Top bedrijf! En wat een vriendelijke eigenaar! Aanvankelijk liep de verzending wat vertraging op en uiteindelijk kreeg ik een blik binnen wat al lek was. Na contact met de eigenaar heeft hij metee... Näytä lisää
Perfecte communicatie over de bestelling. Kon deze persoonlijk afhalen in de winkel! Heel handig! Heel goed verpakt en leuke extras erbij! Super blij met de producten en de kaviaar crème op een hard g... Näytä lisää
Products, time of sending are in plus but products should be stored between 3-8 degrees and adding one frozen water bag in the box-don't think keep it cool for more than few hours. Fortunately produc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een fijne bestelervaring met een persoonlijke touch! Ze verkochten een blik waar ik naar opzoek was, maar nergens anders kon vinden. Daarbovenop was het contact ook super, dus zou ik de volgende keer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Boukmans en van Ymen is een webshop voor speciale producten uit heel Europa.
Oude Vaartweg 1C, 2343JD, Oegstgeest , Hollanti
- info@b-en-y.com
- b-en-y.com
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel vriendelijke en kwaliteit…
Snel vriendelijke en kwaliteit producten.
Erg tevreden
Good products and delivery
Snelle service
Één van de producten niet op voorraad
Één van de producten niet op voorraad. Bestelling tot twee keer toe niet geleverd en door post nl retour naar Boukmans en van Ymen gestuurd. Zit nog steeds op afleveren te wachten. Eens maar nooit meer.

Vastaus yritykseltä Boukmans en van Ymen
Top bedrijf
Top bedrijf! En wat een vriendelijke eigenaar!
Na contact met de eigenaar heeft hij meteen een vervangende levering in gang gezet! Deze is inmiddels goed aangekomen. Dank dus!
En tot gauw in Twente ;)
Super service!
Super service! Bezorging zelfs persoonlijk om de bestelling op tijd in huis te hebben!
Ik had een fijn contact met deze…
Ik had een fijn contact met deze webshop. Heel toegankelijk ook. Een product kon helaas niet geleverd worden. Maar het werd goed opgelost en als tegemoetkoming voor de overlast stuurde ze me met het pakketje ook nog een aardigheidje.
Keurig verpakt🙏
Heerlijke surstroming vis besteld
Heerlijke surstroming vis besteld, opgegeten met een paar vrienden en hebben allemaal 5 keer gekotst. Viel nog mee eigenlijk. Levering was top, gaan we nog een keer bestellen!
Snelle levering ziet er goed uit
Snelle levering ziet er goed uit. Nu nog uitproberen ☺️
Enorm goed georganiseerd bedrijf
Enorm goed georganiseerd bedrijf. Houden je goed op de hoogte en zijn erg vriendelijk. Niet te vergeten fantastische producten!
Kreeg ander merk dan besteld.
Goede kwaliteit geleverd communicatie…
Goede kwaliteit geleverd communicatie kan beter wanneer de bestelling geleverd wordt
prima service
prima service, nadat het product dat ik besteld had niet aanwezig was werd mij verschillende opties aangeboden.
Heb uiteindelijk voor een ander product gekozen
Lekkermakende site.
Lekkermakende site.
Eindelijk de producten gevonden waarnaar ik op zoek was.
Goed verpakt en snelle levering.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.