Hyvä asiakaspalvelu ja ihanat taskulliset trikoot. Vaikka varastosaldot eivät usein pidä paikkaansa (josta lähti 1 tähti pois), oon aina saanut korvaavan tuotteen uupuvan tilalle. Sujuvan asiakaspalv... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tuotteet ovat laadukkaita ja palvelu erittäin ystävällistä ja joustavaa 🫶🏻
I took a while, but alla went eventually fine. Thank you Bara support😀
Olen tilannut useasti ja osa tuotteista on hyviä (esim verkkarit). Arvosteluni koskee talvilegginssejä. Olen ostanut neljät koossa L. Ensimmäiset kukalliset olivat ihan hyvät ja vastasivat muiden Bara... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Bara Sportswear. Dare To Dream Big. Treningstøy merke fra Nord-Norge. Kjøp Bara klær for damer. Kjøp topper, tights, singlet og t-skjorter.
Yhteystiedot
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Suosittelut!
Tuotteet ovat laadukkaita ja palvelu erittäin ystävällistä ja joustavaa 🫶🏻
Huijausta!
On kulunut nyt 6 viikkoa siitä kun tilasin 3 housut, jotka eivät koskaan saapuneet, arvoltaan n200€. Mitään ei ole tapahtunut vaikka olen lähettänyt useita kyselyitä. Toistavat Ihmeellisiä "automaatti"vastauksia, joissa toivotaan käännyttävän heidän puoleensa jos ongelmia esiintyy. Olen pyytänyt rahojanikin takaisin mutta tietenkin tuloksetta!

I took a while
I took a while, but alla went eventually fine. Thank you Bara support😀
Very fast answer and helpfull atitude
Pitkä toimitusaika
Rakastan Baran tuotteita, mutta toimitusajat törkeän pitkät. Tilasin kolmet trikoot 2.2. ja tänään 24.2. Edelleen odotan pakettiani. En suosittele, jos arvostat nopeaa toimitusta.

Vastaus yritykseltä BARA Sportswear
Delivery time very long this time
Delivery time very long this time. Now it's more than 2 weeks from my order. Won't recommend.

Koko ja palautus.
Koko ja palautus. Tuote vaikutti muuten kivalta ja näytti hyvältä mutta vaikka tilasin kokotaulukon mukaan, tuote oli liian pieni. Palautus meni omasta kukkarosta yli 20€. Kysyttiin vielä postin tiskillä että jos tuotetta ei saada toimitettua, on palautus lähettäjälle (minulle) maksullinen eikä edes osattu sanoa paljonko se sitten maksaa. En näillä ehdoilla verkkokaupasta uskalla tilata uudelleen.

Vastaus yritykseltä BARA Sportswear
Olen tehnyt tilaukseni jo 22.12.2025…
Olen tehnyt tilaukseni jo 22.12.2025 eikä paketti ole vieläkään saapunut. Kirjoitin reklamaation jossa kyselin tilaukseni perään. Sain kyllä vastauksen 2-3 päivän sisään, mutta siinä ainoastaan pahoiteltiin asiaa, sen enempää ottamatta kantaa siihen, että miksi paketti on näin myöhässä. Harmittaa kun lasku tulee maksuun jo ennen paketin saapumista, eikä edes mitään hyvitystä ole tiedossa. Ei siis kannata ostaa tuotteita mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, etenkään jos sillä on kiire, sillä et tule saamaan sitä ikinä ajoissa!

Harmittavasti huono kokemus
Harmittavasti huono kokemus. Todella pitkä toimitusaika Suomeen, lähes kuukausi. Tilasin 2 eri mallia samassa koossa, toiset eivät mahtuneet päälle eli kokoihin ei voi luottaa ja nyt vasta huomasin että samaa ongelmaa ollut muillakin, harmittaa. Palautus hankalaa, ei ohjeita vaan niitä piti erikseen tiedustella ja se vei paljon aikaa, ei ollut selkeää ja palautus myös kallista.

Vastaus yritykseltä BARA Sportswear
Hyvä asiakaspalvelu ja ihanat…
Hyvä asiakaspalvelu ja ihanat taskulliset trikoot.
Vaikka varastosaldot eivät usein pidä paikkaansa (josta lähti 1 tähti pois), oon aina saanut korvaavan tuotteen uupuvan tilalle. Sujuvan asiakaspalvelun ja vaihtomahdollisuuksien vuoksi tilaan edelleen meilkein kaikki trikooni BARAlta. Koot hieman pienempiä kuin muiden merkkien. Suosittelen tarkistamaan pian tilaamisen jälkeen, että paketti on lähtenyt, eikä jäänyt odottamaan puuttuvaa tuotetta.
En suosittele tilaamaan ainakaan Suomesta
Palautus tehty todella hankalaksi. Nettisivuilla eikä paketissa ole kunnollisia ohjeita. Ilmeisesti asiakaspalvelusta saa palautustarran, mutta se on ruuhkautunut. Eipä ihme jos jokaisen pitää tiedustella palautuksesta erikseen.. Palautus myös kallista. Olisi pitänyt lukea näitä arvosteluja ennen tilausta. Homma eu ole näyttänyt paranevan.

Yritys mainostaa nopeaa toimitusta
Yritys mainostaa nopeaa toimitusta, tilaus tehty 3 viikkoa sitten eikä edelleenkään mitään tietoa paketista. Tiedusteluun vastattiin, yhtä tuotteista ei olekaan saatavilla, kysyttiin halua vaihtaa johonkin toiseen tuotteeseen. Ilmoitin mihin voin vaihtaa, mutta vaihtoa ei ole vahvistettu. Alkaa epäilyttämään tuleeko tuotteita ollenkaan.

Ei palautusoikeutta
Tuote sinänsä ihan ok, mutta en saanut seurauskoodia tuotteelle ollenkaan. Kun tuote tuli, se oli huomattavasti ohuempaa materiaalia kuin olin kuvitellut niin, että housuista näkyi alushousut lävitse, vaikka näiden piti olla "toimistohousut". En löytänyt selkeitä palautusohjeita ja asiakaspalvelusta ilmoitettiin, että postimaksun lisäksi minun tulisi maksaa 10€ palautustarrasta.... En voi suositella.

Everything was excellent!!!
Always good and fast shipping
Always good and fast shipping. Products are great.
Laadukkaita vaatteita ja älyttömän…
Laadukkaita vaatteita ja älyttömän ystävällinen asiakaspalvelu! Varmasti suosin jatkossakin 😀
Palauttaminen on tosi vaikeaa ja…
Palauttaminen on tosi vaikeaa ja ilmeisesti kallista. Tilasin kolme vaatetta, joista kaksi eivät sopineet itselle. Mitään palautuskoodia ei ole, vaan Suomesta Ruotsiin palauttaminen maksaisi maltaita. Muutoin tuotteet olivat laadukkaita, mutta palautus pyllystä.

Tuotetta ei koskaan lähetetty
Tuotetta ei koskaan lähetetty. En tilaa toiste.

En suosittele
Tuotteen tuleminen kesti todella pitkään ja palautus on ihan hanurista. Toivotaan, että saan tuotteen vielä palautettua, mutta kalliiksi se ilmeisesti tulee, parikymppiä ainakin. En ikinä tilaa enää mitään täältä!

Great customer service!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.