Goede service. Snelle levering Goed product. Was wel verzonden met handtekening. Ik hoop niet dat jullie hier meer voor moeten betalen. Kreeg het pakket in handen en was was de post.nl. Gelukkig... Näytä lisää
Super snelle levering. Ik was behoorlijk sceptisch over het gebruik van een menstruatiedisc maar de heldere informatie heeft me over de streep getrokken. Wat een magisch ding. Na deze cyclus geb... Näytä lisää
Wat een uitvinding, de menstruatiedisc! Ik kreeg de cup (ander merk) altijd moeilijk in, daarom besloot ik een disc te proberen. Ik was eerst sceptisch, maar het werkt zo super! Inbrengen is mega eenv... Näytä lisää
Heb nu 2 keer iets besteld hier en het bestelde product of producten worden snel geleverd. Indien tijdig besteld zelfs de volgende dag al. Daarnaast vindt ik vooral de wasmiddeldoekjes geweldig, goed... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Duurzame producten en specialisten in safety razors, menstruatie ondergoed, cups, disks, en wasmiddel wasstrips. Help je mee naar minder plastic afval?
Raasdorperweg 52 H, 1175 KX, Lijnden, Hollanti
- 06 44 44 27 36
- support@bamboozy.com
- bamboozy.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Alles was oke
Menstruatie disc aangenaam verrast
Menstruatie disc aangenaam verrast.
Had helemaal geen ervaring maar positief ben ik er wel over.
In het beging wat nerveus maar was er snel mee weg. En uiteindelijk heel tevreden van. De angst is voorbij. Leuk dat ik niet overal maandverband hoef mee te sleuren.
Zwemmen lukt er goed mee geen ongelukjes mee gehad. 1 ding dat ik nog gewoon moet worden als mijn maandstonden bijna gedaan zijn zou ik het bijna vergeten om het er uit te halen ik voel het helemaal niet zitten.
Heel tevreden van mijn aankoop
Heel tevreden van mijn aankoop. Kocht scheermesjes en herbruikbare wattenschijfjes.
Er zat een mooie attentie bij mijn pakket. Een zaaiblaadje van tijmplant en samples van de wasproducten. Die ik ondertussen heb geprobeerd en heel goed zijn bevonden. Duurzame producten , leuke site en volledig betrouwbaar. Heb in mijn omgeving ook al reclame gemaakt.
7-2 wasstrips besteld 11.00u
7-2 wasstrips besteld 11.00u
Voor 15.00 besteld dus.
Ik zou mail krijgen als pakket klaar stond en verzonden zou worden.
Tot nu toe niks meer vernomen.
Wacht t nog ff af maar je moet niks beloven als je het niet waar kan maken.

Vastaus yritykseltä Bamboozy
leuke alles..
leuke alles... van die kleine dingen.. mooi verpakking etc.. gewoon leuk
Super snelle levering en topproduct
Super snelle levering.
Wat een magisch ding. Na deze cyclus gebruikt te hebben wil ik nooit meer anders. Nooit meer wegzakkende tampons, doorlekken of andere narigheid die erbij komt kijken. Zelfs autodumping is bijzonder handig. Ik ben meer dan tevreden!
Snelle verzending en snelle reactie op…
Snelle verzending en snelle reactie op mail
Levering met passie
Levering was optijd en werd goed op de hoogte gehouden. Er was mijnerzijds wat verwarring betreft een product maar ben uitstekend en snel geholpen door de klantenservice.
Leuk en origineel verpakt met de kleine extras.
Jullie staan ergens voor en delen jullie visie op een leuke manier. Top!
mooie verpakt mooie producten snelle…
mooie verpakt mooie producten snelle levering
Super kwaliteit ,heel erg blij mee.Aan…
Super kwaliteit ,heel erg blij mee.Aan mijn dochter verteld en die heeft direct een bestelling gedaan
Op tijd geleverd
Fijne ervaring
Netjes verpakt, op tijd bezorgd en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij :-) product kan ik over enkele weken pas uit proberen, maar de stof voelt zacht en fijn aan. Ben benieuwd!