Beställt därifrån förut utan problem, men nu har det hänt något.. Beställde för en månad sen, pengar drogs, efter 2 veckor kommer det ett mejl att dom haft inbrott. Nu verkar det inte gå att k... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Varor skickas inte, support svarar inte
Beställde varor den 20e augusti som fortfarande inte skickats.
Har försökt kontakta support vid flera tillfällen sen dess men dem svarar inte.
Undvik att handla här!
Återbetalning klar.
Tog lite tid men nu har jag fått meddelande att återbetalningen efter köpet i aug är klar. Efter inbrott och sedan försäkringsutredning verkar det som att köpen som aldrig blev ngt löser sig med en återbetalning till kunderna.
Bedrägeri
Beställde produkter 17/8 och fick i bekräftelsemailet veta att det var semesterstängt och att min order skulle skickas inom 10 dagar. Väntade 14 dagar och mailade sedan att jag ville att dom skulle annullera ordern samt meddelade Klarna att jag inte fått varorna. Får aldrig svar på det mailet och ser senare att dom säger på sin hemsida att dom har haft inbrott och ska kontakta alla kunder efter att försäkringsbolaget är klar med sitt. Väldigt märkligt, kunderna är väl det första man meddelar? Det har ju ingenting med försäkringsärendet att göra? Vilken annan återförsäljare meddelar inte sina kunder, svarar sina kunder eller skickar beställningar så här lång tid efter ett påstått inbrott? Glad att jag valde Klarna och dom har nu krediterat fakturan så jag behöver inte betala något men verkligen irriterande och kommer inte att beställa från dessa igen om dom nu någonsin får igång sin verksamhet igen. Tråkigt för jag har beställt från dem tidigare utan problem.
Handla inte härifrån
Handla inte härifrån. Dom borde anmälas
Beställde varor 18 augusti
Beställde varor 18 augusti! Inga varor har kommit ännu 9 oktober. Inga mail beaktas! Detta är lurendrejeri!!!! VARNING!!!!! Handla inte av dem! De går att beställa MEN inga varor kommer!
Inte ett seriöst företag
Beställde och betalade varor 22 augusti. Men har ännu inte fått min beställning. Har mejlat företaget, men har bemötts av total tystnad. Rekommenderar ingen att beställa och köpa varor från detta företag!!
Jag beställde schampo och balsam 19ond…
Jag beställde schampo och balsam 19ond augusti, inte fått att de skickat varorna. Så i måndags 21 september skrev jag ett mail som jag aldrig fick svar på…
Kollade upp omdömet om dem igen och det var längsta möjliga betyg.
Jag har skapat ett bedrägeriärende på min bank.
Betalat utan att få varan
Jag har betalat för min parfym men den har inte levererats.
Beställde en parfym & betalade med…
Beställde en parfym & betalade med Swish den 15 augusti men har inte fått ngn vara.
Har mejlat de många ggr men inget svar.
Beställ aldrig något härifrån!!!!
Har kontaktat Klarna som gör en utredning
Beställde vara för en månad sedan
Beställde vara för en månad sedan, den är inte skickad, de svarar inte på mail. Ska anmäla till ARN nu.
Har beställt varor 21/8 men ej fått…
Har beställt varor 21/8 men ej fått dem. Svarar ej på mail eller telefon 💩
Betalade men fick inga varor –bluffvarning!
Beställde varor för över 600 kr från Barbershop Hyllan och pengarna drogs direkt. Efteråt har det varit helt tyst. De svarar varken på mejl eller telefon. De har lagt upp en text på sin hemsida om ett inbrott, men det ursäktar inte att de behåller kundernas pengar och helt vägrar att kommunicera eller göra återbetalningar. Handla absolut inte härifrån, det är rent fusk.
Beställde 2 flaskor schampo
Beställde 2 flaskor schampo. Dom sköt upp leveransen pga semester och sen blev det ännu en gång uppskjutet...å sen läser jag här att dom är ett j-vla bluff företag. Å jag har betalt när jag beställde. Så pengarna lär jag nog aldrig mer se, tyvärr!!! Så KÖP INGET DÄR!!
Oseriöst företag, undvik!
Jag beställd parfym ifrån Barbershophyllan den 9:e Augusti och sedan dess har det varit total tystnad ifrån företaget. Jag har försökt att avbeställa min order men dom verkar inte svara på varken mail eller telefon. Jag avråder STARK alla kunder att undvika detta företag, dom känns väldigt oseriösa.
Varning!
Varning!! Beställt och betalat men varan kom aldrig.
Bluff företag
Scam företag. Bestäldle en vara för 500 kronor, pengarna är borta nu. De svarar inte på mejl, skickar inte varan. Bluff skräp företag.
Scam
Beställt därifrån förut utan problem, men nu har det hänt något..
Beställde för en månad sen, pengar drogs, efter 2 veckor kommer det ett mejl att dom haft inbrott. Nu verkar det inte gå att kontakta företaget alls.
Luktar scam
Beställde ut polisanmälan barbershop gjorde. Inbrott anmält 19/8. Men polisen har tydligen inte fått tag på ägaren för ytterligare uppgifter..
Beställde varor 16/8-26
Beställde varor 16/8-26. Hört av mig till de utan att få svar!!
Köp INTE från de!!!
Bedrägeri
Beställde och betalade 8 augusti. Ingen vara levererad och inget svar från kundservice. Kommer polisanmäla.
De skickar ej varor, svarar ej på mail
Jag betalade direkt för min order för 5 veckor sedan.
- De skickade inte varorna
- De svarar inte på mail
Nu har butiken tydligen haft inbrott också.
Då borde man göra återbetalning till sina kunder kan man tycka, men inget händer.
I ett mail bad de oss att inte ge något dåligt omdöme om dem.. Men varför ska vi tystas?
De skrev:
”Vi ber er vänligen att avvakta med recensioner som inte överensstämmer med verkligheten, då detta ytterligare försvårar vårt arbete i en redan svår tid.”
Givetvis ändrar jag min recension om ett mirakel sker.
500 kr kan man ha roligare för..