Bamboozy Arvostelua

1 218
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Snelle levering Goed product. Was wel verzonden met handtekening. Ik hoop niet dat jullie hier meer voor moeten betalen. Kreeg het pakket in handen en was was de post.nl. Gelukkig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering. Ik was behoorlijk sceptisch over het gebruik van een menstruatiedisc maar de heldere informatie heeft me over de streep getrokken. Wat een magisch ding. Na deze cyclus geb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een uitvinding, de menstruatiedisc! Ik kreeg de cup (ander merk) altijd moeilijk in, daarom besloot ik een disc te proberen. Ik was eerst sceptisch, maar het werkt zo super! Inbrengen is mega eenv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb nu 2 keer iets besteld hier en het bestelde product of producten worden snel geleverd. Indien tijdig besteld zelfs de volgende dag al. Daarnaast vindt ik vooral de wasmiddeldoekjes geweldig, goed... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Duurzame producten en specialisten in safety razors, menstruatie ondergoed, cups, disks, en wasmiddel wasstrips. Help je mee naar minder plastic afval?

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 218)

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tevreden

Snel geleverd, artikel kwam met duidelijk uitleg en wasinstructies. Er was ook een leuk extraatje toegevoegd.

14. maaliskuuta 2024

Super tevreden

Ik maak nu al wat langer gebruik van de wasmiddeldoekjes en geurboosters van Bamboozy. Mijn kleding wordt mooi schoon, ruikt heerlijk en iedereen in mijn gezin kan tegen dit wasproduct. De verzending is altijd snel en het wordt keurig verpakt in een doos van passend formaat. Alles bij elkaar opgeteld kan ik niet anders dan ontzettend tevreden zijn!

17. maaliskuuta 2024

Aanrader!

Het product was super snel verstuurd. Ook kreeg ik leuke testertjes erbij met een handgeschreven kaartje. Super leuk! Zou het zeker aanraden

15. maaliskuuta 2024

Worth it!

Extremely fast delivery!beautifully packed, very detailed explanation on usage. Already used it, very smooth close shave, hardly had to shave twice in the same area.Definitely a good investment and more green considering we buy only the blades and not the razor itself repeatedly

15. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wat een vreugde heb ik gevonden in de…

Wat een vreugde heb ik gevonden in de shampoo bars waar ik al jaren naar op zoek was! Ik ontving ze gratis en heb ze lang bewaard. Ik twijfelde of ze wel zouden werken, maar na gebruik was ik aangenaam verrast. Mijn haar is nu prachtig vol krullen, een echte krullenbol, zou ik zeggen. Het voelt bijna als een godsgeschenk dat gratis naar mij is gestuurd. Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar! Groetjes Hilde

12. maaliskuuta 2024

Menstrual cup

I ordered a menstrual cup and I have not regretted it, it is super, I recommend it.
And thank you very much for the gift, very nice.I like this store, I will order more.

7. maaliskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Goede uitleg en informatie, maar..!

Goede uitleg en informatie. Fijne scheerzeep en hele mooie scheermes. Ik krijg het echter niet voor elkaar om er mee te scheren. Meerdere keren er rustig voor gezeten. Zelfs een geodriehoek erbij gehouden voor de 30 graden. Het lijkt of het mesje er niet voldoende uit komt, dus mijn huid niet raakt en dan lukt scheren gewoon niet.

14. maaliskuuta 2024
Bamboozy-logo

Vastaus yritykseltä Bamboozy

Hi, bedankt voor je feedback! Vrijwel zeker dat het middelste stukje omgedraaid zit. Gebeurt vaker. Als je er niet uit komt neem dan even contact op via de chat, dan kunnen mijn collega's ook beeldmateriaal delen. Middelste stuk is het stuk tussen de kop/bovenkant, en de steel. Succes!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin