Snelle verzending van een mooi product. Complete verzorging voor mijn kaal hoofd. Na het scheren van mijn hoofd verzorg ik de hoofdhuid met de shampoo en aftershavecreme van Baldforce. Beide producten... Näytä lisää
Ben super tevreden, geen droge huid en geen glimmende kop zoals vele andere "zalfjes". En tevens goeie bescherming in een super handige kleine verpakking wat niet zoveel ruimte in beslag neemt in je... Näytä lisää
Ik was op zoek naar een huidverzorging in combinatie met SPF. Eerst een gratis proefverpakking besteld en heb daarna de 3+1 gratis moisturiser besteld. Het is een fijne moisturiser met een handig po... Näytä lisää
Snelle levering. Zeer goed product. Ik bezoek al ruim 3 jaar een dermatoloog voor ‘zonnekanker’ en nu, na ongeveer 6 maand de crême met spf bescherming te gebruiken hersteld mijn hoofdhuid veel beter... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
DEFEND YOUR SCALP AGAINST ALL FOES
Schoenerweg 1b-p185, 8042PJ, Zwolle, Hollanti
- info@baldforce.com
- baldforce.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik gebruikt BALDFORCE nu ongeveer een half jaar
Ik gebruikt BALDFORCE nu ongeveer een half jaar.
Mijn hoofdhuid is compleet hersteld en voelt zacht aan.
Had voordien altijd last van een droge, schilferige huid met af en toe wondjes.
Dat is nu, door gebruik van BALDFORCE crème ism de Showegel (met vitamine B5) echt geweldig verbeterd.
Een mooi en eerlijk product.
Zeer prettige creme
Zeer prettige creme, niet vet,trekt snel in.
Snel verzonden.
Prima crème waar je lang mee doet
Snelle levering van crème die ik nu twee jaar naar volle tevredenheid gebruik.
Snelle, nette levering
Snelle, nette levering. Product dat ik bestelde was top! Betaalbaar en handig om overal mee te nemen, gewoon in mn broekzak. Dus ik ga het vaker bestellen.
Ik wil niet anders
Geweldige gezichtcreme voor mij, glimt niet op mij gezicht en beschermd mij ook nog tegen de zon.
Top spul!!
snel verzonden en geleverd
Bestel al meer dan 2 jaar
Bestel al meer dan 2 jaar. Beste creme voor gezicht en hoofd. Zeker in de zon!
Alles tip-top voor de kop.
Makkelijk besteld en snel verwerkt bij Baldforce zelf.
PostNL had het helaas te druk om binnen de 1 a 2 dagen te leveren, maar zij stuurden ook netjes de mail met "sorry vertraging".
Met 2 dagjes vertraging dan toch de mooie zwarte smalle doos in de bus.
Showergel is lekker fris.
Moisturiser in super handig formaatje met pompje = top.
Goed product
Product is goed aan te brengen ruikt goed
En inderdaad het werkt ik heb al minder plekjes op de hoofdhuid
Levering zoals altijd goed verzorgd en…
Levering zoals altijd goed verzorgd en snel.
Makkelijk toegankelijke site met mooie…
Makkelijk toegankelijke site met mooie producten voor de kale man. Goede verzorging hoofdhuid zowel spf als pigmentvlekken. Snelle levering ook.
Fantastische producten
Fantastische producten en snelle levering telkens weer.
Lekkere crème voor de hoofdhuid.
Lekkere crème voor de hoofdhuid.
Handig flesje, maar had liever een potje gezien zodat je alles kunt gebruiken.
Geweldige balsem
Ik gebruik deze crème al een paar jaar en ik ben er zeer te spreken over het is heerlijk zacht en het verminderd rimpels ik raad veel mannen baldforce aan die een andere balsem gebruiken want al die andere balsemen kunnen niet tegen baldforce aan
Prima producten voor een schappelijke…
Prima producten voor een schappelijke prijs. Brievenbuspakketjes werken lekker snel en mocht er iets beter kunnen, is persoonlijk contact mogelijk.
Prima shop.
Gebruik al lange tijd de producten van…
Gebruik al lange tijd de producten van Baldforce . De gezichtscrème is prettig in gebruik en beschermt mij tegen de uv straling . De douchegel is aangenaam en heeft een fijne geur. De collageen capsules gebruik ik sinds kort dus moet ik nog de effecten van gaan zien . Hoop ooit nog op een bodylotion in het assortiment
Fijne dagcreme
Snelle verzending. Fijne dagcreme met SPF25. Weinig nodig, smeert goed uit, niet te vet en trekt snel in. Gebruik dit nu al een tijd en ik ben echt tevreden.
Als een gebruiker van de eerste dag
Als een gebruiker van de eerste dag, geniet ik elke keer weer als ik Baldforce op mijn hoofd aanbrengen. Het masseert lekker uit, niet vettig, geen poriën die verstrikt raken n dan het verkoelende n lekker geurende gevoel. Daarbij helen kleine wondje vanwege het scheren 🪒 snel.
Ik raad het oprecht aan, probeer het eens uit n je bent verkocht
Top crème
Gebruik deze crème al heel lang naar volle tevredenheid.
Fantastisch goed
Heerlijke crème en samen gekocht met een verfrissende showergel
Fantastisch goed
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.