Banner for BALZAC®

BALZAC® Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden over BALZAC! Ik ben heel goed geholpen en de klantenservice was erg vriendelijk en professioneel. Ook ben ik heel tevreden met het resultaat van mijn trimbeurt. Er wordt echt netjes en... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

In december 2 Balzac apparaten gekocht…voor de 2 mannen in huis. Deze deden het beide prima. Helaas was er recent een probleem met 1 van de 2 apparaten. Hij deed het niet meer en opladen deed hij ook... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Het scheerapparaat was zeer slecht en absoluut niet veilig, beloofd geen wondjes maar hakt er behoorlijk in!!!! Ik heb hem retour gezonden, dit was overigens niet gratis maar kostte me € 8,95. Ik kree... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending en levering. Helaas was de Foil Blade na slechts twee keer gebruiken al kapot, dus de kwaliteit verdient nog wat verbetering. Inmiddels heb ik kosteloos een nieuwe Foil Blade ontvang... Näytä lisää

1. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Balzac is een premium merk voor mannenverzorging dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en een buitengewone verzorgingservaring. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van moderne mannen te voldoen en biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en prestaties. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie zetten we ons in om mannen te helpen hun beste zelf te presenteren en te verzorgen. We zijn er trots op dat we een leidende rol spelen in de wereld van herenverzorging en streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest verfijnde verzorgingsproducten en een ongeëvenaarde klantenservice.

Hyvä

Kaikki arvostelut

134 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top product!

Ik was al een lange tijd opzoek naar een goeie trimmer voor mijn zoontje van 1 jaar. Voor deze gekozen en wat een top product. Super veilig en maakt niet teveel geluid. Zeker een aanrader!

12. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Foute levering, krijg geen contact

Mijn review nu bijgesteld. Eerst negatief beoordeling richting leverancier echter mijn probleem is netjes en vakkundig opgelost. Dat is zeker een pluspunt . Over het product zelf ben ik al maanden tevreden.

13. lokakuuta 2025

Snel gekomen dankzij Bol

Goede trimmer, geen verwondingen whatsoever. Ook snel gekomen via Bol, als cadeau voor mijn broer & hij was enorm tevreden

1. lokakuuta 2025

Super tondeuse

Had een baardtrimmer besteld die nuet werkte dacht ik , maar bleek dat je 5 sec moest duwen eer het toestel in actie kwam. Dus had deze teruggestuurd. Heb onmiddellijk een nieuw toestel gekregen. Dus wat betreft service top en het toestel zelf is ook zeer goed en makkelijk in gebruik.

15. syyskuuta 2025
BALZAC®-logo

Vastaus yritykseltä BALZAC®

Hi,

Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je tevreden bent met zowel de service als het toestel zelf. We wensen je veel plezier met je trimmer!

Team Balzac

Uitstekende service

Na een defect van een nieuw toestel werd zonder problemen een nieuw stuk opgestuurd.

15. syyskuuta 2025
BALZAC®-logo

Vastaus yritykseltä BALZAC®

Hi Filip,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat het probleem snel opgelost werd. Veel plezier met je toestel!

Team Balzac

Saanut 5/5 tähteä

Bij Balzac heb ik 2 producten…

Bij Balzac heb ik 2 producten aangeschaft, een facetrimmer en een bodtrimmer. Zelf heb ik verschillende apparaten van bekende merken maar geen enkele was zo goed effectief en vriendelijk voor de huid. Daarnaast is het ook niet duur voor wat je krijgt. Ik raad het aan iedereen aan als ze voor hun lichaam de bese willen.

14. elokuuta 2025

Mooie handige trimmer!

Hele fijne trimmer die handig is in gebruik. De kwaliteit is beter dan ik verwacht had. De ingebouwde zaklamp is zo handig om goed te zien waar haartjes zitten, vooral op de donkere huid. Perfect cadeau voor mijn vriend! Hij is er echt blij mee.

5. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik als kapper vind hem top

Ik ben zelf kapper dus ik ben erg kritisch naar scheerapparaten toe. Ik heb de balzac geprobeerd en ben onder de indruk. Scheert goed, geen sneetjes, goed in gebruik, makkelijk in gebrukm voor iemand die niet handig is , alles mooi glad.

1. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin