Café Baghuset Arvostelua 176

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Vi ankom syv personer og fik hurtigt anvist bord og bestilling, drikkevarer blev serveret rimelig hurtigt, men maden ventede vi på længe, ca.30 min. Husets burger var bestilt x 3 for alle var bollen g... Näytä lisää

Fantastisk oplevelse hos Café Baghuset! Mig og mine venner elsker at komme på Café Baghuset – det er blevet vores faste sted, når vi skal hygge os og have noget virkelig lækkert at spise. Stemn... Näytä lisää

Café Baghuset kan virkelig varmt anbefales. Få altid den varme modtagelse og betjening af personalet. Her får man en dejlig smagsoplevelse hvad enten man bestiller en Baghusets Brunch, en af de frokos... Näytä lisää

Fejrede fødselsdag med brunch. Super service. Er på keto og har derfor brug for ændringer i forhold til menu - intet problem fordi alt personale trænes i særlige kostbehov, oplyste vores tjener. Total... Näytä lisää

1. Kahvio
  2. Ravintola

Hos Cafe Baghuset i Viborg, byder vi på dejlige sanse-oplevelser. God mad og kunst er den solide basis i et behageligt og hyggeligt miljø. Vi rammer bredt - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Husk at du kan booke Cafe Baghuset til selskaber (min... 20 personer) - send en mail til info@baghuset.net, for at høre nærmere. Vi har erfaring fra: barnedåb/navngivningsfest, firmafest, fødselsdagsfest, bryllupsfest, julefrokost og vi er behjælpelige med alt vi kan, for at gøre din særlige anledning til en speciel dag. Vi tilbyder både tallerkenanrettede 3 - 5 retters menuer samt buffet. Cafe Baghuset er også på Instagram http://instagram.com/cafebaghuset Vores menuer findes på hjemmesiden www.baghuset.net

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Fantastisk mad og service

Fantastisk mad og service! Maden er helt fantastisk, helt klart ventetiden værd! Når de har travlt går der lidt tid inden maden kommer, men det er det værd. Personalet er meget søde og hjælpsomme. Det kan klart anbefales

18. tammikuuta 2021

Skønt sted

Er kommet der gennem mange år. Altid god service, maden er lækkert og rigeligt. Skønt sted jeg varmt anbefaler til andre.

17. tammikuuta 2021

Fik en Bowl som aftensmad

Fik en Bowl som aftensmad, med masser af varmrøget laks og lækre grønsager. Virkelig lækkert og rigeligt.
Min mand fik burger med fritter, det var også lækkert.

16. tammikuuta 2021

Altid en kæmpe succes for alle i…

Altid en kæmpe succes for alle i familien. Hvis mine drenge på 10 og 13 skal bestemme en cafe, så vælger de altid Baghuset.
Lækker mad og spændende menukort.

Og så har takeaway været helt fantastisk under nedlukningen i både foråret og nu :-)

16. tammikuuta 2021

Baghuset er en super dejligt sted

Baghuset er en super dejligt sted. jeg har, igennem flere år, besøgt baghuset ofte. En café, der blev introduceret til mig, da jeg flyttede til byen for 12år siden. Jeg kommer der enten for at venindehygge, eller for at fejre noget, eller blot for at nyde et lækkert måltid mad sammen med mine børn.
Maden er god, betjening er super god, nærværende og hyggelig, og så er der atmosfære der. Jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet :-)

Altid lœkket mad

Altid lœkket mad og et besøg vœrd (når der er mulighed for det). PT køber vi gladeligt take away

13. tammikuuta 2021

Lækkert mad og god service

Lækkert mad og god service, hvis der skulle være et minus var det at der ikke altid er plads hvis man ikke har bestilt i forvejen, men det siger jo lidt om kvaliteten på maden 😋

12. tammikuuta 2021

Fantastisk Service skal man lede længe…

Fantastisk Service skal man lede længe efter. Sidst vi var der fik vi tilbudt gratis dessert da de havde overskud af deres lækre ostekage. Andre steder var det bare blevet kasseret. Sød og smilende personale og lækker mad. Tak for Jer.👌

11. tammikuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili