Super god oplevelse med onlinebutikken. Fandt et rigtig godt tilbud på en nederdel fra et mærke der sjældent er på tilbud nogen steder. Bestilte søndag aften, blev afsendt mandag og kunne hentes tirsd... Näytä lisää

Schlecht auf allen Ebenen,mangelhafte Versandverpackung, falscher Artikel ,ein ganz anders Modell erhalten. Auf viele e-mails keine Antwort. Am Ende auf meine Kosten aus dem Ausland zurückgeschickt... Näytä lisää

Returnerte varer for nesten 5000 kr. Varene ble hentet ut 24. oktober og jeg har fortsatt ikke mottatt tilbakebetaling i dag 3. desember. Butikken svarer verken på e-post eller telefon. Forholdet vil... Näytä lisää

Meget skuffet over utrolig dårlig service. Køber en kjole - giodt nok på udsalg, som jeg desværre ikke kan passe og returnerer med ønsket om et nr. større. Efter 2 uger har jeg intet hørt og kontakter... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Tøj og sko bliver indkøbt på messerne i Milano, Paris og København og er et udsøgt udvalg fra den internationale modeverden. Den ekspertise, og det gode kendskab til kunderne vi har opbygget igennem mange år, benytter vi os af i BA10. Vi tilgodeseer den enkeltes behov og videreformidle alle de informationer, og den feedback vi dagligt modtager fra kunderne i butikken. Det betyder at vi kan vejlede vores kunder grundigt og dagligt skaber erfaringer med tøjet og med kunderne. Vores sikkerhed i forbindelse med salg er i top, og skulle der være spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Her finder jeg lækre styles fra RabensSaloner

Jeg er vild med styltes fra RabensSaloner og finder ofte dele hos BA10, som jeg bare må eje. De har et bredt udvalg fra dette lækre tøjmærke. Så kast dig ud i at bestille hos BA10, der leverer dine varer delikat indpakket og indenfor ganske få dage.

24. syyskuuta 2013

Vastaus yritykseltä Ba10

Tak for de flotte ord Vibeke.

Hurtig levering

Varen kom hurtigt, og der var ingen problemer med det.

24. syyskuuta 2013

Dejligt at Anette.

Perfekt

Hurtig levering

23. syyskuuta 2013

Super Karina.

God dag

Hurtig levering !

Alt gik fint uden problemer

19. syyskuuta 2013

Vastaus yritykseltä Ba10

Hej Charlotte. Dejligt at din handel som forventet var problemfri.

Vh

super - kan anbefales

hurtig ekspedition - fin indpakning - personlig hilsen - super :-)

1. syyskuuta 2013

Hej Maybrith.

Tak for din positive feedback.

Thomas / BA10

Hurtig, venlig og god vejledning og betjening

Kundeservice lytter, undersøger og gør gerne en ekstra indsats for at hjælpe.

31. elokuuta 2013

Hej Annette.

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god dag.

Thomas / BA10

Bedste sted på nettet at handle.

Ba10 har stort udvalg af de mærker jeg elsker - jeg handler flere gange om måneden hos Ba10 især fordi de er hurtig ude med det nyeste fra Rabens Saloner som er mit favorit mærke. Hvis jeg har fortrudt et køb eller størrelsen ikke passer er der ingen problemer i bytte eller retur - og fragt er gratis. Så gerne at de havde hele Rabens Saloner´s kollektion.

30. elokuuta 2013

Hej Vivian.

Tak for de flotte ord.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Rabens Saloner og er lige så vilde med det som du er.

Thomas / BA10

Jeg fik en meget fin behandling - også da jeg ringede ind efterfølgende

Da jeg kun kan give 3 stjerner, er det fordi jeg havde en gave rabat og den kunne jeg ikke se blev accepteret, da jeg lavede betalingen og det betød at jeg forsøgte ordren to gange - og det hjalp ikke .
Jeg måtte så foretage en opringning den følgende dag for at følge op på sagen - DA fik jeg en super behandling.!!!!

29. elokuuta 2013

Hej Britta.

Jeg er glad for - at du trods start vanskeligheder - oplevede en god behandling hos BA10.

Vi glæder os til at se dig som kunde igen.

Perfekt!

Lækkert og moderne designet tøj og hjemmeside, hurtig bestilling og levering, med nogle ekstra touches! Det spiller.

25. elokuuta 2013

Fed webshop og super hurtig levering :-)

Jeg kan sagtens anbefale BA10 - det var en fornøjelse at handle og en lidt sjov oplevelse at handle i Århus når jeg nu bor i København. Men udvalget i webshoppen var i top og leveringen var virkelig hurtig (jeg havde tøjet næste dag).

Tak Ba10

22. elokuuta 2013

Perfekt.

Hurtig levering , overskuelig hjemmeside, ganske enkelt perfekt👍

21. elokuuta 2013

perfekt

Fint udvalg af varer, levering sker hurtigt,og meget hjælpsom kundeservice.

21. elokuuta 2013