Azora hjemmesiden er nu lukket, hvad starter de så op af fusk? Hold øje derude, nogle mennesker er bare primitive!!! Er der en voksen tilstede?????? Hvem er den voksne af jer i dette omdeling... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Stjernen er en 0 stjerne, bestilte en koalabjørn der skulle kunne bevæge sig for 2 måneder siden, den kom i dag. Pengene trukket dagen efter bestillingen. Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kont... Näytä lisää
Madrasbeskyttelse er der, hvor disse sengelagner gør det godt. Bredere hjørneankre ville gøre dem mere sikre for urolige sover. Rengøringen går klart hurtigere nu. De gør jobbet, selvom de ikke er per... Näytä lisää
De skule have haft minusstjerner. Har bestilt en Koala bamse d. 23. august, hvor de også har trukket pengene. Firmaet svare ikke ordentligt på mine utallige henvendelser, de skriver bare de ikk... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fup firma
Desværre heller ikke modtaget min varer, pengene hævet, og masser af gentagne beklagelser over leverance problemer, men absolut ingen konkrete udmeldinger
Fup fra ene ende til den anden 😡
Bestilte 3 coreallaer mekaniske bamser
Bestilte 3 coreallaer mekaniske bamser
DET ER 3 ALMINDELIGE BAMSER
Har bedt om at få sende dem tilbage d. 27 sep de svarede at deres system var gået ned d 30 sep. Men arb på sagen har intet hørt siden 🤬
52 uden pakken er afsendt.
52 uden pakken er afsendt.
Sydafrika
Køb aldrig noget fra dem
Har ALDRIG gået min ordre … men mi e…
Har ALDRIG fået min ordre … men mi e penge kunne de godt bruge - som hurtig blev trukket på kontoen … og efter utallige mails - om jeg nok skal modtage min ordre … men stadig intet efter nu 7 uger …. Det eneste er et standard svar - håber på tålmodighed /forståelse…. Det er jo nærmest at holde folk hen… efter jeg bad om at få mine penge retur …. Høre man som INTET …. Så folkens lad vær med at køb noget hos dem …. Svindel så det brager …. 😡
Jeg bestilte 2 par flotte jeans
Jeg bestilte 2 par flotte jeans. De dukkede op efter 2 måneder. Det lignede slet ikke dem jeg havde bestilt og var mindst 2 nr. for store. Jeg skrev til Azora ang. returnering, men de foreslog at jeg kunne få 10% af mine penge igen+ en del af mine prisen. Det er nu over 1 måned siden og jeg hører ikke fra dem. Jeg har skrevet flere gange uden held. Handler aldrig mere hos dem.
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag, hold jer langt væk. Efter 6 ugers ventetid modtager jeg en vare der intet har med det jeg så da jeg bestilte varen.
Fup firma
Jeg har bestil og betalt for en vare for 2 måneder siden. Prøvet at skrive til dem, intet hørt. Hold jer langt væk, FUP firma!
Er enig med alle andre
Er enig med alle andre. Har idag efter 3 måneder modtaget 2 almindelige koala bamser. Føler mig virkelig snydt og skuffet
Lang leveringstid og lever ikke op til forventningerne
Bestilte koalabamser til 460kr for 2 måneder siden. Skriver gentagne gange fordi jeg ikke modtager . Får dog kompensation på 10% pga forsinkelse.
Nå modtager så i dag men det er bare heltvalminde bamser i vakuum pakket poser fra Kina
Udeblevet levering Har for en måned siden bestilt 2…
Har for en måned siden bestilt 2 robotstøvsugere Mende er aldrig dukket op og der kommer heller ikke svar med hensyn til hvor når de kommer så jeg kan ikke anbefale dem
Jeg bestilte en bamse den 11 september
Jeg bestilte en bamse den 11 september, pengene blev straks trukket på min konto, men jeg har ikke modtaget noget endnu 🤨
Havde ikke forventet at elske disse så meget
Ærligt talt troede jeg ikke, at softshape-bukserne ville ende med at blive dem, jeg bruger hele tiden, men her er vi. De har lige den rette mængde stræk og bliver ikke slappe selv efter en hel dag. Linningen føles behagelig, og på en eller anden måde får de mig stadig til at se velklædt ud uden nogen indsats.
Hvorfor kan jeg ikke købe koaloo bamser…
Hvorfor kan jeg ikke købe koaloo bamser hos jer
Hermed en opdateret anmeldelse
Hermed en opdateret anmeldelse - for pludselig efter 2 måneder!!! kom min bestilte bamse. Ok, så. Men den er meget langt fra den bevægelige bamse de viste i reklamen. Den, jeg har fået, var helt fladmast i en vacuumpakning og kan ikke puffes ret meget op. Og da slet ikke bevæge sig. Den har heller ikke klør som i reklamen.
Hermed melder jeg ikke Azora til politiet - men det er uanset hvad helt klart varesvindel, og prisen på 259 kr. er en voldsom ågerpris. Den slags bamse vil kunne fås for max. 100 kr. andre steder. Og leveringstid på 2 måneder selv fra Kina er jo helt absurd. Mit klare råd - lad være med at bruge penge hos Azora, for de er ikke, hvad de udgiver sig for at være.
Svindel, svindel, svindel, svindel, 🤬🤬🤬🤬🤬
Pengene trukket dagen efter bestillingen.
Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kontaktet dem flere gange svar “ Er på vej” så kommer den dårligste kopi af en koala bamse der hverken kan bu eller bæ
Har aldrig modtaget varen som jeg har…
Har aldrig modtaget varen som jeg har betalt for. Svindel Firma.
Bestilte en koala der ifølge annoncen…
Bestilte en koala der ifølge annoncen kunne bevæge sig og give tryghed, fik efter lang tid en fladtrykt bamse i en dårlig kvalitet, og som overhovedet ikke ligner den på billedet.
Svindel firma
De lever ikke din bestilling og du kan ikke annuller din ordre. 1000 af undskyldninger på mail. Svindel firma så det lugter langt væk…. Har ventet siden 25/8-25 på en pakke.
Har bestilt en robot støvsuger med…
Har bestilt en robot støvsuger med gulvvask 😂😂😂 hold op et fupnummer
Den er ikke større end en tallerken og vask gør den ikke og der er en klud på størrelse med et dobbelt frimærke 😂😂ved sku ikke om jeg skal komme vand på den klud hold jer fra det firma ingen stjerner herfra
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.