Vilket bluff-företag😡 Beställde badkuber som skulle lysa i vattnet. Jo, visst en vecka funkade det!! Kontaktade företaget som ville ha film på kuberna, och skulle också skicka en återbetalning. Det... Näytä lisää
Jag har fått att mitt paket är skickat 24/10 o ska gå in o kolla leveransen men jag kommer inte in. Det står att det inte finns någon order. Häar Lisbeth
Extremt dåligt. Köp INTE från denna sida. Beställde den 15 december och varorna kom den 18 januari. När jag önskade göra en retur ska det skickas spårbart till Kina, alternativt får jag 30 % tillbaka.... Näytä lisää
Cactusen är otroligt dålig. Ljudet skär i öronen och den luktar illa samt har en fejkad USB-ingång. Den skulle lika gärna kunna vara från Temu/Shein. Har numera slängt samtliga produkter från barnskat... Näytä lisää
TÅGSET MED MYCKET HÖGT LJUD.
Köpte 2 st tågset som åkte omkring o såg så roliga ut. Kom o var plastskit, men värst var ljudet, så högt så man som vuxen ville hålla för öronen. Absolut inte lämpliga för småbarn, med detta ljud kan de flrstlra hörseln. Trots detta fel ville de erbjuda 20 % rabatt. Här borde de återbetalat ALLT. Fortsätter kriga mot dem. HANDLA INTE TÅG.
Ångrar att jag inte läste här först
Ångrar att jag inte läste här först !
Skickade efter en julklapp, skulle bara ta 2-5 dagar, det står att det är ett svenskt företag, men icke ! Skickade Mail att jag ville avbryta men de skickade ändå , det tog en vecka innan dom svarade på mailet, efter en månad fick jag paketet
Dropshipping
Dropshipping, de köper från Kina. Samma produkter hittar du på sidor som Temu t.e.x. men för en mycket billigare peng då Barnskatt lägger på ganska mkt pengar för att tjäna pengar på folk som går på detta.
Handla inte här!!!
Beställde produkter som enligt sidan ser ut som svenska Montessori-produkter.
Gjorde beställningen den 12/12 och hemsidan utlovar 2-5 dagars leveranstid.
Produkterna kom den 3/1 och var så dåligt förpackade. Såg ut som någon stuvat ihop de och tejpat några varv.
Flera av produkterna var trasiga och alla var av otroligt dålig kvalitet.
Fick svar från deras kundtjänst efter en vecka som var automatiskt och endast delvis svarade på mina frågor.
Som flera andra skriver erbjuder de 30% återbetalning eller att man själv står för retur till Hongkong.
Känner mig så otroligt lurad eftersom det gick att välja Klarna som betalning och detta vaggade in mig i en falsk trygghet.
Grejerna skickas från Kina
Grejerna skickas från Kina. Så det där med 2-5 dagars leverans kan ni glömma. Dåligt paketerat var det också. Låg i en tunn plastpåse som hade gått sönder. Fick en länk där man skulle kunna följa ordern, när man gick till den länken så stod det något i stil med - Ordern kan inte hittas. Så man har inte en aning när paketet kan tänka sig komma. Nej håll er undan från såna här sidor som säger att det är en svensk firma och att det skickas efter 2-5 dagar. Man ser på hemsidan att det är något mysko. Jag chansa denna gång. Jag fick det jag hade beställt, men det var första och sista gången från denna sida
Dropshippingföretag!
Jag skulle förstås, i tron att jag köpte ifrån ett svenskt företag läst recensioner på Trustpilot innan jag gjorde beställningen. Varorna skickas såklart ifrån HongKong. Jag skickade efter julklappar hos Barnskatt den 10 dec och har fortfarande, den 10 jan inte fått varorna. Spårningsnumret funkar inte. Har mailat företaget och fått svar att försändelsen kommit bort. Handla inte av det här dropshippingföretaget! ☹️
Köpte en ”dinosauriebilbana”
Köpte en ”dinosauriebilbana”, såg jättetrevlig ut på hemsidan. Väldigt lång leveranstid och när jag packade upp den trodde jag det var ett skämt. Stämde inte alls överens med bilderna från hemsidan. Har blivit grundlurad och ångrar att jag inte läste omdömena innan
Varning!
Varning!
Produkten var defekt och det går inte att reklamera. Dom har ett standardmejl där dom vill ha bilder och videor men trots att dom får det så skickar dom om mejlet om och om igen.
VARNING, kinesiska kopior
VARNING! Det här är INTE ett svenskt företag som säljer seriösa leksaker. Det är billiga fejksaker från Kina som inte håller vad de lovar. Kundtjänst är inte tillmötesgående och man få kämpa för att ens få någon respons. Köp inte från dem!
Handla inte från dem!
Handla inte från dem!
De utger sig för att vara ett svenskt företag, men varorna skickas från Kina. Det tog 25 dagar att få varorna (så julklapparna kom ej till jul trots att vi beställde tre veckor före. Produkterna de motsvarar inte bilderna. Dålig kvalitet och ”CE” dvs China export.
Varning-handla ej hos Barnskatt
Handla ej från barnskatt, missade att läsa omdöme om att detta är en Kina-sida. beställde julklapp ett par veckor före jul och har fortfarande inte fått mina varor. 8 jan, kostar skjortan att skicka tillbaka varorna om jag en kommer få dem.
Lång väntetid
De skriver att det är en svensk butik. Jo tjena tagit 2 veckor nu. Sälj de ni har hemma istället för de barn som väntar på sina leksaker.
Riktigt uselt!
Hemsidan gav ett seriös intryck men när äntligen varorna kom, långt efter utlovad leveranstid, så är det bara att konstatera att kvaliteten på produkterna lämnar mycket övrigt att önska. Dessutom var allt mycket dåligt förpackat och samtliga kartonger var skadade. Aldrig mer.
Trodde detta var ett svenskt…
Trodde detta var ett svenskt leksaksföretag men det var direktleverans från Kina.
Beställning 19/12 leverans 6/12.
Paketet med två leksaksspel var trasigt och delarna till ena spelet saknades.
Uruselt!
Skriver som alla andra
Skriver som alla andra. ALDRIG MER!! Rena rama blufföretaget. Trodde det var svenskt, men icke. Får inte svar på mail. Beställde 12 december, skulle levereras 30 dec/1 jan, har inte fått något än (5 jan)
LÅÅÅÅNG leveranstid
Tar betalt vid beställning. LÅÅÅÅNG leveranstid, fyra veckor. Svarar inte på mail. Aldrig mer 👎
Beställde 10 december fortfarande ingen…
Beställde 10 december fortfarande ingen leverans sms att det skulle komma 5 januari framflyttat till 7 januari vad är detta för blufföretag när man ser alla omdömen blir man förundrad över att dom får fortsätta
Skräpbara och Krånglig retur
Jag beställde leksaksmat i plast som julklapp. Det kom ett paket som inte vägde någonting. Plastdelarna är alldeles för små - ser inte ut som på fotot och passar inte små barn. Kan sättas i halsen! I kontakt med företaget tog det två veckor att få svar. De står inte för returportot. De kan endast återbetala 30 procent av varan.
Jag har valt att behålla och slänga!
Sådant skräp och kundkontakt all kritik
VARNING!!!
VARNING!!!
Synd att man MÅSTE lämna en stjärna
Beställde den 12:e December, leveransen har fortfarande inte kommit, har försökt avbeställa men får inget svar från kundtjänst
Beställde badleksak.
Beställde badleksak.
Leveranstiden var flera veckor.
Kubber som ska lysa i vattnet, när dom då kommer i kontakt med vattnet.
Flera lyste redan i paketer när det kom.
Jag skickade en förfrågan om detta och fick automatiskt svar att det tar mellan 6-24 timmar för svar.
Det var den 19/12, och inget svar har kommit.
Så kollade och ser att de antagligen inte kommer komma något heller!
Otroligt tråkigt!