Bas verkoopt een mooi product. Als je van een pittige boon met een diepe koffiesmaak, chocolade en noten, mocca. Zonder pretenties, gewoon goede koffie voor nog een aardige prijs. Goede snelle servic... Näytä lisää
Ben al lang klant , vind de koffie heerlijk en de sservice is prima . De laatste keer ging de bezorging helaas minder , maar jullie hebben daar direct op gereageerd , dus goede service
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Prima koffie en vlotte bezorging!
Wat een snelle service
Wat een snelle service, bestelling op de zelfde dag nog gebracht.
Heerlijke koffie!
Communicatie tav levering perfect, service stelt nooit teleur, betrouwbaar, heerlijke koffie!
Fantastische koffie ,klantvriendelijk…
Fantastische koffie ,klantvriendelijk en een prima prijs!
Snelle levering en goede service
Goede kwaliteit koffie en goede service…
Goede kwaliteit koffie en goede service met bezorgen.
Kwalitatieve koffie en zeer snelle…
Kwalitatieve koffie en zeer snelle vriendelijke levering!
Als ik bestel wordt het nog dezelfde…
Als ik bestel wordt het nog dezelfde dag persoonlijk afgeleverd. Top service, heerlijk koffie!
Trouwe tevreden klanten van de Bartolomeo Koffiebonen
Al vele jaren genieten wij van de espresso-bonen van Bartolomeo. De branding is altijd mooi en zeer stabiel, waardoor de zoektocht naar de juiste fijne maalgraad/BAR en het verkrijgen van de lekkere volle espresso geen issue is. De kwaliteit is altijd hoog. de De Azurro, nu Marrone, geeft een heerlijke volle cappuccino en krachtige espresso en waardeert wat hogere BAR. De Viola/Rosso is voor een heerlijke espresso met mooie lange nasmaak die iets grover gemalen mag worden en beloont wat lagere BAR.
De levering van de espresso verloopt altijd op prettig soepele en persoonlijke wijze.
Kortom wij zijn al jaren tevreden genieters van de Bartolomomeo Siciliaanse espresso branding.
Bas, ga zo door!
Nieuwe website
Zoals altijd ben ik ook nu weer klantgericht en vriendelijk geholpen bij het gebruik van de nieuwe website en het bestellen van de uitstekende koffie in het nieuwe jasje!
Goede kwaliteit snelle levering
Goede kwaliteit snelle levering.
Vakkundige informatie
Bartolomeo levert consistent lekkere…
Bartolomeo levert consistent lekkere kwaliteitskoffie, voor ons gemalen in de op maat ingestelde maling, Bartolomeo is goed bereikbaar en reageert en levert snel, altijd correct en vriendelijk.
Goeie koffie voor het geld.
Heb regelmatig koffie van bartolomeo in het verleden gekocht. Heb ook andere merken geprobeerd maar dat is toch net niet dus toch terug naar bartolomeo. Blijft toch de lekkerste koffie. Vooral wat prijs/kwaliteit betreft.
Goede service en correcte afhandeling.
Heerlijke koffie met een mooie nieuwe look
Bas reageert altijd heel erg vriendelijk en snel. Ik bestel vaak op het laatste moment, wanneer mijn overheerlijke koffie van Bartelomeo bijna op is. Dat kan omdat er binnen een paar dagen bezorgd wordt, soms zelfs dezelfde dag.
Er is een mooie nieuwe websiteen verpakking gekomen.
Gewoon lekker koffie
Gewoon lekker koffie
Makkelijk besteld en dag later geleverd
Persoonlijk door Bas de Vries
De koffie is super lekker.De service is…
De koffie is super lekker.De service is super goed ,zeer vriendelijk ben ik geholpen door Bas ,verstand van zn vak.
Dank weer voor de snelle levering
Dank weer voor de snelle levering. Een mooie nieuwe website, en geweldige koffie! NERO is mijn favoriet.
Elke ochtend begint bij bartolomeo koffie
Wij zijn echte koffie liefhebbers dus dan ben je bij bartolomeo aan het goede adres smaak volle koffie echt een aanrader!
Ik zeg een dag geen bartolomeo koffie is geen dag !
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.