Har beställt varor den 6 december, leverans, 5-6 dagar och har den 19 fortfarande inte fått något. Då jag följer paketet påstyår de att leveransen skedde igår 13. 36... då jag var hemma och ingen leve... Näytä lisää
Ett bluffbolag som inte tar ansvar över sina produkter. Bara att hoppas att produkten är hel när den kommer för sen släpps allt ansvar.
Extremt lång leveranstid! 1,5 månad. Förstod inte att det var en sida som levererade leksaker direkt från Kina. Mitt misstag såklart men hutlösa priser i förhållande till vad vi erhöll. Bra servic... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hade inte på lager fast att det stod så…
Hade inte på lager fast att det stod så på hemsida. Tog 25 dagar innan lev. Saknade info. Fick inte info förrän jag efterlyste paketer

Extremt lång leveranstid
Extremt lång leveranstid. Bra och snabbt bemötande på kundtjänst, men det funkar inte att jobba med dessa leveranstider...
Bra kundbemötande!
Beställde leksaker 13 november, stod klart 15-25 arbetsdagars leverans. Vi ville vara ute i god tid inför jul. Det drog tyvärr över några dagar på det informerade leveransspannet, 23 december kom det, så det kom ju innan jul. I denna tid finner jag det personligen ändå rimligt. Finns värre saker just nu.
Dock, stor eloge till kundbemötandet och svarstiden som ni höll, fantastisk. Tvekar inte att beställs igen 👍👍👍
Bra service med snabb levereras!
Bra service med snabb levereras!
Produkterna var faktiskt i väldigt bra kvalitet och pris.
Beställde leksaker till syskonen inför…
Beställde leksaker till syskonen inför jul. Mycket nöjd då leksakerna va i bra skick och inte för lång leveranstid. Dom blev mycket nöjda!
Väldigt nöjd med mitt köp
Väldigt nöjd med mitt köp! Bra kundservice, svarade snabbt.
Long leverans
Hej jag beställde en dino car bil från november 28 . Har inte fått varorna ! Var är min beställning ????

Vastaus yritykseltä inte tillgänglig
Upplever att den är av anan kvalite än…
Upplever att den är av anan kvalite (sämre) än vad som visas på bild och i videon.
Dok gör den sit jobb
Väldigt kvalitativ produkt måste jag…
Väldigt kvalitativ produkt måste jag säga och Aht/acw tiden va väldigt bra med när de gäller leverans
Jättebra!
Helt underbar service och massa fina produkter. Att det tar lång tid och få hem produkterna står ju faktiskt i beskrivningen. Förstår inte vad folk klagar över. Klockrent!
Jag kan inte lämna någon bedömniing…
Jag kan inte lämna någon bedömniing efersom jag ännu inte fått produkten.

Vastaus yritykseltä inte tillgänglig
För lång leveranstid och ingen…
Lång leveranstid men det upplyste Barnplatsen om.

Vastaus yritykseltä inte tillgänglig
Långa leveranser har väntat över 20…
Långa leveranser har väntat över 20 dagar och inga besked när leveransen är på g.

Väldigt nöjd 👍🏻
Tydlig information på hemsidan om…
Tydlig information på hemsidan om leveranstider, Mycket prisvärt och kanon bra service.
Ingen återkoppling efter betalning
Tre veckor efter betalning och beställning så har jag fortfarande inte fått någon bekräftelse att paketet är på väg. Jag pratade med kundtjänst förra veckan och fick ett spårningsnummer, men jag hittar inget paket som matchar det. Om jag inte hör något snart så får jag reklamera detta. Väldigt tråkigt att inte få någon feedback på leveransen. Kommer undvika detta företag i fortsättningen.

Bra och proffsig bemötande
Bra och proffsig bemötande. Kvalitén på produkten va bättre än förväntat.
Bra och prisvärt!!
Än så länge bra betyg
Än så länge bra betyg, men ej fått varan än
Mvh/ Jeanette Börjesson
Fantastisk webshop som verkligen…
Fantastisk webshop som verkligen värdesätter deras kunder. Köpte nyligen en produkt från dem och de gav mig exceptionell kunderservice.