Goede klantenservice
Goede klantenservice. Had een gratis nummer, ondanks ik deze lang niet had gebruikt. Hebben ze hem toch weer actief gezet. Ondanks ik al jaren klant ben. Ik raad hem zeker aan.
Bent u opzoek naar een voordelige maar ook eerlijke provider? Bij BaseFoon Nederland kunt u terecht! Onze vakkundige medewerkers zitten klaar om u van dienst te kunnen zijn. Worden wij uw nieuwe telecom aanbieder?
Verrijn Stuartlaan 17, 2288 EK, Rijswijk, Hollanti
De service is goed en de telefoonlijn is goed van geluidskwaliteit. De reden waarom ik minder tevreden ben is dat ik zonder communicatie of berichtgeving van de een op de andere maand moest gaan betalen voor de ideaal betaling. Ik had een email hierover wel op prijs gesteld.
Zeer goeie service,
Helpen je goed en snel, goedkope prijzen. Daarbij bieden ze veel aan.
doen wat ze zeggen.
zeer snelle reactie zelfs in de avond.
transparant , zou het anderen aanraden.
Zeer goede en snelle Service. Personeel denkt en helpt je mee. Eigenlijk is alles mogelijk. En dat voor super prijzen.
Fast and reliable! Perfect customer service! Thanks
Prijs kwaliteit is zeer goed.
Ik had een aantal problemen met mijn toestel. Een oudje, maar ze nemen de tijd en helpen me met het oplossen van de problemen die ik ermee had. Inmiddels ben ik bereikbaar en zeer tevreden over de service.
Snelle service, snel aangesloten, goede ondersteuning per chat en telefoon. De kwaliteit van de dienst is ook naar behoren en qua prijs heb ik zeker niks te klagen, kan ik nu na een maand gebruik mededelen. Ik kan BaseFoon aanbevelen.
Goede service! Ik was erg snel aangesloten, en de prijs/kwaliteits verhouding is erg goed!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.