Saanut 5/5 tähteä

Aardige mensen.Ze doen hun werk uitstekend. Professioneel.Ze houden zich aan de afspraken. Top

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Bamboek heeft me goed geholpen met de eerste keer jaaraangifte als ZZPer. De communicatie verliep vlot, en alle afspraken worden helder op een rij gezet. Met vragen kun je terecht, en krijg je vlot en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorig jaar nav opstarten bedrijf in contact gekomen met Thomas van BamBoek. Een en al positief in communicatie en afhandeling belasting zaken. Thomas neemt de tijd en voorziet je van tips en zee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

BamBoek helpt me enorm met alle dingen waar ik juist NIET goed in ben als ondernemer. Dit betaalt zich niet alleen dubbel en dwars terug maar geeft me ook extra ruimte in mijn hoofd om me vol op datge... Näytä lisää

1. Kirjanpitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

BamBoek is een administratiekantoor gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor particulieren, eenmanszaken/vof's en bv's. Wij zijn jouw persoonlijke boekhouder.

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Beoordel BamBoek B.V.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Dank je wel voor je mooie review Boris. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons!

Superblij met BamBoek

Superblij met BamBoek! Ik had een uitdaging om mijn adminstratie op orde te krijgen, en BamBoek heeft me daar op een super fijne manier mee geholpen. Snel en behulpvaardig. Heel erg bedankt!

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Wat een TOP review Marlien! Heel erg blij dat je zo tevreden bent:)

Uitstekende en snelle service

Thomas en zijn team hebben me zeer snel en goed geholpen bij het opstellen en controleren van mijn jaarcijfers.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Hartelijk dank voor jouw mooie review, 5 sterren super!

Saanut 5/5 tähteä

Groeit mee met mij als ondernemer

Groeit mee met mij als ondernemer, alles geautomatiseerd is handig, medewerkers zijn aardig en behulpzaam.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Super bedankt voor je mooie review! Erg fijn om te horen:)

Altijd tevreden met BamBoek geweest

Ik ben al een aantal jaren klant en ik ben heel tevreden - met het boekhoud werk en met het financieel advies.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Super mooie woorden, heel erg bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Top boekhouding enzovoort easy!

Word altijd snel en goed geholpen, zeer makkelijk je boekhouding aanleveren en snelle verwerking… top.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Bedankt voor je mooie review Jeffrey! We zijn erg blij met jou en je mooie bedrijf als klant!

Saanut 4/5 tähteä

Prima bedrijf voor een zzp-er

Fijn bedrijf. Er was eerst een communicatie misverstand (mijn schuld) en later reageerde ik ivm persoonlijke omstandigheden erg traag. Desondanks werd alles netjes afgewikkeld op een plezierige manier. Dank Soufian!

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service:)

Saanut 5/5 tähteä

Ik werk sinds 3 jaar samen met Bamboek…

Ik werk sinds 3 jaar samen met Bamboek en zeer tevreden, zou ze zeker aanbevelen. Fijn contact, duidelijke communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding.

10. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Super mooie review. Hartstikke bedankt, dit is waar we dagelijks ons best voor doen!

Top!

We werken al jaren samen met Bamboek voor de controle van de boekhouding van onze stichting en we blijven tevreden van service, behulpzaamheid en aanpak!

14. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Super gaaf om te horen dat je onze diensten al jaren zo positief ervaart. Bedankt voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Precies wat ik nodig heb

Flexibel, on point en super vriendelijke service. Dus geen belastingstress voor mij.

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Top man, super review! Zo horen we het graag, bedankt:)!

Aanrader

Ik ben heel blij met de service van Bamboek. Soufian heeft mij helemaal ontzorgd door voortvarend en met oog voor detail het hele IB-proces af te handelen. Hij reageert snel en communiceert prettig zodat ik weet waar ik aan toe ben. Aanrader dus!

14. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Bedankt voor je mooie woorden, dat is waar we het voor doen Robin!

Goede boekhoudsessie gehad!

Een prettige en effectieve boekhoudsessie gehad waarin ik al mijn vragen kon stellen en duidelijke antwoorden kreeg. Bedankt Soufian!

28. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Bedankt Marissa voor de terugkoppeling. We zijn blij met jouw 5 sterren review!

Top boekhouding!!

Bij BamBoek vindt u professionals, uitstekende klantenservice en vertrouwen. Ik raad u aan om BamBoek te gebruiken voor uw boekhouding.

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Bedankt voor deze prachtige woorden!

Snel

Snel, goede communicatie, doen wat ze beloven. Er tevreden!

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Super! Bedankt voor je mooie review.

Uitstekende werkervaring

Uitstekende werkervaring, ik ben een nieuwe relatie, in het oppakken, organiseren en verwerken van alle vennootschappelijke data. Ook een luisterend oor voor de persoonlijke noot. Thomas en Gino zijn vlot van begrip, stellen goede vragen en werken conform afspraken. Chapeau !

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Echt een top review, heel erg bedankt!

Tevreden klant sinds 2020

Altijd fijn contact en persoonlijk advies.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä BamBoek B.V.

Dat is een hele mooie review, bedankt voor de 5 sterren!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin