Jag är bra som finns men när skickar kvalitet precis på färs inte bra skickar till kund jag beställer ta inte från er färska saker. Mvh
Svarade otroligt snabbt på mail efter att jag haft lite problem med ett köp. Bra butik för varor man oftast inte hittar på vanliga matbutiker men hade helst sett liiite större utbud. Smidigt, vä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra kundservice och bemötande. Väldigt tillmötesgående. Vid avsaknaden av varor ringer dem upp och dubbelkollar om ersättningsvarorna de erbjuder är ok att skicka. Bra temperatur på leveranserna ock... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Supermarket
- Alennusmyymälä
- Verkkokauppapalvelu
- Hedelmä- ja vihanneskauppa
- Gourmet-ruokakauppa
- Lihatuotteiden toimittaja
Yrityksen kirjoittama
I vår e-handel finner ni ett brett utbud av livsmedel från hela världen. Vi har valt att lägga lite extra fokus på orientalisk mat och produkter från länderna kring Medelhavet. Tanken med vår webbshop och våra tjänster är att privatpersoner och företag ska kunna beställa mat från Mellanöstern, orientalisk mat och medelhavsmat. Vi vill även erbjuda snabb hemkörning mat inom Göteborgsområdet. Hos oss hittar ni endast noggrant utvalda varor av hög kvalitet. Bakal.se är en del av Göteborgs Orienthus AB.
Alekärrsgatan 10-12, 41502, Göteborg, Ruotsi
- info@bakal.se
- bakal.se
Tycker det är jättebra att dom har…
Tycker det är jättebra att dom har utkörning då jag som ensamstående mamma inte har bil kan få hemkört och gratis när man handlar över 800 kr och dom tar inte betalt för påsarna vilket också är ett plus sen är dom snabba på kompensation när man köpt någon konserv som var dålig och dom är väldigt behjälpliga om något är fel så jag kommer fortsätta handla där.
Goda nötter och god korv till dörren.
Jag är bra som finns men när skickar…
Alla produkter är fräscha
Alla produkter är fräscha. Leveransen fungerar super bra
Varning för bristande transparens och dålig kundservice
Jag vill dela med mig av min upplevelse med denna butik för att andra kunder ska vara medvetna innan de handlar. Jag har vid flera tillfällen fått felaktiga varor och när jag försökt få klarhet i detta har butiken valt att ignorera mina synpunkter och till slut blockera mig från att handla online.
Problem med frukt och grönsaker:
Butiken säljer vissa frukter och grönsaker per styck, men vikten på dessa stämmer inte alls överens med det som anges i produktbeskrivningarna. Exempelvis skulle en tomat väga ca 180 g, men de jag fick vägde endast 100–110 g. Detsamma gällde gurkor, där den utlovade vikten var 350 g, men den största jag fick vägde bara 213 g. När jag påpekade detta fick jag ett generellt svar om att "vikten kan variera" – utan någon lösning eller kompensation.
Felaktig lammfärs:
Vid två separata tillfällen beställde jag lammfärs med 20% fetthalt men fick en produkt med betydligt högre fetthalt. När jag reklamerade detta en andra gång vägrade butiken erkänna felet och antydde att jag försökte utnyttja deras reklamationssystem. De hävdade att deras lammfärs alltid har samma fetthalt, trots att det jag fick första gången såg helt annorlunda ut än den färs jag fick vid det andra tillfället.
Dåligt bemötande:
Istället för att ta min feedback på allvar och förbättra sin produktinformation valde butiken att blockera mig från att handla online. Detta visar att de inte är intresserade av att ta ansvar för sina misstag, utan hellre stänger ute kunder som ifrågasätter deras kvalitet och transparens.
Om du bryr dig om att få rätt varor för dina pengar och att bli bemött med respekt som kund, var försiktig innan du handlar här. Det finns många andra butiker som tar kundservice och kvalitet på större allvar.

Vastaus yritykseltä Bakal.se
Billigt snabbt smidig och halal
10 av 10 alltid lika nöjd alla borde beställa härifrån
Snabb leverans, jag beställde på fredagen o fick varorna levererade på lördagen. Företaget svarar på mail o vill verkligen leverera.
//Klas
Allt var toppen.
Fräscha varor, bra priser. Mangon var överraskande stor. Bra val av leveranstider och väldigt trevlig chaufför.
Smidigt och snabbt med hemkörning
Smidigt och snabbt med hemkörning , fantastiskt.
Snabba leveranser (ofta dagen efter…
Snabba leveranser (ofta dagen efter beställning), trevliga chaufförer och bra utbud.
Jag nöjd med service och leverans…
Jag nöjd med service och leverans snabbt och bra 😊
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa , snabb leverans och trevlig bud som lämnade varorna
Allt är mkt bra
Allt är mkt bra. Priserna. Fri frakt. Utbudet. Bemötandet. Servicen. Ett välfungerande koncept helt enkelt. Hoppas utbudet av varor bara blir större och större.
Jätte bra service mycket trevligt…
Jätte bra service mycket trevligt bemötande, snälla och väldigt hjälpsamma