebben wij ook toegelicht in onze eerdere e-mailcorrespondentie.

Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn geweest en betreuren dat dit bij u tot teleurstelling heeft geleid. Om u tegemoet te komen hebben wij inmiddels een terugbetaling verwerkt, zodat u niet volledig met het ongemak blijft zitten.

Nogmaals onze excuses dat uw ervaring niet vlekkeloos is verlopen. Wij doen ons uiterste best om onze communicatie en service voortdurend te verbeteren.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. De levertijd was meer dan 4 weken. Toen uiteindelijk de bestelling binnenkwam, bleek dat retourneren onmogelijk wordt gemaakt. Ik kreeg alleen maar mails met aanbiedingen voor korting als ik het artikel zou houden. Uiteindelijk kreeg ik na meerdere verzoeken een retouradres en dit bleek in China te zijn, met dus hele hoge retourkosten. Zo word je toch nog gedwongen het artikel te houden.

7. syyskuuta 2025

Beste Sandra,

Het spijt ons zeer om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht en het retourproces als omslachtig wordt ervaren. Onze excuses voor het ongemak.

Wij willen benadrukken dat retourneren bij ons altijd mogelijk is. Wel geven wij duidelijk op onze website aan dat retourzendingen naar het buitenland dienen te worden gestuurd, waardoor de kosten soms hoger kunnen uitvallen. Daarnaast proberen wij altijd samen met onze klanten tot een passende oplossing te komen, bijvoorbeeld door het aanbieden van alternatieven of een tegemoetkoming.

In uw geval hebben wij inmiddels een terugbetaling van 50% van het aankoopbedrag gedaan als compensatie. Wij hopen hiermee te laten zien dat wij uw klacht serieus nemen en uw teleurstelling enigszins kunnen verzachten.

Mocht u verdere vragen hebben of alsnog samen met ons een oplossing willen bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@basic-pets.com
. Wij helpen u graag verder.

Half augustus poster besteld

Half augustus poster besteld. Eerst een mail dat alles goed ontvangen was. Na 2 weken dat er geen foto meegestuurd was (was wel meegestuurd). Eergisteren mail dat poster opgestuurd was. Vannacht mail dat poster niet leverbaar is en dat ik een ander product moet bestellen.
Bizar!
Ik wil m’n geld terug, ben benieuwd of dat gaat lukken.
Niet bij dit bedrijf bestellen.

23. elokuuta 2025

Beste Frederieke,

Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring met het bestellen van de poster niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is geweest en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij zijn op dit moment al actief op zoek naar een oplossing, zodat u alsnog het door u bestelde artikel kunt ontvangen. In de tussentijd hebben wij u uit coulance alvast 50% van het aankoopbedrag terugbetaald, om u tegemoet te komen voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We hopen hiermee te laten zien dat wij uw klacht serieus nemen en het graag samen met u willen oplossen. Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende informatie willen ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@basic-pets.com

Saanut 1/5 tähteä

Company fraud and rip off

Ordered pet treat dispenser and tried to return as my dog passed.They gave me all excuses not to refund me,saying I had to sign all this paperwork.I copied their original refund policy and none of what they said was on there.they changed it immediately after.They claim to be a Dutch company but they work in China with drop shippers here.I returned the item th the address it came to me from and now their saying no refund.This company is a rip off.Avoid at any cost and listen to these complaints.They replied and it wasn't till after I chose civil court.Joline,you lied thru whole process,You changed refund rules AFTER I complained.You have a drop shipper you use,why would I send back to you? You already ripped me off and now you give 50% you say refund that never came,as alot of people were promised and never got.Your a lying company,a rip off and I am going to make sure you dont do this to anyone else.Did you know how illegal it is to rip off a 68 YEAR old senior citizen.SHAME ON YOU

27. elokuuta 2025

Dear Pits,

We are very sorry to hear about your experience and want to express our condolences for the loss of your dog. We understand how upsetting it must be to deal with product returns during such a difficult time.

We would like to clarify a few points:

At no point do we state in our return policy that any paperwork needs to be signed. We apologize if this was unclear in our communication.

After reviewing your case, we can see that the item was returned to the wrong address. Unfortunately, this means that your return could not be processed by our returns center.

As a gesture of goodwill, we have already processed a 50% refund to partially compensate you for the inconvenience. A full refund can be issued once the item is sent to the correct return address, as outlined in our policy.

We regret that this has not been a smooth process for you, and we will gladly assist in providing the correct return instructions if you wish to proceed. Please reach out to us at info@basic-pets.com
so we can resolve this matter promptly.

Once again, our sincere apologies for the difficulties you have experienced.

Kind regards,
BasicPets Customer Service

Alles ging mis

Alles ging mis. Levertijd zou 7 dagen zijn werd bijna 4 weken. Product komt niet overeen met afbeelding. Retour sturen kan niet, je krijgt via AI aangestuurde teksten met voorstellen dat je korting op je volgende bestelling kan krijgen. Retour moet naar China wat je zelf moet betalen. Rekening voor pakket wat door brievenbus kan, 52 euro retourkosten. Ze reageren niet meer. Afschuwelijk bedrijf. Nooit iets kopen, je gaat spijt krijgen. Ik ben de bal voor de hond maar gaan gebruiken. Binnen een half uur had mijn poedel er al een stuk uitgebeten. Dit moet veilig speelgoed zijn, volgens de website.

5. syyskuuta 2025

Beste Brigitta,

Het spijt ons zeer om te lezen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen en dat zowel de levertijd als het product niet hebben voldaan aan uw verwachtingen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wij willen u graag laten weten dat wij u alle retourinformatie hebben toegestuurd, inclusief de retourinstructies. Om uw retourzending verder in behandeling te kunnen nemen, ontvangen wij graag de trackinggegevens van de retourzending zodra u deze beschikbaar heeft.

In de tussentijd hebben wij alvast 50% van het aankoopbedrag aan u terugbetaald als tegemoetkoming, zodat u niet langer hoeft te wachten op enige compensatie. Zodra wij de tracking van de retour hebben ontvangen, kunnen we dit proces verder afronden.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring, en wij hopen dit samen met u zo goed mogelijk te kunnen oplossen.

info@basic-pets.com

Saanut 1/5 tähteä

Als je wat koopt en wilt retourneren, je krijgt je geld niet retour.

Ik kocht een hangmatje voor de kat om aan het raam te bevestigen voor€39,50. Het voldeed niet aan mijn verwachting, ik nam contact op om het artikel te retourneren.
Ik kon het NIET retourneren, ik kon 25% korting krijgen bij aankoop van een nieuw product of 15% korting en het product houden.
Ik ga het niet aan bevelen.

23. heinäkuuta 2025

Beste Theo,

Het spijt ons zeer te horen dat het hangmatje voor uw kat niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat dit teleurstellend voor u is geweest en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Wij willen graag benadrukken dat retourneren bij ons altijd mogelijk is, conform de voorwaarden die op onze website staan vermeld. Tegelijkertijd kijken we ook graag samen met onze klanten naar alternatieve oplossingen die wellicht beter passend zijn, zoals een korting of een andere compensatie. Op die manier proberen we meer flexibiliteit te bieden en tegemoet te komen aan verschillende wensen.

Het is jammer dat we u in dit geval niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of alsnog gebruik willen maken van de retourmogelijkheid, neem dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com
. We staan graag voor u klaar.

Saanut 1/5 tähteä

Wacht al meer dan zeven weken op…

Wacht al meer dan zeven weken op bestelling wil m’n geld terug maar daar reageren ze niet op .Alleen maar leugens komt er aan , is zoek geraakt bij de transporteur, komt eraan enz enz.

27. elokuuta 2025

Beste P,

Het spijt ons zeer dat uw bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen en dat u hierdoor een vervelende ervaring heeft gehad. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan.

We hebben de situatie nagekeken en zien dat uw oorspronkelijke bestelling bij de koerier helaas zoekgeraakt is. Om dit op te lossen hebben wij direct een nieuwe zending voor u in orde gemaakt, waarover wij u ook hebben geïnformeerd.

Daarnaast hebben wij als extra tegemoetkoming 50% van het aankoopbedrag teruggestort, zodat u in ieder geval deels gecompenseerd bent voor de lange wachttijd en het ongemak.

Nogmaals onze excuses en we hopen dat u uiteindelijk tevreden bent met uw bestelling. Mocht u verdere vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder via info@basic-pets.com

Saanut 1/5 tähteä

Te snel besteld niet doen!

Te snel besteld niet doen!

In mijn haast te snel besteld zonder even onderzoek te doen.
Is gewoon een dropshipper. Aliexpres is sneller :). Levertijden zijn bizar lang, annuleren kan niet. Tip: bestel met klarna, dan hoef je in ieder geval niet te betalen.

28-7: enorm bedankt voor de 10% korting op 20 euro! die krijg je standaard wanneer je een account maakt..
Daarnaast staat er veel op de website. Bijvoorbeeld: 60 dagen bedenktijd, in de voorwaarden staat 14 dagen. Probeer dus eerst even de site op orde te krijgen.

27. heinäkuuta 2025

Beste Ruben,

Bedankt voor uw review.

Onze levertijd staat vermeld op onze website, zodat klanten vooraf weten wat ze kunnen verwachten. Wij begrijpen dat het vervelend is als een bestelling langer duurt dan gewenst, en we betreuren het dat u daardoor een minder goede ervaring heeft gehad.

Als tegemoetkoming hebben wij u een korting van 10% aangeboden op uw bestelling. Wij hopen dat dit enigszins helpt om het ongemak te verzachten.

Mocht u verdere vragen hebben of assistentie wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@basic-pets.com. Wij staan graag voor u klaar.

Saanut 1/5 tähteä

Ook wij voelen ons zeer benadeeld

Ook wij voelen ons zeer benadeeld. Artikel voldoet niet. Uiteindelijk na automatische berichten het artikel op eigen kosten terugzenden en dan misschien geld terug. Erst en retour instructie zonder adres , weer een mailgezonden en dan komt er een vaag adres ergens in China. Terwijl ons postpakjetje uit Frankrijk kwam. Ik wacht maar weer op instructies.

18. heinäkuuta 2025

Beste Vincent,

Bedankt voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u zich benadeeld voelt en dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen dat dit vervelend is en willen daar graag op reageren.

Op onze website vermelden wij duidelijk dat retourzendingen naar het buitenland (buiten Nederland) moeten worden gestuurd. Dit komt doordat wij gebruikmaken van internationale logistieke partners. Hoewel uw pakket vanuit Frankrijk geleverd leek te zijn, verzenden wij niet vanuit Frankrijk zelf. In sommige gevallen legt een pakket een langere route af via Europese distributiecentra, zoals Frankrijk.

Om u tegemoet te komen in deze situatie, hebben wij inmiddels een terugbetaling van 50% van het aankoopbedrag gedaan. Wij hopen dat dit enige compensatie biedt voor het ongemak.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij graag voor u klaar via info@basic-pets.com.

Saanut 3/5 tähteä

Wacht al een maand op de bestelling

Wacht al een maand op de bestelling, er wordt niet geantwoord op de mails die je stuurt naar het info@ adres. Ondertussen komt wel de vraag om feedback te geven hoe tevreden ik ben van de bestelling. Bij deze, zwaar gebuisd. Gelieve alsnog het nodige te doen om mijn bestelling, of de terugbetaling ervan, te voorzien.
EDIT: na deze review werd het nodige gedaan en heb ik vrij snel mijn bestelling ontvangen.

22. heinäkuuta 2025

Beste Jarich,

Bedankt voor uw bericht en feedback.

We begrijpen volledig dat het vervelend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht en u zich niet gehoord voelt. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Graag willen we u laten weten dat wij op 15 juli een e-mail hebben gestuurd waarin we informeerden dat uw bestelling bijna geleverd zou worden, inclusief de trackinggegevens. Mogelijk is dit bericht in uw ongewenste mailbox terechtgekomen.

Daarnaast hebben wij u als tegemoetkoming voor de langere levertijd een korting toegekend op uw bestelling, omdat wij het belangrijk vinden dat u zich als klant gewaardeerd voelt.

We zijn blij te horen dat uw bestelling uiteindelijk correct is aangekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar via info@basic-pets.com.

TROEP UIT CHINA ONTVANG JE

Je ontvangt na weken wachten spullen uit China , koelmatten besteld voor mijn honden , met korting voor 4 stuks betaal ik 65 !!!! Euro . Deze zelfde matten koop ik op Temu voor 5 euro . Wil je retour doen moet je t zelf betalen staat op de website . Maar ik heb een adres gevonden in Naarden waar ik mijn pakket heen ga sturen kunnen ze het zelf daar oppakken . Komen ze met 2 opties 25% tegoed of 15% terug . Nee ik wil 45 euro van de 65 terug zodat ik net als op Temu gewoon 5 euro per matje zou betalen . Slecht slecht slecht . Koop hier niets

19. heinäkuuta 2025

Beste Stefani,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de prijs-kwaliteitverhouding en het retourproces, en we bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

Wij hebben u gevraagd om foto’s van de ontvangen producten, zodat wij uw klacht beter konden beoordelen. Helaas hebben wij deze tot op heden niet mogen ontvangen, waardoor wij beperkt zijn in onze mogelijkheden tot verdere beoordeling van het product.

Desondanks hebben wij u uit coulance een korting van 25% aangeboden op het aankoopbedrag. We proberen op die manier alsnog tegemoet te komen, ook als er geen gebruik wordt gemaakt van het standaard retourproces zoals omschreven in onze voorwaarden.

Mocht u alsnog aanvullende informatie willen delen, of een andere oplossing met ons willen bespreken, dan staan wij daar uiteraard voor open. U kunt ons bereiken via info@basic-pets.com ter attentie van Joline. We helpen u graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

Dropshipper die afspraken niet nakomt

Kattenspeeltjes besteld en de levertijd is absurd lang. Krijg een mailtje dat het 6 tot 10 werkdagen kan duren, maar als ik de track and trace zie kan het nog tot 8 augustus duren. Pure misleiding! Gewoon een ordinaire dropshipper. Baal dat ik niet eerst de reviews heb bekeken, dan had ik er nooit besteld. Mailtjes zijn via Google oid vertaald, vol spelfouten. Mijn advies: koop hier niet!!!

19. heinäkuuta 2025

Beste klant,

Dank voor uw review en uw eerlijke feedback. We begrijpen dat de langere levertijd verwarrend kan zijn, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

We willen u graag laten weten dat uw bestelling nog steeds binnen de aangegeven levertijd valt, zoals vermeld op onze website. De verzending is inmiddels onderweg en wij verwachten dat het pakket binnen een week bij u wordt afgeleverd.

Als tegemoetkoming voor het ongemak hebben wij reeds 50% van het aankoopbedrag aan u terugbetaald. We hopen op deze manier toch iets van het vertrouwen te kunnen herstellen.

Joline van Basic Pets

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin