En tiedä pitäskö tässä arvostella Autovexiä vai Kamuxia, mutta ottivat aktiiviseti yhteyttä ja hommat hoitui samantien pois. Olen jo kehunut kavereillekin että homma hoituu. Toki hinta olis saanut oll... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan! Tavoita autoliikkeet ympäri Suomen ja myy autosi eniten tarjoavalle autoliikkeelle.
Pursimiehenkatu 29-31, 00150, Helsinki, Suomi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Autopankin kaveri oli ammattitaitoinen ja rento kaveri. Käytiinauton kunto hyvässä hengessä läpi ja kaupat tuli. Sain vielä kyydin kotiin..

Vastaus yritykseltä AutoVex
Yhteydenpito oli vaivatonta. Asia hoitui näppärästi muutenkin. Autosta ihan ok hinta, vaikkei ollut ns. sesonki.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Vastauksia kysymyksiin sai nopeasti ja muutenkin toimiva paketti. Yhteydenpitoon ostajan kanssa soisi olevan joku kanava, jos/tulee yllättäviä käänteitä ihan loppumetreillä.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Automme myytiin sujuvasti, tehokkaasti ja nopeasti. Saimme siitä jopa odotettua hieman paremman hinnan. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ilmoitus julkaistiin nopeasti, pieni miinus siitä että tavoitehinta haluttiin Autovexin puolelta asettaa toteutuneeseen nähden hieman alas, vaikka myönnettiin että verrokkejakaan ei ollut juuri myynnissä. Pidin kuitenkin oman näkemykseni ja kilpailu takasi jopa tätäkin paremman lopputuloksen.

Suosittelen lämpimästi!

Vastaus yritykseltä AutoVex
Helppo ottaa kuvat itse ja ladata myyntiin. Ohjeet siihen oli todella hyvät. Myin toista kertaa autoni tätä kautta ja taas voin todeta olevani tyytyväinen. Hinta oli se mitä odotinkin, eli sain maksettua loppuvelan autostani pois.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Aivan rasittavaa puhelinmyyntiä ja todella isot proviikat vievät välistä

Vastaus yritykseltä AutoVex
Selkeä prosessi. Erinomainen henkilökohtainen palvelu. Kauppa saatiin maaliin erittäin onnistuneesti.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Myynti meni asiallisesti ja nopeasti.
Olen tyytyväinen palveluun.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Minua pidettiin erittäin hyvin tilanteen tasalla ja infoa sain riittävästi. Helppo ja nopea auton myynti.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Kauppa meni autoliikkeen kanssa loistavasti maaliin, joten voin lämpimästi suositella teidän käyttämistänne auton myynnissä!

Vastaus yritykseltä AutoVex
ostaja tuli ajallaan kaupat syntyi , toki jouduin tinkaamaan kun löytyi sellaista että auto ei ollur virheetön

Vastaus yritykseltä AutoVex
Selkeät ohjeet. Hyvä järjestelmä ja käytettävyys. Hyvää tietoa ja hyviä vinkkejä. Ja tietysti siis loistava tapa myydä auto ja varmistua ettei yksittäinen tarjous ole aivan liian matala.
Suosittelen jos ei itse "jaksa" myydä autoa yksityiselle ostajalle.

Vastaus yritykseltä AutoVex
Ostajan yhteydenoton perään piti kysellä ja ohjeet vähän epäselvät miten toimitaan kun kauppa tapahtuu. Muuten kätevää

Vastaus yritykseltä AutoVex
Auton myynti oli todella helppoa ja nopeaa!