Ballenbakje Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Besteld, betaald, bestelbevestiging ontvangen en nadien niets meer. Geen levering van het bestelde productie. Geen reactie op mails. Site intussen niet meer beschikbaar.

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde bestelling ontvangen. Ervoor gemaild om te retourneren daarna telefonisch contact opgenomen gezien de bestelling te groot was om te retourneren. Erna nooit meer iets gehoord geen antwoord... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat een ellende deze oplichters. Bestelling geplaatst en er wordt niks geleverd. Na 10 mails eindelijk reactie dat men order vertraagd is. Vervolgens op hun gereageerd als er een andere optie is r... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij kochten een parcours in velvet roze voor onze 2 dochters (van 1 en 4 jaar oud) als Sinterklaascadeau. Wat een stevige blokken in een prachtig zachte kleur. Ze passen werkelijk in ieders inter... Näytä lisää

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

De ballenbakken van Ballenbakje.nl zijn gemaakt van zacht anti-allergisch schuim, dat veilig en plezierig spelen voor uw kind garandeert. Een verfijnd kleurenpatroon van de ballenbak zorgt ervoor dat hij perfect past in het interieur van klassieke en moderne huizen. De hoes van de ballenbak wordt met een ritssluiting vastgemaakt, waardoor hij in de wasmachine kan worden gewassen en het speelgoed gemakkelijk schoon te houden is.

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Blij met de ballenbak!

Blij met de ballenbak! Wij hebben een ballenbak besteld voor de eerste verjaardag van onze zoon. Hij is er helemaal blij mee, de bak ziet er netjes uit, evenals de ballen. Leuk dat je zelf de kleuren kunt uitkiezen.

25. huhtikuuta 2023

Top geregeld

Top geregeld! Levering kwam wel in delen 2 dagen later.
Erg blij met de mooie zachte ballenbak! Ideaal voor de allerkleinsten.

22. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Wordt niet gereageerd op een retour…

Wordt niet gereageerd op een retour aanvraag.

22. helmikuuta 2023
Ballenbakje-logo

Vastaus yritykseltä Ballenbakje

Beste Bryan,
Ons excuses voor het ongemak!

Wij hebben onze support afdeling hier direct over ingelicht en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Saanut 2/5 tähteä

Wekelijks een nieuwe ballenbak kopen?!

Levering duurde langer dan vermeld op de website, er kwam geen informatie over de (vertraagde) levering. Zelfs niet bij nabellen.
Maar na de vertraagde levering wordt ik nog wel wekelijks gestalkt met mailtjes van ballenbakje. Ik heb natuurlijk wekelijks een nieuwe ballenbak nodig, dus ik zit daar op te wachten..
Mijn neefje is overigens wel heel erg fan van de ballenbak

20. helmikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte en teleurstellende…

Zeer slechte en teleurstellende klantenservice. Ik heb voor €400 aan spullen besteld waarvan ik alleen de ballenbak ballen heb ontvangen. Na 3 weken. Ik heb de gehele bestelling vervolgens geannuleerd waarbij ik na een dag de mail kreeg dat de spullen zijn verzonden. Aangegeven dat ik het zeer kwalijk vind dat ik nu alle pakketten terug moet sturen terwijl deze na mijn annulering zijn verzonden. De reactie was dat zij de spullen ongebruikt terug verwachten anders krijg ik mijn geld niet terug.
Heb de retour stappen gevolgd ik ben nogsteeds in afwachting op verdere instructies om de ballenbak ballen terug te sturen.

Erg vervelend deze gang van zaken met dit bedrijf.

25. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

De levering is snel en volgens…

De levering is snel en volgens afspraak.

Wel was het jammer dat ik een onderdeel van mijn bestelling niet meer kon wijzigen, dit omdat bij telefonisch contact bleek dat de artikelen vanuit het buitenland in pakketten worden besteld, hier was ik niet van op de hoogte, wellicht kan de organisatie dit duidelijker op de website plaats. Ik wilde namelijk de ballen voor de ballenbak ruilen voor andere kleuren, maar dat bleek onmogelijk. Ik had dan eerst de bestelling terug moeten sturen zodat ze de hele bestelling opnieuw konden verzorgen. Dit is niet zo goed voor het milieu en uiteraard kosten voor de organisatie zelf. Het is wel service- en klantgericht, maar wellicht dat ze hier iets anders voor kunnen bedenken.

14. helmikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Tevreden

Snelle verzending. Netjes verpakt. Het ziet er netjes uit.

Wel vind ik het grijs iets te blauw. En het schuim en de stof had iets steviger gemogen. Verder tevreden

21. maaliskuuta 2023

Goede kwaliteit

Ik heb een ballenbakje gekocht voor mijn hondje. Hij vindt het heel leuk en de balletjes zijn ook zeer stevig waardoor ze niet zomaar kapot gebeten worden

24. maaliskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Good Quality

The product is of very good quality. My daughter is enjoying it thoroughly and it helps in her personality development as well while she uses them.
I am happy to have found this for her and would love to order more products in the future as she grows

19. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin