Fremragende 👌AYA Dining gjorde det igen. Leverede en sublim gastronomisk oplevelse til et godt forvent selskab. AYA’s experience menu er ikke mindre end i særklasse. Alle snacks og de 6 retter impon... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fantastisk oplevelse Vi var seks venner, som havde en dejlig aften, med lækker mad og fantastisk betjening. Vi kommer helt sikkert igen igen igen.
Vi havde den udsøgte fornøjelse af AYA dining nytårsmenuen 2025 og må bare sige at den på alle måder ramte plet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En udsøgt smags oplevelse hvor vi alle havde vores favoritter 👌🏼 De... Näytä lisää
Suveræn dining oplevelse. Familiemiddag til 12 personer. Vi elsker mad og vin og har spist på mange af verdens bedste restauranter. Nicolaj/AYA Private Dining er i den liga. Gourmet dining på højt ni... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
AYA Dining tilbyder Private Dining - Events - Snacks - Bryllupper i hele landet. Uanset om det er et møde, en middag eller en fest, skaber vi uforglemmelige øjeblikke. Vores kærlighed til mad og kvalitetsråvarer, kombineret med vores præcision, ambitioner og gastronomiske know-how, sikrer en unik og mindeværdig oplevelse. Velbekomme AYA
Yhteystiedot
Andkærvej 19 , 7100, Vejle, Tanska
- kontakt@ayadining.com
- ayadining.com
Suplim oplevelse
Suplim oplevelse! Maden var fantastisk og til en god pris. Nicolaj var rigtig sød, joker med os og efterkom vores ønsker, og gjorde vores aften virkelig god og uforglemmelig. Kan varmt anbefales og vil med glæde lave mundtlige henvendelser også.
FANTASTISK oplevelse at have AYA hjemme…
FANTASTISK oplevelse at have AYA hjemme i privaten!
Maden er sublim og måden de griber det hele an på, giver en ro til bare at nyde aftenen og dine gæster uden nogen former for stress🙏🏻
TAK AYA, det er ikke sidste gang❤️
Fantastisk oplevelse
KÆMPE anbefalinger herfra til AYA Dining …. og husk at tilvælge bordopdækningen 🙏
Perfekt
Vi brugte AYA i forbindelse med en 60 års fødselsdag for familien. Vi var 14 personer. Maden var høj klasse og kvalitet. Servicen helt i top. Det har aldrig været så afslappede at have gæster. Kan varmt anbefales.
Michelin stjerne udgivet til AYA
Havde besøg af Nicolai i weekenden, en helt fantastisk oplevelse, maden spillede fra start til slut og køkkenet skinnede da han kørte igen.
hvis det var muligt at få en Michelin stjerne for catering, så har han fortjent det.
det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal ha en madoplevelse herfra.
Helt klart 5 stjerner
Serveringerne, sammensætningen og smagsoplevelserne... det hele var perfekt 🙏. Nicolaj gjorde det meget elegant - og på en meget fin måde. En meget smuk ramme for en dejlig aften. Jeg vil klart anbefale 🤍🙏.
Verdensklasse
Har haft fornøjelsen sf Nicolaj et par gange sidste års tid og jeg er total oppe og ringe hver gang. ALT er i top. Maden, drikkevarene og sidst men ikke mindst ham selv som person der fuldender hele oplevelsen.
Mad kunst vil jeg kalde hans tryllerier. AYA og Nicolaj er dansk, men verdensklasse. 😍👍
Glæder mig allerede til næste gang og kan kun anbefale, hvis man ønsker noget udover det sædvanlige.
Lækker mad og super service
Rigtig god korrespondance med Nicolaj inden festen. Super lækker mad og god service på dagen. Kunne ikke blive bedre - tak til Nicolaj og teamet. Varm anbefaling herfra.
Vi har benytter AYA Dining til 2…
Vi har benytter AYA Dining til 2 fødselsdage.
Maden var super lækker. Nicolaj præsenterede og serverede maden på en behagelig og rolig måde. Det var meget trygt med en fremmed i huset.
Fantastisk og ansvarlig virksomhed
Fantastisk og ansvarlig virksomhed. Vi havde et større arrangement med 50 spisende og den opgave løste AYA til perfektion. Vi kan kun anbefale AYA dining.
Dining med høj klasse
Hej Alle
En kæmpe anbefaling herfra os i Unico leasing.
Vi laver en del kunde arrangementer in house og har ofte brug for lækker mad.
Aya dining er virkelig en 5 stjernet oplevelse
Mad på et meget højt niveau i smag og udseende.
Vi har brugt dem 2 gange de sidste par uger til kunde arrangement og hver gang en stor oplevelse.
Pris niveau er godt i forhold til kvalitet
Aya Dining kommer med kok der forbereder det sidste, har evt. service med OG rydder op efter sig
Høj klasse
Mvh
Flemming
Unico Leasing
Dejlig frokost for 17
Utrolig god oplevelse af have AYA til at stå for maden til en rund fødselsdags frokoster for 17 personer. De er så diskrete og behagelige. Maden var i topklasse. Det var en stor fornøjelse som vært at kunne sætte sig til bords og bare nyde middagen og vennerne. Køkkenet var totalt ryddet efterfølgende. Det eneste men er at man ikke har rester i køleskabet fra den delikate frokost :-)
Fremragende private dining oplevelse
Vi havde fornøjelsen af en private dining med AYA Dining, og det var intet mindre end en sublim oplevelse.
Jacob og Frederikke leverede en aften i særklasse – med fantastiske serveringer, spændende fortællinger og en tydelig passion for deres håndværk. Maden, vine/juice, deres måde at interagere med med gæsterne på, ja selv borddækningen, gik op i en højere enhed, og vi følte os virkelig forkælede. Outstanding oplevelse hele vejen igennem!!
Det var vores første møde med AYA Dining men afgjort ikke det sidste!
Kunne man give 10 stjerner, så fik de det!
En uovertruffet oplevelse
En uovertruffet oplevelse. Super dejlig og ekstremt veltilberedt mad. Service i topklasse - kan absolut anbefales 👌
Perfekt!
Et helt perfekt arrangement! Fremragende mad, og Jacob og Tobias leverede en fantastisk indsats, som alle noterede og kommenterede.
Jeg er ovenud tilfreds og glad for arrangementet, og det er bestemt ikke sidste gang.
Tusind tak for indsatsen!
Enestående oplevelse
Enestående… hele arrangementet var i særklasse.
Vi har prøvet en anden aktør tidligere, som var ganske udmærket - men på ingen måde på det her niveau.
En fantastisk oplevelse med virkelig vel komponerede retter, professionel præsentation og fremragende vine til retterne
Dét bliver ikke bedre 😃
AYA Dining - private dining
AYA Dining med Nicolaj Møller leverede en sublim gastronomisk oplevelse for vores selskab på seks personer. Fra start til slut var maden enestående, med perfekt afstemte smage og en præsentation i særklasse. Vinmenuen var nøje udvalgt og komplementerede retterne perfekt. Servicen var diskret, professionel og med en ro, der gjorde oplevelsen endnu bedre. Nicolaj skabte ikke blot en middag – han skabte en mindeværdig aften, hvor vi kunne nyde hver eneste detalje uden bekymringer. En oplevelse i absolut særklasse, som jeg varmt kan anbefale. Jeg ser allerede frem til næste gang!
Intet mindre end fantastisk!
Aya Dining = Nikolaj Møller = 5 stjerner og mere til, for sikke en enestående oplevelse.
Vi havde fornøjelsen af private dining i Skagen på Hotel Strandly til 24 personer. Alt fra snacks til forret, mellemret, hovedret og dessert viste en kok, der mestrer sit håndværk til perfektion. Udover maden fik vi en sublim service, hvor Nikolaj tog os med på en særlig rejse - både konceptet samt madoplevelsen. Der er ingen tvivl om hans kreativitet og perfektion skinner igennem.
Vi anbefaler AYA Dining til alle, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige!
Den omhyggelige opbygning af menuen, fra appetizers til dessert, viste en dyb forståelse for gastronomi. WOW oplevelse 🤗
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at deltage i et privat dining arrangement udført af Nicolaj Møller fra Aya Dining, og jeg må sige, at det var en helt igennem enestående oplevelse, der fortjener hver eneste stjerne!
Maden: Fra første bid var det klart, at Nicolaj virkelig mestrer sit håndværk. Menuen var en velovervejet sammensætning af sæsonens friske råvarer, der blev præsenteret på en variation af innovative måder. Hver ret var en smagskombination, der tog os med på en rejse gennem forskellige smagsnuancer, teksturer og farver. Det var tydeligt, at Nicolaj ikke kun tænker på smag, men også på de visuelle aspekter af madlavning.
Intimiteten i arrangementet blev kun forstærket af den stemning, som Nicolaj og hans team formåede at skabe. Borddækningen var elegant, med nøje udvalgte detaljer, der gjorde hele oplevelsen følsom og indbydende. Belysningen og musikken var perfekt afstemt og satte rammen for en magisk aften.
Nicolaj bød på en service, der var intet mindre end eksemplarisk. Han var opmærksom, imødekommende og vidste præcis, hvordan man skabte en afslappet atmosfære, hvor vi kunne nyde hver eneste ret uden at føle os hastede. Der var en skøn balance mellem professionalisme og personlig betjening, der gjorde, at vi følte os både forkælede og hjemme.
Hver ret blev præsenteret som en kunstnerisk kreation. Nicolajs sans for detalje skinnede igennem i anretningen, hvor hver enkelt ret var en fryd for øjet. Det viste, at han ikke blot er en dygtig kok, men også en sand kunstner, der forstår, hvordan visuel appel kan forbedre madoplevelsen.
Jeg kan varmt anbefale Nicolaj Møller fra Aya Dining til alle, der ønsker en mindeværdig madoplevelse til en særlig lejlighed eller bare en aften med venner. Hans dedikation til kvalitet, smag og service er simpelthen uimodståelig. Jeg ser frem til næste gang, jeg får mulighed for at nyde hans fantastiske kreationer – det vil uden tvivl være en oplevelse igen! 🙏
Snacks
Meget lækre små retter, som er perfekt til en reception.
Virkelig smagfuldt og flot anrettet.
Der er kræset om detaljerne på både udseende og smag.
Stor anbefaling herfra
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.