Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst besteld en erg goed geholpen! Ik kreeg nog een extra mail, omdat de verzending ietsjes langer duurde. De ontvanger van het cadeau was er ook blij mee. Zeker boven verwachting uit gekome... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Verwachtingen overtroffen! Altijd spannend om online een aanschaf van goud te doen en dan ook nog op maat. Maar ik kan niet anders zeggen dat dat de verwachtingen niet alleen zijn waargemaakt maa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had 2 dezelfde gouden armbandjes besteld voor mijn dochters. AYN belde meteen even of de "dubbele" bestelling geen vergissing was. Dus: zeer goed opgelet en meteen gebeld = prima service. En dat... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooie armband, 1 ster minder omdat ze maar 1 of 2 maten aanbieden of anders tegen meerprijs

1. Kultasepänliike

Yrityksen kirjoittama

AYN, een online juwelier, ziet sieraden niet alleen als mooie objecten, maar als persoonlijke schatten die je stijl verrijken en een waardevolle toevoeging aan je toekomst kunnen zijn. Wij streven naar de perfecte balans tussen schoonheid, kwaliteit, vakmanschap en voorspoed. Onze gouden sieraden zijn niet alleen oogverblindend, maar ook met uitzonderlijk vakmanschap gemaakt. Elk stuk wordt met precisie ontworpen, zodat het zowel mooi als duurzaam is. Bovendien hanteren we een transparant prijsmodel op basis van gewicht, zonder verborgen kosten. Onze missie? Sieraden toegankelijk maken die niet alleen je look verfijnen, maar ook een slimme investering zijn voor de lange termijn. Bij AYN krijg je niet alleen een sieraad, maar ook zorgvuldige service – van advies tot nazorg – om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent. Ontdek sieraden die stralen door hun schoonheid, vakmanschap en de belofte van welvaart voor morgen. Bij AYN draait het om vertrouwen, kwaliteit en een investering in je toekomst.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Boven verwachting!

Voor het eerst besteld en erg goed geholpen! Ik kreeg nog een extra mail, omdat de verzending ietsjes langer duurde. De ontvanger van het cadeau was er ook blij mee. Zeker boven verwachting uit gekomen!

6. maaliskuuta 2026

Geweldig!!!

Geweldige service. Direct bereikbaar/ reageren snel/ denken mee. Alles snel geregeld. Goede kwaliteit!! Zeker mijn favoriete winkel vanaf nu

9. helmikuuta 2026

Alleen lovende woorden..

Ik ben werkelijk sprakeloos van hoe prachtig deze herringbone ketting is. Vanaf het moment dat ik het pakketje opende, voelde het als een luxe ervaring.
De sieraden waren uiterst zorgvuldig en stijlvol verpakt, met duidelijk oog voor detail en kwaliteit.
De ketting zelf is chic, elegant en heeft een prachtige glans.
Ze ligt perfect plat en straalt klasse uit — subtiel, maar toch een echte eyecatcher die elke outfit moeiteloos naar een hoger niveau tilt.
Je voelt aan alles dat dit met zorg en liefde is gemaakt én verzonden.
Ik ben ontzettend blij met deze aankoop en zal hier zeker vaker goud kopen. Absoluut een aanrader voor wie houdt van tijdloze elegantie.✨️

24. tammikuuta 2026

Top kwaliteit

Perfect op tijd geleverd, keurig verpakt en goede communicatie! Het is een juweeltje 😉

19. joulukuuta 2025

Duidelijke communicatie

Van aankoop tot levering verliep alles vlot en werd tussentijds op de hoogte gehouden.
Product was keurig verpakt en zat ook nog een poetsborsteltje bij.

13. elokuuta 2025

Heel tevreden

Blijft eng zo via het internet ben heel blij dat ik hier bestel heb. Heb een prachtig gouden armband ontvangen met certificaat, poets doekje en borsteltje.

14. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin