Rask henting av sekken etter at jeg hadde bestilt henting. God informasjon på hjemmesidene om de forskjellige avfallstypene man kunne få hentet. Alle med gode instruksjoner på hva som er tillatt å put... Näytä lisää
Bestilte henting i går kveld. Før kl 09:00 i dag var det hentet allerede. Prisen var også bedre enn Isekk som ville ha nesten 3000 kr for det samme. Går nå over fra Isekk til Avfallsekk for alltid... Näytä lisää
Rask levering av sekk og rask henting når jeg bestilte på tross av at det skulle ta to dager. Hyggelig kundeveileder som var hjelpsom og konstruktiv.
For en service!! For det første, prisen på produktene er lavere enn konkurrentene. Brukervennligheten er strålende, og utførelsen er i særklasse. Min opplevelse er at INGEN utfører oppdraget rasker... Näytä lisää
Avfallsekk.no så dagens lys i august 2022. Vi så behovet for å tilby enklere løsninger for avfallshåndtering og gjøre dette digitalt lett tilgjengelig for våre kunder. Ved digitalisering og automasjon tror vi også at vi kan tilby de mest grønne og kostnadseffektive løsningene i markedet for avfallshåndtering. Vårt mål er å være gode og transparente på pris, samt ha de mest brukervennlige løsningene i markedet. Vi har alltid som mål å gi våre kunder en rå kjøpsopplevelse, helt fra du kommer inn i nettbutikken og frem til du har mottatt pakken. Du skal føle deg trygg hos oss, og vi gjør alt for at du som kunde skal få en smidig håndtering av eventuelle reklamasjoner, returer og bytter.
Myrveien 8, 1434, Ås, Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Jeg er utrolig imponert over hvor raskt sekken ble hentet.

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Nok en gang en kjempegod opplevelse. Har brukt de flere ganger nå. Helt uproblematisk

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Enkelt og greit. Alt vedr bestilling og levering fungerte utmerket.

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Effektivt levering av sekker og superrask henting

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Bestilte sekker på nett fra Oslo øst og disse ble levert på døra under 15 minutter etterpå.

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Utrolig raske på både levering og henting av sekk. Elsker det, og sier det til alle jeg kjenner!

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Bestilt avfalls sekker som kom samme dag som var helt supert og bra service. Ble litt krøll med henting, men ble ryddet opp fortløpende og er veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Avfallsekk
Vedsekkene er bra kvalitet til en ‘fornuftig ‘pris forhold til F.eks. Felleskjøpet! Men fraktprisen varierer voldsomt! Vær obs på det!