jeg gik en lån her men kom ud stor problem da skulle modtage løn fra arbejdegive så kun ikke betaler dem lån tilbage til tid nu går betaler EMI Værdi + Gebyrer for Forsinkelse og det dyrt når ikk... Näytä lisää
En kanon platform, hvis man lige står og mangler lidt kontanter til uforudsette udgifter eller andet, super support team, der svare hurtigt. Nem, brugervenlig platform, meget overskueligt og man... Näytä lisää
Super god side, meget bedre en de lukkede facebook grupper som er fyldt med udlånere der endten er kriminnelle eller har noget med bander at gøre. Avitii-Lending.com skal du vise billed ID, så udlå... Näytä lisää
Jeg har været en del i kontakt med supporten, i forhold til forskellige små fejl på hjemmesiden og gode ideer. De er gode til at tage tingene til sig og lytte til de oplevelser man har som bruge... Näytä lisää
Avitii Lending - tilbyder en platform hvor private kan mødes og lave økonomiske aftaler. Vi udlåner ikke eller blander os i de privates aftaler. Alle brugerne skal selv overholde dansk lovgivning og indberette deres indtægter til skat.
65 London Wall, EC2M 5TU, London, Yhdistynyt kuningaskunta
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Det er okay at få et lån hurtigt og at man stiger efter hvert lån er også i orden.. men også ret dyrt.. men hvis man skal bruge hurtig penge så er godt nok.. Men en ting er at den side fejler noget hele tiden.. først kan man ikke søge om lånet.. så kan man ikke læse beskeder… og nu er siden blank.. skriver man til kundeservice sker der ikke noget.. de ønsker ikke at svare..
Fed side så længe man holder sine aftaler
Når jeg prøver at oprette lån ved de udlånere der er derinde der tilbyder via bank, så er det som om at det ikke er muligt, og at ansøgningen bare hænger for derefter at forsvinde efter 6 timer, også kommer lånet op igen som regel, det virker lidt mærkeligt syntes jeg, jeg har ikke haft helt til at låne gennem siden endnu, men kundeservice derinde er mega hurtige og giver svar på hele oprettelses processen
Jeg synes det er en super god side. Ja det koster lidt mere end at låne i banken, men det er skisme også noget hurtigere og nemmere. Det betaler jeg gerne for. En super god oplevelse herfra og ikke sidste gang jeg kommer til at benytte siden hvis jeg lige mangler lidt hjælp.
Pas på med at skrive negative ting om siden, ellers bliver man bare truet.
Jeg kan se i har svaret tilbage desværre er det ikke muligt at jeg heller ej kan identificere hvem jeg er, da jeg så bliver truet. Så derfor er det gjordt sådan her.

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
nu går betaler EMI Værdi + Gebyrer for Forsinkelse og det dyrt når ikke har mange penge hver mdr
når jeg færdig det lån skal bare slet konto der aldrig lån der igen for lån 1000 kr + 450 kr ialt 1450 kr jeg har betaler ind nu 1850 kr jeg se ham lån penge af ikke modregning det jeg ikke betaler på hans fejl

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Super platform for anstændige og ansvarlige brugere.
En super side hvis man lige står og mangler lidt ekstra til en ferie eller fest. Super sikker og hurtig
Nem, brugervenlig platform, meget overskueligt og man udvælger selv hvem man vil låne af.

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Ingen der vender tilbage på forspørgsel/mail.
Umuligt at slette profil!

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
er mega tilfreds med min tilmeldelse via. avitii lending. Det er super nemt at optage et lån hos dem og hvis der er det mindste spørgsmål, har hjemmesiden en rigtig behjælpelig og flink kundeservice du kan skrive til.
helt klart her jeg vil optage fremtidige lån

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Det var super nemt at oprette mig, fandt hurtig hjælp til min varmeregning, og nu har jeg ro i maven😁 kun thumbs up herfra😁

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Et godt alternativ til andre lånesider. Folk er venlige, udlånere er hurtige.
Foretrækker selv lige at skrive en besked hvis jeg ansøger lån, og har altid fået god behandling og for det meste svar hvis udlåner ikke har kunnet hjælpe.

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Det er hurtigt og nemt. Ingen problemer der.

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Super virksomhed, jeg syntes bare det er ærgerligt at det er så nemt for en låner at komme udenom at betale udlåner retur. Jeg har en del lån som ikke bliver tilbagebetalt, og jeg kan selvfølgelig ikke komme i kontakt med låner da de jo bare blokere en eller bare undlader at svare tilbage.

Vastaus yritykseltä Avitii Lending
Kan varmt anbefale avitii lending! Har brugt det flere gange nu, og det spiller hver gang. God kundeservice og nemt at finde ud af.