Boukmans en van Ymen Arvostelua 237

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf! En wat een vriendelijke eigenaar! Aanvankelijk liep de verzending wat vertraging op en uiteindelijk kreeg ik een blik binnen wat al lek was. Na contact met de eigenaar heeft hij metee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte communicatie over de bestelling. Kon deze persoonlijk afhalen in de winkel! Heel handig! Heel goed verpakt en leuke extras erbij! Super blij met de producten en de kaviaar crème op een hard g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Products, time of sending are in plus but products should be stored between 3-8 degrees and adding one frozen water bag in the box-don't think keep it cool for more than few hours. Fortunately produc... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Een fijne bestelervaring met een persoonlijke touch! Ze verkochten een blik waar ik naar opzoek was, maar nergens anders kon vinden. Daarbovenop was het contact ook super, dus zou ik de volgende keer... Näytä lisää

1. Leikkelekauppa
  2. Matkalaukkuliike
  3. Kustantaja
  4. Kiertomatkatoimisto
  5. Urheiluvaatevalmistaja
  6. Matkatoimistot

Yrityksen kirjoittama

Boukmans en van Ymen is een webshop voor speciale producten uit heel Europa.

4,5

1 tähti

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Één van de producten niet op voorraad

Één van de producten niet op voorraad. Bestelling tot twee keer toe niet geleverd en door post nl retour naar Boukmans en van Ymen gestuurd. Zit nog steeds op afleveren te wachten. Eens maar nooit meer.

25. helmikuuta 2026
Boukmans en van Ymen-logo

Vastaus yritykseltä Boukmans en van Ymen

Beste mijnheer Bloemhof

Ontzettend vervelend dat PostNL hier uw bestelling niet heeft afgeleverd. Wij hebben u herhaaldelijk getracht te bereiken om tot een correcte oplossing te komen, helaas konden wij u niet bereiken.

Vanzelfsprekend ontvangt u uw aankoopbedrag retour, dat duurt via Mollie 2-3 werkdagen. Wij annuleren uw bestelling.

Soms is een product even niet op voorraad, in dit geval (surströmming) betreft het een typisch seizoensproduct.

Wij hebben echter geen invloed op PostNL en kunnen hooguit proberen in contact te komen met u, het op te lossen en anders te compenseren. Dat is nu gebeurd.
Jammer dat u ons deze waardering geeft, maar dat is uw goed recht.

Fijne avond, met een hartelijke groet Eveline, Boukmans & van Ymen

Top bedrijf

Top bedrijf! En wat een vriendelijke eigenaar!
Na contact met de eigenaar heeft hij meteen een vervangende levering in gang gezet! Deze is inmiddels goed aangekomen. Dank dus!

En tot gauw in Twente ;)

10. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä
Boukmans en van Ymen-logo

Vastaus yritykseltä Boukmans en van Ymen

Goedenavond Luutske, fijn dat het nieuwe pakket binnen is gekomen! Natuurlijk nemen wij de kosten voor onze rekening. Hopelijk kunnen we er wat sterretjes bij krijgen; we hebben geen invloed op PostNL namelijk.... :-(

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een fijn contact met deze…

Ik had een fijn contact met deze webshop. Heel toegankelijk ook. Een product kon helaas niet geleverd worden. Maar het werd goed opgelost en als tegemoetkoming voor de overlast stuurde ze me met het pakketje ook nog een aardigheidje.

9. helmikuuta 2026

prima service

prima service, nadat het product dat ik besteld had niet aanwezig was werd mij verschillende opties aangeboden.
Heb uiteindelijk voor een ander product gekozen

20. marraskuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin