jeg gik en lån her men kom ud stor problem da skulle modtage løn fra arbejdegive så kun ikke betaler dem lån tilbage til tid nu går betaler EMI Værdi + Gebyrer for Forsinkelse og det dyrt når ikk... Näytä lisää

En kanon platform, hvis man lige står og mangler lidt kontanter til uforudsette udgifter eller andet, super support team, der svare hurtigt. Nem, brugervenlig platform, meget overskueligt og man... Näytä lisää

Super god side, meget bedre en de lukkede facebook grupper som er fyldt med udlånere der endten er kriminnelle eller har noget med bander at gøre. Avitii-Lending.com skal du vise billed ID, så udlå... Näytä lisää

Jeg har været en del i kontakt med supporten, i forhold til forskellige små fejl på hjemmesiden og gode ideer. De er gode til at tage tingene til sig og lytte til de oplevelser man har som bruge... Näytä lisää

1. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut

Avitii Lending - tilbyder en platform hvor private kan mødes og lave økonomiske aftaler. Vi udlåner ikke eller blander os i de privates aftaler. Alle brugerne skal selv overholde dansk lovgivning og indberette deres indtægter til skat.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Fejl på siden gang på gang..

Det er okay at få et lån hurtigt og at man stiger efter hvert lån er også i orden.. men også ret dyrt.. men hvis man skal bruge hurtig penge så er godt nok.. Men en ting er at den side fejler noget hele tiden.. først kan man ikke søge om lånet.. så kan man ikke læse beskeder… og nu er siden blank.. skriver man til kundeservice sker der ikke noget.. de ønsker ikke at svare..

31. maaliskuuta 2026

Bare lidt spørgsmål

Når jeg prøver at oprette lån ved de udlånere der er derinde der tilbyder via bank, så er det som om at det ikke er muligt, og at ansøgningen bare hænger for derefter at forsvinde efter 6 timer, også kommer lånet op igen som regel, det virker lidt mærkeligt syntes jeg, jeg har ikke haft helt til at låne gennem siden endnu, men kundeservice derinde er mega hurtige og giver svar på hele oprettelses processen

26. lokakuuta 2025

Super, mange tak +++

Jeg synes det er en super god side. Ja det koster lidt mere end at låne i banken, men det er skisme også noget hurtigere og nemmere. Det betaler jeg gerne for. En super god oplevelse herfra og ikke sidste gang jeg kommer til at benytte siden hvis jeg lige mangler lidt hjælp.

1. lokakuuta 2025

Pas på med at skrive negative ting om…

Pas på med at skrive negative ting om siden, ellers bliver man bare truet.
Jeg kan se i har svaret tilbage desværre er det ikke muligt at jeg heller ej kan identificere hvem jeg er, da jeg så bliver truet. Så derfor er det gjordt sådan her.

8. lokakuuta 2025

Tak for din anmeldelse.

Vi har gennemgået sagen grundigt internt, men vi kan desværre ikke finde noget i vores system, der matcher den hændelse, du beskriver.
Vi vil derfor gerne invitere dig til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er sket – og om det overhovedet er sket.

Vi tager alle anmeldelser alvorligt og bruger dem aktivt til at forbedre vores platform. Men vi tager også forsøg på falske anmeldelser alvorligt, da det kan skade både vores fællesskab og vores mange brugere, der bruger Avitii med stor succes hver eneste dag.

Vi har tidligere oplevet, at enkelte aktører i branchen desværre forsøger at underminere vores arbejde med misvisende anmeldelser – og selvom vi ikke kan sige noget med sikkerhed her, så bærer tonen og indholdet præg af, at det muligvis ikke kommer fra en reel bruger. Det håber vi naturligvis ikke er tilfældet.

Hos Avitii arbejder vi for åbenhed og tillid. Derfor udelukker vi aktivt brugere, der overtræder reglerne eller udnytter andre – uanset om det er låntagere, udlånere eller falske anmeldere.

Vi har anmeldt denne sag til Trustpilot og håber, at vi i fællesskab kan få det belyst.
Hvis du er en reel bruger, så hører vi meget gerne fra dig – og hvis ikke, så lader vi Trustpilot tage næste skridt.

Og så henviser vi til at du melder disse hændelser til politiet, så de kan få gjort det rigtige i denne sag. Vi støtte ikke denne type handlinger.

Med venlig hilsen
Team Avitii

jeg gik en lån her men kom ud stor…

nu går betaler EMI Værdi + Gebyrer for Forsinkelse og det dyrt når ikke har mange penge hver mdr
når jeg færdig det lån skal bare slet konto der aldrig lån der igen for lån 1000 kr + 450 kr ialt 1450 kr jeg har betaler ind nu 1850 kr jeg se ham lån penge af ikke modregning det jeg ikke betaler på hans fejl

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Avitii Lending

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Hos Avitii er vi en platform, der forbinder private mennesker, som ønsker at hjælpe hinanden økonomisk. Vi er ikke en bank eller et traditionelt lånested – og netop derfor har vi stort fokus på, at begge parter behandles fair.

Når en aftale indgås, er det mellem to privatpersoner, og det er utrolig vigtigt, at man respekterer tilbagebetalingsfristen, så den person, der har hjulpet, ikke selv ender i problemer. I dit tilfælde gik der mere end 6 måneder før tilbagebetaling, hvilket har haft konsekvenser for den udlåner, der viste dig tillid.

Vores gebyrer og for sen betaling-tillæg er netop sat i verden for at beskytte udlånerne, så det ikke bliver en platform, hvor folk udnytter hinandens hjælp uden ansvar.

Det glæder os, at du trods alt har fået mulighed for at gennemføre tilbagebetalingen – og vi håber, at du kan forstå, at systemet er skabt for at sikre gensidig respekt og ansvar mellem mennesker.

Skulle du få brug for hjælp eller ønsker at få lukket din profil, er du meget velkommen til at kontakte os direkte via supporten. Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og tak fordi du valgte at bruge Avitii.

Med venlig hilsen
Team Avitii – Når mennesker hjælper mennesker

God og hurtig kundeservice

Nem, brugervenlig platform, meget overskueligt og man udvælger selv hvem man vil låne af.

29. kesäkuuta 2025

Er en god side,

Er en god side,

30. huhtikuuta 2025

Hej,

Tak for din feedback! Vi sætter stor pris på det og håber, at du vil dele vores koncept med andre.

Ingen svar

Ingen der vender tilbage på forspørgsel/mail.
Umuligt at slette profil!

14. huhtikuuta 2025

Hej Pia,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har haft en udfordrende oplevelse, og vi tager din feedback meget seriøst. Hos Avitii arbejder vi hver dag på at forbedre vores platform for både långivere og låntagere, og tilbagemeldinger som din hjælper os i den retning.

Vi kan se, at du har været i kontakt med vores support, og at vi har sendt dig en opfølgende besked angående din anmodning om at få lukket din profil. Da vi ikke har hørt tilbage fra dig endnu, afventer vi blot en bekræftelse, så vi kan gennemføre det ønskede og samtidig få en bedre forståelse for, hvad der har ført til din beslutning.

Vi håber, du har lyst til at tage dialogen videre med os, så vi kan finde en løsning og lære af din oplevelse. Din tilfredshed betyder meget for os.

Tak igen for din tid og feedback.
Vi ønsker dig en rigtig god dag 🌿

Venlig hilsen
Supportteamet – Avitii Lending

er mega tilfreds med min tilmeldelse…

er mega tilfreds med min tilmeldelse via. avitii lending. Det er super nemt at optage et lån hos dem og hvis der er det mindste spørgsmål, har hjemmesiden en rigtig behjælpelig og flink kundeservice du kan skrive til.

helt klart her jeg vil optage fremtidige lån

2. huhtikuuta 2025

Supportteamet hos Avitii Lending

Det var super nemt at oprette mig

Det var super nemt at oprette mig, fandt hurtig hjælp til min varmeregning, og nu har jeg ro i maven😁 kun thumbs up herfra😁

20. maaliskuuta 2025

Godt alternativ

Et godt alternativ til andre lånesider. Folk er venlige, udlånere er hurtige.
Foretrækker selv lige at skrive en besked hvis jeg ansøger lån, og har altid fået god behandling og for det meste svar hvis udlåner ikke har kunnet hjælpe.

7. heinäkuuta 2024

Var hurtigt og effektivt

Var hurtigt og effektivt

14. huhtikuuta 2024

Det er hurtigt og nemt

Det er hurtigt og nemt. Ingen problemer der.

3. helmikuuta 2024

Toppen

Klart at foretrække fremfor FB.

13. helmikuuta 2024

Supportteamet hos Avitii Lending

Jeg syntes det er ærgerligt at

Super virksomhed, jeg syntes bare det er ærgerligt at det er så nemt for en låner at komme udenom at betale udlåner retur. Jeg har en del lån som ikke bliver tilbagebetalt, og jeg kan selvfølgelig ikke komme i kontakt med låner da de jo bare blokere en eller bare undlader at svare tilbage.

8. helmikuuta 2024

Hurtigt nem og god service

18. marraskuuta 2023

Supportteamet hos Avitii Lending

Kan varmt anbefale avitii lending

Kan varmt anbefale avitii lending! Har brugt det flere gange nu, og det spiller hver gang. God kundeservice og nemt at finde ud af.

12. lokakuuta 2023