Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending van een mooi product. Complete verzorging voor mijn kaal hoofd. Na het scheren van mijn hoofd verzorg ik de hoofdhuid met de shampoo en aftershavecreme van Baldforce. Beide producten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben super tevreden, geen droge huid en geen glimmende kop zoals vele andere "zalfjes". En tevens goeie bescherming in een super handige kleine verpakking wat niet zoveel ruimte in beslag neemt in je... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek naar een huidverzorging in combinatie met SPF. Eerst een gratis proefverpakking besteld en heb daarna de 3+1 gratis moisturiser besteld. Het is een fijne moisturiser met een handig po... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Zeer goed product. Ik bezoek al ruim 3 jaar een dermatoloog voor ‘zonnekanker’ en nu, na ongeveer 6 maand de crême met spf bescherming te gebruiken hersteld mijn hoofdhuid veel beter... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super!

Het werd super snel en netjes verstuurd. Ook ontving ik duidelijke e-mails met een bestelling en over de stand van zaken met betrekking tot de verzending.

15. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch product qua gebruik en bestelling!

Altijd een heel prettig product om te gebruiken en om te bestellen! Ik gebruik al jaren de gezichts- en hoofdcrème met spf25. Daarnaast sinds een tijd de douchegel. Fijne producten die ook lang meegaan. Maar ook het bestellen is prettig. Simpel vanaf je telefoon en binnen een paar dagen in de brievenbus. Handiger kan niet! Kan het iedere man aanbevelen!!

9. joulukuuta 2024

Baldforce is top

Baldforce is top. Heerlijke en goed smeerbare moisturiser en een frisse douche fris. Zelfs mijn zoon maakt er nu gebruik van.

4. joulukuuta 2024

Prima verzorgende crème

Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar bij deze wil ik mijn ervaring wel delen. Ik scheer mijn hoofd aangezien ik haarpigmentatie heb laten doen. Met de crème van baldforce heb ik meteen een verzorgende en UV beschermende crème die ook nog eens makkelijk uitsmeert, en geen vette handen na laat.
De UV bescherming in de crème is gewoon erg belangrijk, waar we vroeger niet over na dachten.
Na het scheren een beetje crème over de schedel en het gezicht uitsmeren, en je voelt je heerlijk fris!

3. joulukuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Ik heb de crème voor kale mannen nu een…

Ik heb de crème voor kale mannen nu een paar keer gebruikt en ben over het algemeen tevreden. Het product wordt snel door mijn huid opgenomen, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. Bovendien smeert de crème lekker uit, waardoor je niet teveel nodig hebt en het product economisch in gebruik is.

Het enige minpuntje is dat ik na het aanbrengen een klein trekkerig gevoel ervoer, wat niet heel prettig was. Ondanks dit gevoel is de crème verder effectief en zorgt hij voor een verzorgd en gehydrateerd resultaat. Al met al ben ik tevreden, hoewel het trekkerige gevoel voor sommigen misschien een afknapper kan zijn.

24. marraskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Shampo en creme.

Shampo en creme.
Heb lang gewacht met deze reveiw. Ben van nature kaal geworden en er kwamen steeds meer 'korstjes' na pakweg 5 weken gebruik van shampoo en creme zijn deze nagenoeg weg. De creme is nu op en ga kijken of alleen de shampoo werkt

22. marraskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

🔝product

Fijne crème die lekker ruikt en bescherming biedt tegen de zon en niet plakkerig aanvoelt.Ook de douchegel is heerlijk, minimale hoeveelheid geeft meer dan voldoende schuim. Ook voor na het scheren heerlijk.

17. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin