Denne banks app. Er den mest oplysende og nemmeste app. at bruge. God information, på samtlige produkter du har i banken, ingen ting så småt, at du skal have juristen til at læse eller forstå d... Näytä lisää
absolut nicht empfehlenswert, Probleme werden nicht gelöst, stattdessen wird man mit automatisch generierten Antworten im wahrsten Sinne des Wortes abgeschmettert. Einen Kundendienst den man nur per... Näytä lisää
Ich habe bisher ausschließlich sehr gute Erfahrungen mit der Kreditkarte gemacht. Sie funktioniert weltweit ist tatsächlich kostenlos. Ich hatte weder schlechte Erfahrungen mit plötzlichen Gebühren im... Näytä lisää
Ich habe versucht, bei der Bank Norwegian eine Kreditkarte zu beantragen. An meiner Bonität lag es nicht - die ist hervorragend. Es lag vermutlich an meiner Unfähigkeit, mich zu identifizieren. Stimmt... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Nem oprettelse og app'en fungerer…
Nem oprettelse og app'en fungerer rigtigt fint.
Super nem og brugervenlig
De er en joke.
De er en joke.
Har aldrig hørt at man skal aflevere ansættelseskontrakt ved lån
Bank Norwegian hjalp med samlelån
Bank Norwegian hjalp mig med et samlelån på 130000kr, det er jeg er meget taknemlig for. Jeg fik lånet over 11 år, og jeg er førtidspensionist, så jeg har virkelig været heldig. tak for det.
Er yderst tilfreds med både app'n og…
Er yderst tilfreds med både app'n og hele vejen igennem vejledningen og servicen
Jeg vil ikke sige meget ,ii kan godt…
Jeg vil ikke sige meget ,ii kan godt prøve selv .
Mangelfuld kundeservice
Deres opsparingsprodukter er nogle af de mest konkurrence dygtige, MEN deres kundeservice er decideret dårlig. Svar er enten udeblivende, eller ikke hvad spørgsmålet gik på.
Vorsicht
Vorsicht, locken mit falschen Versprechen und haben absolute Wucherzinsen! 22 % Zinsen.
Jeg er meget tilfreds med deres…
Jeg er meget tilfreds med deres fleksibilitet og imødekommenhed. Har bla fået renter sat ned af 2 omgang.
Nemt og overskueligt
Nem ansøgning og en god og overskuelig app hvor du kan følge med på udestående og tilgængelig kredit + mange flere funktioner
Suveræn app
Denne banks app. Er den mest oplysende og nemmeste app. at bruge.
God information, på samtlige produkter du har i banken, ingen ting så småt, at du skal have juristen til at læse eller forstå det
Jeg har haft mange forskellige banker over de sidste mange år, fra den første netbank og så videre, her kan visse banker, virkelig lære at gøre det informativt og nemt
Havde lyst til at rose den for offentligheden, da jeg ofte roser den til venner og familie
Har en opsparingskonto
Har en opsparingskonto. Føler jeg burde have 3x større renteindtægter ift de rente satser der har været i perioden. Når jeg prøver at finde ud af det på appen så er det svært at finde informationer om nogle. Kan kun finde den nuværende rente for kontoen, og hvad jeg har stående
Sehr zufrieden
Ich bin sch länger Kunde dort. Die Kreditkarte funktioniert einwandfrei und das Sparkonto ebenfalls, anfänglich mit attraktiveren Zinssätzen. Insgesamt bin ich aber sehr zufrieden.
Enkelt og nemt
Meget fint fungerer meget fint