Levering gebeurde volgens afspraak. Gebruik deze berging als opslagplaats voor pellets.Licht en toch stevig genoeg
Via Azalp.be een Lutrabox tuinkast besteld die de perfecte afmetingen had voor ons terras. Alle communicatie verliep heel vlot en duidelijk met een goede opvolging van verzending! Thuis geleverd aan... Näytä lisää
Site, bestelling en bezorging waren zeer positief. Op zich is het zwembadpakket (stalen wand, liner, pomp,…) ook kwalitatief in orde. Alleen de koppelingen en buizen / leidingen zijn niet goed (slecht... Näytä lisää
Van bestelling tot levering ging alles vlot. Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goe... Näytä lisää
- Puutarhamyymälä
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 9 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Debro tuinhuis avignon
We hebben het tuinhuis met overkapping debro avignon aangekocht.
- geïmpregneerd was niet aanwezig en was langer wachten dus het voorstel gekregen om het niet geïmpregneerde te nemen omdat we toch zowizo gingen beitsen. We hebben dit ook gedaan. Het verschil van prijs terug gestort gekregen.
- een welbepaalde dag afgesproken voor levering, hiervoor dag onbetaald verlof genomen. Maar geen levering gezien.
Transportbedrijf vandingenen staat nog steeds op hun website maar ze werken hier niet meer mee samen (na telefonisch contact met vandingenen)
Azalp heeft hun excuses aangeboden maar daar bleef het ook bij. Bye bye geld van dag onbetaald verlof voor niets.
Hiervoor een commerciële vergoeding gevraagd maar heb een smiley briefje gekregen bij levering. (Ik noem dit uitlachen)
-Het voorstel van hoeveelheid beits bij het samenstellen van het tuinhuis is te weinig.
- dakomlijsting is niet op maat
- stormverankeringsset is niet compleet
- handleiding is helemaal NIET duidelijk
- 1 dag na plaatsing splijt het hout
Meer gevloekt dan gelukkig geweest.
Maar Bon tuinhuis met overkapping staat mits zelf aanpassingen moeten uitvoeren.
Niet zo een aangename ervaring dus.
Niks van verwittiging
Niks van verwittiging , geen briefje in de post geen belleke om te zeggen dat ze geleverd hebben op een ander adres , chance dat de Menneer waar ze gelerverd hadden eerlijk was of anders was mijn moeder haar tuinkasten kwijt en haar grote som geld ! Klantenservice 0/10 levering 0/10
Snelle levering en leuke fiets voor het…
Snelle levering en leuke fiets voor het geld. Ook direct antwoord op technische vraag.
Postnl had mijn pakket verloren gedaan…
Postnl had mijn pakket verloren gedaan Azalp had dit netjes geregeld door een nieuw pakket te sturen!!!
We begrijpen sommige reviews niet.
We begrijpen sommige reviews niet.. alles liep erg vlot! 10/10 voor de klantenservice, een voorbeeld voor velen. Snelle antwoorden, hebben ons opgebeld voor bevestiging van een extra product dat we erbij wilden, snel respons op vragen via mail, etc. Niks op aan te merken, integendeel, zeker aan te raden. Alsook de box dat ons geleverd is, is van top kwaliteit. Misschien 1 klein punt dat we kunnen meegeven, is dat zowel de buitenmaten als de binnenmaten vermeld mogen worden op de site. Daar hadden we niet op gerekend dat er een groot verschil op was, maar alsnog past het. Heel blij met onze aankoop en klantenservice! (België) Groetjes
Zeer goede service
Zeer goede service, callcenter medewerkers zijn echt heel behulpzaam, vriendelijk en geven een duidelijke en correcte communicatie.
Te laat , verkeerd adres en geen track & trace code
Bestelling van een tuinhuis. De levering moest gebeuren bij ons vakantiehuis aan zee , we zijn daar dus niet continu aanwezig. Op de website werd de levertermijn beschreven als 3 tot 5 werkdagen. We hadden dus uitgerekend dat dit kon gebeuren in een week dat we in het huisje aanwezig waren. Uiteindelijk duurde de levering 3 weken , ontvingen we geen track & trace code en werd het tuinhuis op de oprit van een ander vakantiehuis gedropt zonder ons te verwittigen. Eigenaar van dat huis natuurlijk kwaad , halve dag verlof moeten nemen om naar daar te rijden en alles naar onze oprit te verplaatsen. Super slechte service !
Tijdig en correcte levering.
Vlotte en correcte levering
Na eerdere ontvangst van een artikel…
Na eerdere ontvangst van een artikel dat helemaal niet voldeed (beschadigd, onvolledig en foute kleur) werd er snel gereageerd op de klacht en werd alles netjes geleverd zoals oorspronkelijk besteld.
omdat alle afspraken correct werden…
omdat alle afspraken correct werden nageleefd
De chauffeur had geen kooiaap bij of…
De chauffeur had geen kooiaap bij of niks, ik had geluk dat mijnzoon hier was, of hij had hier niet kunnen lossen
Top voor pyramidedak tuinhuis of pergola
Dit artikel vind je nergens anders.
Perfect voor mijn project, overkapping jacuzzi 👍😉
Duidelijke website
Duidelijke website - Makkelijk om te bestellen - eerlijke info omtrent levertermijn - geleverd op tijd en uur zoals aangegeven . verpakking in orde - goed product. Zeer tevreden.
Teleurstellende ervaring met levering…
Teleurstellende ervaring met levering en service
Ik heb een metalen garagebox besteld, maar helaas is mijn ervaring met de levering en service erg teleurstellend. Bij de levering werd een verkeerd bouwplan meegeleverd — het plan bleek voor een kleiner model te zijn. Hierdoor liep de montage vertraging op en zijn er extra kosten gemaakt.
Hoewel het bedrijf achteraf het juiste plan heeft opgestuurd, werd mij verweten dat ik zelf had moeten wachten en eerst contact had moeten opnemen. Maar ik kon op voorhand niet weten dat het bouwplan niet klopte. Ik vind dat dit een fout is die bij de leverancier ligt, niet bij de klant.
Dat ik vervolgens geen enkele tegemoetkoming krijg voor de gemaakte kosten, vind ik erg jammer. Voor mij geen bestelling meer bij dit bedrijf.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.