Bestilte et slangeovertræk til at isoler en slange. Det kommer så ikke og ringer man til dem, kommer man bare til en telefon besked, der fortæller om deres åbningstider. RIGTIG DÅRLIG SERVICE!
Bestilte et Nardi rat til min Lancia Fulvia, og fik besked på at rattet ville komme 60 dage efter bestilling, da det laves på bestilling. Først var det forsinket, og da det trak længere ud, bad jeg om... Näytä lisää
Ringer angående lervingstid på diverse dele som ikke er lagervare, og får afvise 2-3 uger hvilket er helt fint. Går ind og laver bestillingen, kigger i min mail har ikke modtaget nogen odre bekræftels... Näytä lisää
Vær forsigtig med at afgive ordre til dette firma. De sender ikke varen, svarer ikke på deres telefon og alle deres e-mail adresser er lukkede. Dog kom jeg, efter at have forsøgt det meste af dagen,... Näytä lisää
Bjarkesvej 3, 3450, Allerød, Tanska
- +45 71 96 55 71
- salg@autoslanger.dk
- autoslanger.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God service
Fint sted at handle, det er god kvalitet, overskuelig side med stort udvalg, lidt ventetid med returering af varer men intet problem, vi fandt en løsning.
Vil anbefale folk siden her. 😊

Vastaus yritykseltä Pitshop.dk
Returnere ikke fragt på returordrer
Ordreflow og leveringstid til 4 stjerner, men har returneret varen og ikke fået beløbet incl. fragt retur som loven foreskriver.
Har skrevet til dem, men ikke fået svar.
Af principielle årsager må jeg nu kontakte e-mærket.
EDIT efter svar:
1. Det er ikke det som fremgår af de salgs- og leveringsbetingelser jeg har godkendt ved afgivelse af ordren - Citat "Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger" - hvis Autoslanger.dk mener at der er andre regler for B2B salg, så må det fremgå af deres betingelser.
2. Den generelle tone i svar der gives til utilfredse kunder her på Trustpilot er LANGT under niveauet for alm. pli og værdighed.

God oplevelse
God oplevelse. Trods fejl af antal i første modtagelse blev problemet hurtigt løst og uden yderligere problemer. Autoslangerdk lever op til deres gode rygte og dermed mine forventninger.
Super god service blev leveret super…
Super god service blev leveret super hurtigt.
Go service varer kom som aftalt

Vastaus yritykseltä Pitshop.dk
Fin service men langsom leveringstid
Fin service men langsom leveringstid. "Postnord"

rettet i anmeldelse.*
Fælgene er så fede!
Kom endda før tid. :)

Vastaus yritykseltä Pitshop.dk
Utrolig hjælpsom og god til at vejlede…
Utrolig hjælpsom og god til at vejlede en så man får nogle dele som opfylder de krav man har
Ingen problemer
Ingen problemer , perfekt varer ,kan kun anbefale til andre👍😊
Kanon hurtigt levering :)
Kanon hurtigt levering :)
Og delene var godt pakket ind 👌🏼
Super service!
Hjemmesiden var lidt svær at forstå - havde lidt svært ved at finde sammensætning af den specialslange og fittings jeg skulle bruge, men servicen var optimal da jeg mailede mine spørgsmål. Fik svar indenfor 20 minutter søndag aften. Tog et billede af mine fittings incl en lineal og fik hjælp den vej inkl links til de dele der skulle bruges til min slange. Perfekt.
Leverance dagen efter og jeg kunne komme videre med mit projekt.
Super god service
Super kvalitet
Super kvalitet, god pris og hurtig levering
Fin og hurtig service
pièces au catalogue mais indisponible …
catalog parts but unavailable and lack of information