4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

International Order

I ordered the Adax bag from their online store. The store provided top quality service, from communication (in my case, it required quite a bit of communication and I really appreciate your time), to the speed of shipping and the quality of the bag itself.

The bag is perfect, just what I wanted.

I wish your business the best of luck, a successful growth & I look forward to shopping with you again in the future!

9. tammikuuta 2025

Virkelig god service fra Simone

Virkelig god service fra Simone, Tarupcenter. Hun behandlede min henvendelse vedr. reklamation på Samsonite kuffert professionelt, hurtigt og meget imødekommende. Sådan skal det gøres! 5* til Simone

26. kesäkuuta 2022

Langfredag sent aften

Langfredag sent aften, skriver jeg til Baggi ang en skind rygsæk i THE MONTE skind, lørdag morgen var der svar. Det var desværre ikke nogen af dem jeg søgte.
Jeg havde ingen nummer på den, men kunne forklare hvordan den så ud.
Kort efter vendte de tilbage, det var ikke en de havde i Webshop , men den kunne skaffes fra en butik 🥰.
Derfor kunne jeg ikke betale via dankort, men som bankoverførsel ovenikøbet med - 20 %, som de kørte med på webshop.
Fredag modtog jeg allerede tasken, selv om der havde været påske 😍.
Kæmpe tak for utrolig god service.🙃
Min bedste anbefaling til denne forretning 😍

17. huhtikuuta 2020

Købte min dreng første skoletaske her

Købte min dreng første skoletaske her. Perfekt udvalg af JEVA beginner tasker - også et stort udvalg af tidligere års modeller til lavere priser. Lynhurtig levering, produktet var som på billedet og der var endda et sød, håndskrevet kort vedlagt pakken. Super service!

3. huhtikuuta 2019

Stor anbefaling

Bestilte taske på hjemmesiden en søndag eftermiddag. Allerede en time efter fik jeg en personlig mail om at min taske var klar til at blive hentet af GLS mandag middag. Og har netop hentet tasken i dag tirsdag! Super hurtig ekspedition og en ekstra god service med en personlig ordre mail, samt en sød personlig hilsen i pakken.
Første gang jeg handlede her på siden, men absolut ikke den sidste! Stor anbefaling herfra

5. helmikuuta 2019

Imponerende

Jeg er intet mindre end imponeret. Hurtig levering, god information undervejs og en håndskreven hilsen med pakken <3
Det er god, tryg og professionel internet handel - det er der mange, der kunne lære af.
Tak - jeg vender helt sikkert tilbage.

7. joulukuuta 2018

Superhandel

God overskuelig hjemmeside, fri fragt, hurtig levering og en personlig hilsen i pakken. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

Heldigt for siden kom op ved en tilfældighed. Havde undersøgt markedet i dagevis i ind-og udland uden at støde på baggi.dk (som jeg aldrig havde hørt om) og lige før jeg skulle til at købe en taske et andet sted søgte jeg én gang til hvor baggi.dk så dukkede op.

29. elokuuta 2018

Service i særklasse 😊👍

Service i særklasse 😊👍

Jeg har købt en læderpung og den lever helt og aldeles op til mine forventninger og så til den pris - helt vildt...👍

Oveni hatten, gratis fragt og indpakning - kan ikke ønske mig mere...!👍

Jeg vil uden tvivl anbefale, dem jeg kender, at shoppe hos BAGGI og det er absolut heller ikke sidste gang jeg selv har shoppet hos BAGGI...👍

17. joulukuuta 2017

En god oplevelse

Jeg havde købt en skoletaske med penalhus til min søn, den kom som lovet men manglede en tilhørende madkasse og drikkedunk som var angivet i produktbeskrivelsen, jeg ringer så til deres kundeservice som beklager meget og næste dag ligger en pakke med madkasse og drikkedunk til mig, samt et kort med endnu en undskyldning. Det var en virkelig god service.

6. helmikuuta 2016

Super skøn service!

Efter at have ledt højt og lavt efter en Aunts & Uncles taske fandt jeg den endelig hos Baggi. Tasken ankom efter to dage (super hurtigt og nemt med GLS pakkeshop!) og jeg er så glad for den! Udover at sende faktura med, var der også en lille personlig besked til mig, nogle bolcher og en rabatkode! Jeg er super imponeret over det personlige-touch, det gør en kæmpe forskel og jeg vil helt klart handle hos Baggi igen!

6. tammikuuta 2016

Super god!

Super god betjening! Man får hvad man køber, og man får endda en personlig hilsen med som de selv har skrevet. Meget tilfreds

3. kesäkuuta 2014

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili