Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Näytä lisää
Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Näytä lisää
Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Näytä lisää
Voor mijn bedrijf bestel ik regelmatig Sanitair of tegels, ik werd door een vriend op Bad en Vloer gewezen nadat ik niet tevreden was over mijn toenmalige leverancier. Erg fijn contact met deze club,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!
Zuiderinslag 8B, 3871MR, Hoevelaken, Hollanti
- 088 646 40 00
- Info@badenvloer.nl
- badenvloer.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Scherpe prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende klantenservice!
Onlangs heb ik verschillende kranen van Hotbath besteld bij BadenVloer.
Ik heb online de prijzen vergeleken, en BadenVloer bood de laagste prijs.
De kranen waren op korte termijn leverbaar en zijn van zeer goede kwaliteit.
Er waren helaas wat problemen met de bezorging via PostNL. Zo is er een pakket zoek geraakt.
Maar Alex heeft dit heel goed opgelost en heeft direct een nieuwe kraan toegestuurd.
Het retourneren van artikelen is ook geen probleem, ik heb een kraan kosteloos mogen omwisselen.
Alex is heel meedenkend en oplossingsgericht en heeft mij goed geholpen!
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!.

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Er werd goed meegedacht toen een…
Er werd goed meegedacht toen een product niet op voorraad was en hebben ze met coulance een beter product verstuurd. Super service snel en vriendelijk.

Een week geleden besteld
Een week geleden besteld, volgens website artikel op voorraad. Maar toen bleef het stil, geen levering geen bericht

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Goed advies aan de telefoon
Alex gaf goed advies over de te leverende produxten en checkte direct de voorraad. Erg goed geholpen, thanks! Het geleverde product voldoet daarnaast ook prima aan de beschrijving.

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Naast een scherpe prijs ook fijne
Naast een scherpe prijs ook fijne, pro-actieve afhandeling.
Top!

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Uitstekende service en prijs/kwaliteit…
Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding. Goed assortiment. Snel geleverd.

Concurrende prijzen
Concurrende prijzen. We hebben Hotbath Friendo Wastafelmengkraan gekocht. Helaas heeft GLS het pakket voor onze deur achtergelaten en is vertrokken.

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Bad en vloer goed, transporteur zeer slecht.
Door drukte was het pakket vertraagd en niet binnen de termijn van 48 uur (als vermeld op de site) leverbaar. Dit werd mij verteld toen ik gebeld heb met de vraag naar de levertijd. Wat wel een probleem was, was de bezorging. Ik kreeg een melding dat het pakket was bezorgd maar heb niets ontvangen. Na bellen en vele mails op en neer is het pakket uiteindelijk met wat geluk gevonden in de schuur van de buren, ondertekend door de bezorger zelf! Dit kan nooit de bedoeling zijn met een pakket van 750 euro. Alle lof voor Bad en vloer overigens. Zij konden hier niets aan doen en reageerden per direct op mijn mails en hebben hun best gedaan om e.e.a. uit te zoeken. Gelukkig was eind goed al goed.

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Scherpe prijs en snel geleverd
Scherpe prijs en snel geleverd. Werd ook nog even gebeld om de bestelling door te nemen. Keurig netjes allemaal, aanrader!

Prima service
Prima service, nog even nagebeld of de bestelling klopt. Mooie producten voor een goede prijs met een snelle levering !

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Snelle levering. Na digitale bestelling een telefonische controle gehad op volledigheid. Daarnaast nog een extra korting voorstel gehad. Keurige zaak!

Mooi product
Mooi product. Echter summiere omschrijving, en pas na telefonisch contact bestelbevestiging gekregen.

Ik heb 2 kranen en een douche besteld
Ik heb 2 kranen en een douche besteld, ze belden netjes op dat ik van 2 series besteld had. Dat is nog eens service!

Erg fijne webwinkel
Erg fijne webwinkel, werd meteen persoonlijk contact gezocht en gevraagd wat we nog verder nodig hadden en werd met ons mee gedacht. Ook in de prijs. Snelle levering en deskundige medewerkers. Wij zijn erg tevreden!

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Goede service bad en vloer
Denken mee
Komen afspraken na
Zeker aan te raden om hier iets te kopen

Super service en snel
Was zeer tevreden met de snelle service. Ik werd gebeld zodra de bestelling binnenkwam om te checken of alle gegevens juist waren voor de verzending. Ook kreeg ik advies over ander producten die ze konden leveren terwijl ze niet op de site stonden! dus een aanrader voor het kopen van badkamer spullen en advies en super goede service! Dankjewel Alex!

Vastaus yritykseltä Badenvloer
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.