Saanut 1/5 tähteä

Verkeerd artikel geleverd. Whatsapp is op 27 aug voor het laatst gezien, vm ingesproken, mail gestuurd, contact formulier ingevuld, maar….geen enkele reactie. Gezien de eerdere slechte reviews zal het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerst een cocktailshaker set besteld. Alleen was het pakketje zoek geraakt bij het postbedrijf. Via het email adres van bardedicated contact gezocht en ze hebben alles voor me opgelost. Snelle reac... Näytä lisää

1. Cocktailbaari

Yrityksen kirjoittama

Gedreven door een passie voor gezelligheid, plezier en verhalen delen over een goed glas, is Bar Dedicated geboren uit een onvergetelijke avond onder jonge ondernemers die genieten van een verfrissende cocktail. Stel je voor: een avond waar de cocktails in het lokale café niet langer voldoen. Je verlangt naar een cocktail van barista-kwaliteit, maar het lijkt alsof je er altijd minstens €10 voor moet betalen. Dan, alsof het nog erger kan, ontdek je dat de ingrediënten niet voldoen aan je verwachtingen. Frustrerend, toch? We wisten dat er een slimmere manier moest zijn. Daarom hebben we Bar Dedicated gecreëerd. Ons doel? Het mogelijk maken voor jou om die perfecte, overheerlijke cocktail te creëren. Een cocktail die elke keer precies goed smaakt. Een cocktail die het hoogtepunt van je avond zal zijn. Bar Dedicated - waar kwaliteit, plezier en creativiteit samenkomen. Want de perfecte cocktail maken? Dat kan je nu zelf.

4,0

1 tähti

On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Top cocktailset

Top cocktailset, koop het zeker nog een keer!

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Super dat het zo goed ontvangen is Güven! We waarderen je review enorm en hopen dat je nog veel plezier beleeft aan het cocktail set!

Saanut 5/5 tähteä

Het produkt was hetzelfde als op de…

Het produkt was hetzelfde als op de foto en van degelijk matteriaal.....
Het is een aanrader.

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Bedankt voor je fijne review, Diana! 🙌 Goed om te horen dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet en de kwaliteit naar wens is. We waarderen je aanbeveling enorm. Veel plezier met cocktails maken!

Top notch service

Top notch service! Thank you!

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Super bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met cocktails maken!

Saanut 5/5 tähteä

Super kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit en snelle levering. Mijn vriendin en ik hebben een leuke cocktail avond gehad!

25. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Beste Stefan, bedankt voor je leuke reactie. Super om te horen dat jullie samen een leuke avond hebben gehad, daar doen we het voor. We wensen jullie nog veel plezier met cocktails maken, op naar nog meer herineringen!

Mooie shaker

Mooie shaker, mooie verpakking en de eerste cocktails ermee waren heerlijk

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Bedankt voor je mooie review, Marcello! 🍸 Geweldig om te horen dat de shaker én de eerste cocktails zo goed bevallen zijn. Veel shakeplezier gewenst en op nog veel heerlijke cocktails!

Slechtste ervaring ooit!! 😡

Echt ontzettend jammer!

Ik had voor mijn broer een cocktailset besteld als cadeau.

De set is aangekomen, maar helaas had mijn broer al een dergelijke set. Hierom wilde we de set graag retourneren.

Maar blijkbaar is dat onmogelijk bij deze winkel. Ik heb twee keer het contactformulier ingevuld en vanuit daar zou ik de retour instructies moeten hebben ontvangen. Zoals je kunt raden ontving ik helemaal niks!

Daarna geprobeerd te bellen, maar je krijgt direct de voicemail te horen.

Toen handmatig een mail gestuurd en alles uitgelegd (de tijd tikt namelijk gewoon door en zo ook de retourtermijn), maar ook daarop geen reactie!!

Wederom geprobeerd te bellen, maar weer de voicemail.

Geprobeerd een Appje te sturen via WhatsApp, maar ik moest ze uitnodigen om WhatsApp te gebruiken.

Ik vind dit echt ontzettend slecht en onprofessioneel!! Ik hoop op deze manier dan eindelijk in contact te komen met iemand zodat dit kan worden afgehandeld. Dit irriteert me namelijk mateloos en zorgt ervoor dat ik niemand deze winkel zou aanbevelen. 😡

17. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Beste Aukje, Bedankt voor je reactie.

Ons excuses voor dit ongemak, dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Door een systeem storing zijn er bestellingen en mails niet bij ons binnengekomen, hierdoor zijn we 2 weken niet goed bereikbaar geweest. We willen dit graag nog voor je oplossen, stuur gerust het order nummer naar de volgende e-mail: info@bardedicated.com, het probleem is nu opgelost en we zullen het bedrag terugstorten op je rekening zodra we het order nummer weten.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling nooit geleverd en geen klantenservie

Bestelling gedaan en al snel bericht gekregen dat pakket onderweg was. Mail ontvangen dat het pakket bezorgd was maar dit was niet het geval. Ben bij alle buren langs geweest maar ook hier lag het pakketje niet. Meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice maar ik krijg geen reactie. Ook van de bezorgdienst geen reactie ontvangen. Ondertussen meer dan twee weken verder en nog steeds niks gehoord.

30. heinäkuuta 2025

Hallo Maria,

Bedankt voor je bericht. Volgens de bezorgdienst is deze afgeleverd bij het adres dat is opgegeven in de tracking. Hierbij is het afgegeven aan de balie en hier kan het pakketje opgehaald worden. We vinden het erg jammer dat het zo heeft moeten lopen, mochten we nog iets voor je kunnen doen, stuur ons gerust een berichtje. Fijne dag nog!

Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling is NOG STEEDS NIET…

Mijn bestelling is NOG STEEDS NIET GELEVERD

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Ons excuses voor dit ongemak Hans, dit is niet hoe het normaal moet gaan. Helaas is door de vakantieperiode onze bezorgpartner overbelast en kan het soms voorkomen dat ze de afleverdatum niet halen. Zoals het nu lijkt wordt deze op 12-08-2025 opnieuw aangeboden. We wensen je alvast veel plezier met het cocktail set!

Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie op een retourbewijs

Cocktailmixer set besteld. Deze wilde ik retourneren. Meerdere keren gemaild voor een retourbewijs echter geen reactie noch een retourbewijs. Wacht hier nu al een langere tijd op en het is maar de eerste 30 dagen gratis retourneren…. Hele slechte communicatie!

6. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Beste Danique, bedankt voor reactie. Ons excuses voor dit ongemak. Door een systeem fout is dit niet goed doorgezet, dit label zou normaal gesproken automatisch moeten gaan. Ik heb het nu nog een keer gestuurd naar je, zodat het alsnog goed gaat komen. Het bedrag is alvast teruggestort op je rekening, zodat dit alvast in orde is.

Door fouten die Bar Dedicated maakt zoals deze, kan een retour altijd nog verstuurd worden, ook al duurt het langer dan 30 dagen. Zolang je kunt aantonen dat de aanvraag eerder was zoals nu, kan de retour altijd teruggestuurd worden.
We wensen je nog een fijne dag en hopelijk tot ziens.

Top levering!

15. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Fijn dat het zo goed is gegaan, veel plezier met cocktails maken Klaas!

Saanut 5/5 tähteä

Jullie hebben een goede service

Jullie hebben een goede service, jullie konden een product niet direct leveren en na annuleren had ik na twee dagen het aankoopbedrag weer op mijn bankrekening staan, tot een volgende keer

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

We zien je graag nog een keer terug bij Bar Dedicated Hannie!

Super leuk!

Afgelopen week heb ik twee cocktailsets ontvangen van Bardedicated. Beide sets zijn prachtig verpakt en voelen echt aan als een cadeau. Eén van de sets heb ik daarom cadeau gedaan aan een vriend. In het weekend hebben we de set direct uitgeprobeerd en cocktails gemaakt aan de hand van het bijgeleverde receptenboek. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zien er zeer stijlvol uit!

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Wat fijn dat het zo goed bevallen is, hopelijk was je vriend er niet zo blij mee! Veel plezier nog met het cocktail set en we zien je graag nog een keer terug bij Bar Dedicated

Saanut 2/5 tähteä

Zeer misleidende website

De website is zeer misleidend "Voor 18.00 besteld, morgen in huis". Nou zeker niet. Na een aantal dagen maar eens gevraagd wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Website wordt momenteel aangepast was de schriftelijke reactie. Achteraf gezien las ik dezelfde reactie van een andere klant 1,5 jaar geleden ... Binnen 2 dagen zou de bestelling dan alsnog worden verzonden. Helaas, nog steeds niets ontvangen. Uiteindelijk heb ik de bestelling na 2 en 2,5 week ontvangen (in 2 delen) en 5% extra korting gekregen. Telefonisch is Bardedicated niet bereikbaar.

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Ons excuses voor het ongemak, door de grote drukte rond de zomerperiode is het soms mogelijk dat de verzendpartijen met wie wij samenwerken een vertraging hebben, gelukkig is de klaptafel wel aangekomen nog. We hopen je snel terug te zien bij Bar Dedicated om het goed te maken met je!

Te laat bezorgd

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Excuses voor het ongemak. In de zomertijd hebben onze verzendpartijen het erg druk, waardoor uw bestellingen vertraging kunnen oplopen. Alsnog bedankt voor de eerlijke feedback en uw vertrouwen in ons product!

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bardedicated

Bedankt voor je vertrouwen in Bar Dedicated, we wensen je veel plezier met cocktails maken!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin