Få ALDRIG passet dit kæledyr her
Jeg kender til mange forfærdelige episoder fra Barringtons Dyrepension - som tidligere hed Vestsjællands Dyreinternat. Hundene behandles forfærdeligt af ejerne, Lola og Alec, som har drevet stedet i mange år.
Tre eksempler:
1) En ven hentede sin hund dagen før det aftalte og uden at pensionat-ejerne blev informeret på forhånd. De finder deres hund i dens boks, stående i egen afføring fra alle de dage den havde været der.
2) En ældre dame adopterede en hund derude. Pensionat -ejerne “glemte” bare lige at informere damen om hundens massive adfærdsproblematikker. Damen aner intet om hunde og skulle aldrig have haft en hund med problemer. Efter et længere tragisk forløb hvor hunden bed alting i stykker, angreb andre hunde mm. kunne hun ikke se anden udvej end at aflive den.
3) Ejerne reklamerede i årevis med at de var et af Dyrenes Beskyttelses internater, hvilket var decideret løgn. Jeg meldte dem til Dyrenes Beskyttelse som tog det meget ilde op og gik videre med sagen.
Læs flere forfærdige historier fra folk i anmeldelser på facebook.
Desværre et sted med øje for profit og ikke for dyrevelfærd eller etik.
Svar til nedenstående: Du er i familie med Lola og CVR-nr på pensionatet med dig, Kia, som fuldt ansvarlig deltager, startet 1/11 2019. Ikke i 2023….
I øvrigt er der også mange andre dårlige anmeldelser på Facebook.
Man kan kun håbe du driver det anderledes nu, jeg ville dog aldrig ikke tage chancen med mit kæledyr.
30. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu