auxmoney Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

auxmoney is een toonaangevend online platform voor particuliere leningen in Europa en bemiddelt sinds 2007 bij het verstrekken van leningen – eenvoudig en volledig online. Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te bieden om persoonlijke wensen en projecten te realiseren. Met behulp van moderne technologie en data-analyse beoordelen we elke kredietaanvraag individueel, zodat we onze klanten precies het krediet kunnen aanbieden dat bij hen past.

Erinomainen

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Eenvoudig mijn gewenste lening…

Eenvoudig mijn gewenste lening geregeld.
Geld was ook snel op mijn rekening zodat ik mijn zaken snel geregeld kreeg.
Je kunt ook eenvoudig versneld aflossen met keus minder per maand of minder maandtermijnen.
Tevreden ermee!

11. syyskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Eerst moet je alle gegevens invullen en…

Eerst moet je alle gegevens invullen en zeggen ze dat er mogelijkheden zijn. Na een minuut krijg je een e-mail dat er toch geen mogelijkheiden zijn. Waarschijnlijk omdat ik in de WGA zit al 13 jaar en nog 3 jaar te gaan heb tot de AOW. Beetje rare gang van zaken.

9. syyskuuta 2026
auxmoney Nederland-logo

Vastaus yritykseltä auxmoney Nederland

Beste Thomas,

Ik begrijp dat het teleurstellend is wanneer je een afwijzing ontvangt op je leningaanvraag. Zodra je alle informatie hebt ingevuld over je inkomen en vaste lasten kun je je aanvraag indienen. Er wordt dan direct een eerste berekening uitgevoerd om te zien of de lening zou passen binnen je maandbudget op basis van de door jou ingevulde gegevens. Wanneer blijkt dat de lening niet haalbaar is informeren we je hierover per e-mail.

Yvonne
auxmoney Nederland

Saanut 4/5 tähteä

top service

een hele snelle en goede aanvraag ,en alles was snel geregeld dus het aanraden waard .

9. syyskuuta 2026

Blij met AUX Money, fairplay

Geduldige en goed luisterende medewerkers. Op zich verliep het proces na alle gevraagde stukken aangeleverd te hebben heel soepel. Over elke genomen stap werd ik geïnformeerd over de voortgang. Zij denken met je mee. Het was een bevalling om de aanvraag te onderbouwen met stukken, maar heeft te maken met verantwoordelijke en zorgvuldige verstrekking van financiële middelen. Top.

18. kesäkuuta 2026

Zorvuldige afhandeling van aanvraag

Na een aanvraag in eerste instantie een afwijzing i.v.m. een aantal transacties op mijn bankrekening. Na het indienen van aanvullende informatie werd mijn aanvraag opnieuw en snel in behandeling genomen en ook goedgekeurd. Goed en snel geholpen, top!

28. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Het is keurig en snel geregeld.

Het is keurig en snel geregeld.
Dus wat betreft zeer goed.
Eén minpuntje is dat Auxmoney eerst naar de maandlasten kijkt. Wanneer het wat krap lijkt dan krijg je niet 10% rente maar 10,9 % rente waardoor je maandlasten nog wat hoger worden.
Dit vonden we een beetje apart.
Verder prima geregeld👍

17. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Eigen bank geen geld waard

Na het aanleveren van mijn gegevens was het zo geregeld.
Mijn eigen bank (Rabo) besteedt dit ook uit maar gaat niet de diepte in qua “cashflow” daar wordt niet verder gekeken.
Auxmoney werd zelfs aangeraden daar een medewerker van het leen platform van de Rabo.
Fijn ook te weten dat er boetevrij kan worden afgelost.

3. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Lening aanvragen verliep erg simpel

Lening aanvragen verliep erg simpel. De tool haalt zelf alle benodigde gegevens van de betreffende websites. Het email contact dat toch nog nodig was voor wat aanvullende gegevens verliep netjes en vlot. Al met al een goede service tegen een scherpe rente.

30. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin