Bamboro

Saanut 1/5 tähteä

Following up on my previous feed, do not by from this company. These underwear are not authentic, instead these are two dimensionally sewn together, meaning your volume filling the space putting them... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bamboro moet blijkbaar mensen opjutten met een uitnodiging om een goede review te schrijven. Het gaat hem niet om de kwaliteit maar de eerlijkheid ! Dus bezin eer je besteld. Ik lees in andere rev... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

We hebben de bestelling wel gekregen en de onderbroeken pasten gelukkig wel. Voortaan bestellen we rechtstreeks bij Ali ipv het dubbele te betalen. Hellen.

Saanut 1/5 tähteä

Bamboro toonde een 4.5 sterren Trustpilot rating. Intussen geeft Trustpilot hier zelf al aan dat Bamboro.nl oneerlijk gebruik maakt van TrustPilot logo's en dergelijke. Bamboro.nl sjoemelt. Mijn eers... Näytä lisää

Zeer dure onderbroeken !

Let even heel goed op als je onderbroeken besteld!
Deze kunnen niet geruild worden voor een ander maat!
Dus 1 onderbroek passen, en 9 ongebruikt weggooien, dure les dus eigenlijk niet kopen daar.

8. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kansloos bedrijf met idem producten

Als je producten besteld duurt het zeer lang voor ze arriveren, een rode vlag dus!
Klopt ook want het blijkt uit China te komen.
Wanneer de producten arriveren blijken ze totaal niet te zijn wat wordt aangeboden in de reclames.
Retourneren blijkt een hel, als het al retour kan, kost het vaak een substantieel bedrag van de aankoopprijs en het moet weer terug naar China.
Kansloos dus en riekt op zijn zachtst gezegd naar oplichting, afblijven dus!!!

6. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Twee en halve week bestelling gedaan,3x…

Twee en halve week bestelling gedaan,3x bericht gestuurd, ik krijg geen antwoord, helemaal niks!
Ze zijn wel zo slim dat ze geen telefoonnummer vermelden😡
Ik wil gewoon mijn bestelling of mijn geld terug!! Laat g v d wat horen!

3. heinäkuuta 2024

Koop hier niet.

3 weken levertijd, Chinese maten (erg klein) & kwaliteit (niet goed dus).

Retouren is complex en zeer duur.

Koop het niet!

2. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Na drie weken eindelijk iets ontvangen

Na drie weken eindelijk iets ontvangen. Wat een rotzooi. Pijpjes veel te kort. Stiksels laten los. Bij sommige onderbroeken lijkt het alsof ze gedragen zijn. Ik had beter research moeten doen. Ali Express heeft dezelfde boxers. Ik ga geen moeite doen om deze zooi terug ge sturen. Ze liggen al in de afvalbak. Ik neem mijn verlies en ga zeker geen energie verspillen aan retour zenden.

28. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

I think this company is to shady

I think this company is to shady. I bought couple of boxers from them the 16th of June 2024 2 weeks ago. Since then, every 3 days I keep on receiving emails from them saying.. your order is on its way. They add a non functional track and trace link. When I try to trace the parcel by my own means. It goes all the way to some place in China with no further update.

This Bamboro company is really cheap and non trustworthy.

28. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Goederen komen uit China valt klein.

Twee weken na het bestellen van heren boxers ontving ik pas mijn zending. De maat valt veel kleiner. De pijpjes van de short zijn zeer kort en kruipen dus omhoog. Ik ging kijken om de goederen retour te sturen. Dit kost je 28 euro om dat het naar China moet.

18. kesäkuuta 2024

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, laten spullen van ali express komen, en wordt 200km verop geleverd. Mailen heeft geen zit want je krijgt antwoord van een bot.. trap er niet in..

14. kesäkuuta 2024

Zéér teleurstellend en slechte service

Zéér teleurstellend en slechte service
Zeer teleurstellend, kwaliteit valt erg tegen en voelt erg synthetisch aan. Bij levering bleek ook dat enkele onderbroeken slecht gestikt waren. Wat resulteert in enkele gaten. Na beklag gedaan te hebben via mail kwam een eerste reactie, helaas niet naar tevredenheid. Daarop is er geen communicatie meer te krijgen met Meijero/Bamboro. Het is dus zeker niet het geld waard en voelt wat frauduleus overkomen.

29. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin