1. Lastenjuhlien järjestäjä
  3. Lahjatavaraliike
  4. Juhlatarvikekauppa
  5. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Barnkalaset.se! 🎈 Vi är specialister på barnkalas och har allt du behöver för att skapa en magisk födelsedagsfest – från tallrikar, muggar och servetter till ballonger, dekorationer och temaprodukter. Vi har också godis, bakverkstillbehör och massor av roliga idéer för att göra kalaset extra speciellt! Vår målsättning är att göra det enkelt och roligt att planera barnkalas, med ett stort utbud och snabb leverans. Oavsett om du letar efter ett färdigt temakalas eller vill kombinera egna favoriter, finns vi här för att hjälpa dig! Tack för att du handlar hos oss – vi ser fram emot att vara en del av ditt nästa barnkalas! 🎉

2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde min beställning igår (tis)…

Jag gjorde min beställning igår (tis) förmiddag och redan dagen efter på förmiddagen fanns mitt paket att hämta ut. Jag valde "prio" och hoppades på att jag skulle hinna få sakerna innan lör vilket jag hann. Innan beställningen hade jag mailkontakt med personalen och de var behjälpliga. Jag beställde bl.a Stretchy Critters Apa (12 st). Det stod i beskrivningen att man inte kan välja färg och verkade finnas 6 olika färger. Jag tänkte att det får bli de färger de blir och tänkte att det kanske blir en av en färg, 5 av någon annan etc. Alltså att någon bara tar en näve av de leksakerna och lägger i. Men den personen som packade min order måste ha tänkt till för jag fick 2 av varje färg. Är ju mycket roligare när inte hälften av barnen får samma färg och någon enstaka får någon annan färg. Jättebra tänkt där. Kommer att beställa från dem i framtiden med.

4. kesäkuuta 2025

Helium till ballonger

Köpte en liten flaska helium för att fylla ballonger. På kartongen står det att de ska räcka till 3 st 80 cm ballonger på hemsidan står det 2st. Men räckte inte äns till 2 st 50 cm ballonger.

8. helmikuuta 2025

Hej Madelene!

Tack för din feedback! Vi beklagar att heliumflaskan inte levde upp till dina förväntningar. De angivna beräkningarna baseras på standardfyllning, men faktorer som temperatur, fyllningsmetod och ballongtyp kan påverka hur långt heliumet räcker. Vi tar din synpunkt vidare för att säkerställa att informationen på hemsidan är så tydlig som möjligt.

Beställ inte från dom

Beställ inte från dom, dåligt kvalite,
Beställde en helium tub som skulle räcka till 30 ballonger, det räkte bara till 12…. Inga ballonger i lådan som man får på andra online butiker…
Kände mig lurad …

10. elokuuta 2024

Hej Dumitri!

Vi beklagar att heliumtuben inte levde upp till dina förväntningar. De angivna beräkningarna är baserade på standardstorlek och fyllningsgrad, men faktorer som temperatur, fyllningsmetod och ballongtyp kan påverka hur många ballonger en tub räcker till.

Vi inkluderar inte ballonger i våra heliumförpackningar, och vi försöker alltid att vara tydliga med vad som ingår i varje produkt. Vi tar din feedback vidare för att säkerställa att informationen på hemsidan är så tydlig som möjligt.

Saanut 1/5 tähteä

Be careful cause what they advertise is…

Be careful cause what they advertise is not what they send.

5. huhtikuuta 2024

Hi,

We’re sorry to hear that your order did not meet your expectations. We always strive to provide accurate product descriptions and images, so we would love to understand what went wrong.

Please feel free to contact our customer service, and we’ll be happy to assist you.

Best regards,
Barnkalaset

Bra upplevelse

Beställde en Marvel-maskeraddräkt för barn. Eftersom den var ganska dyr och flera omdömen här vittnar om varierande service och leveransproblem, så var det en något nervös väntan. Men superfin var den! Storleken ser ut att stämma bra. Och lika snabb leverans som utlovat.

23. marraskuuta 2023

Hej Emelie,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du var nöjd med både dräkten och leveransen. Det betyder mycket för oss att veta att vi levde upp till dina förväntningar.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen nästa gång det är dags för maskerad eller kalas!

Barnkalaset

Supernöjda

Beställde på måndagen, hade paketet på onsdagen samma vecka. Fick allt jag hade beställt. Nöjd, kommer beställa där igen👍🏻🎈

1. marraskuuta 2023

Mycket dålig service

Mycket dålig service, beställ aldrig från detta företag då deras retur landar på minst 100 kr. De skickar inte med retursedel via mail som de andra företag gör. Jag skickade tillbaka varor till dem och fick via Postnord betala retur på 149 kr. Jag mailade dem och frågade om det var meningen att returen skulle vara så dyr och det ansåg dem minsann att den skulle. Aldrig mer beställer jag från er!! Det gäller även Kalaskungen, deras samarbetspartner.

27. lokakuuta 2023

Hej Noor!

Vi beklagar att du hade en negativ upplevelse med din retur. Sedan din beställning har vi förbättrat vår returhantering och erbjuder nu en smidig lösning via vår returportal. Där får man en QR-kod och kan enkelt lämna in returen hos valfritt ombud, till en lägre kostnad än tidigare.

Vi uppskattar din feedback, och vi arbetar ständigt för att göra vår service ännu bättre. Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden!

Mycket längre leveranstid

Utlovad leveranstid 1-2 dagar stämde inte. Beställde tisdag, paketet anländer på måndag veckan efter vilket då gör att kalaset redan varit. Man kan inte utge sig för erbjuda snabba leveranser när man inte håller det!!! Och nej, det är inte fraktbolagets fel - jag fick notis först efter tre dagar om att paketet var inlämnat till fraktbolaget.

12. tammikuuta 2023

Hej Elin!

Vi beklagar att din beställning inte kom fram i tid till kalaset. Vi skickar alltid våra beställningar inom 1–2 vardagar, men vi förstår att det kan vara frustrerande om leveransen tar längre tid än förväntat.

Sedan dess har vi fortsatt att arbeta med att optimera våra leveransrutiner och samarbetar med våra transportörer för att säkerställa så snabba leveranser som möjligt. Tack för din feedback – vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse!

Saanut 2/5 tähteä

Skickade beställning ej komplett utan information

Största anledning för beställning från denna sida var att dom hade servetter,tallrikar och muggar som matchade. När paketet kom så är inte servetterna med och det står handskrivet slut i lager, vi krediterar dig.
Så nu är det för sent att beställa servetter någon annanstans och vi får ha barnkalas utan servetter som min 5-åring ville ha.
Butiken kunde ju åtminstone kontaktat mig och frågat om jag ville häva köpet vilket jag hade gjort

12. maaliskuuta 2022

Hej Fredrik!

Vi beklagar verkligen att din beställning hanterades på det sättet – vi förstår att det var en besvikelse, särskilt när det gällde något så viktigt för kalaset.

Detta är inte hur vi hanterar liknande situationer idag. Numera kontaktar vi alltid kunden vid slutsålda varor för att ge möjlighet att ändra eller avbryta beställningen. Tack för din feedback, den har hjälpt oss att bli bättre!

Saanut 1/5 tähteä

Dåligt bemötande när leverans inte…

Dåligt bemötande när leverans inte fungerat som utlovat!

15. helmikuuta 2021

Hej Evelina!

Vi beklagar att du inte fick den service du förväntade dig vid tillfället. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så smidig upplevelse som möjligt och har sedan dess förbättrat våra rutiner både för leveranser och kundservice.

Tack för din feedback – den hjälper oss att bli bättre!

Jättenöjd!

Supersnabb leverans! Beställde måndag kväll och det låg i brevlådan onsdag förmiddag 😄

10. kesäkuuta 2019

Bra & snabbt

Utmärkt kundservice som snabbt löste mitt problem när jag gjort fel i min beställning. Bra sortiment för barnkalas och mycket snabb leverans! Rekommenderas.

11. toukokuuta 2019

Snabb och bra

Beställde lite kalasgrejer med ett motiv från ett barnprogram som inte är "inne" just nu. Letade som en galning efter något med dom figurerna som vi kunde ha på kalaset. Hamnade tillslut på barnkalaset.se 2 dagar senare så var grejerna hemma hos mig. Riktigt bra:)

29. toukokuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin