Na lang zoeken op internet ben ik bij autoradiospecialist.eu terecht gekomen voor het inbouwen van autoradio Apple CarPlay en achteruit camera met logo voor VW Golf type 6. Via e mail wordt al mi... Näytä lisää
Radio helaas niet van de kwaliteit die ik voor ogen had. Scherm was defect. Retouren is op kosten van de koper, tenzij na onderzoek blijkt dat het scherm werkelijk defect is. Dat was het geval, maar t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- autoradiospecialist.eu
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Het produkt was niet voorradig. Kreeg een seintje dat het weer op voorraad was. Wederom besteld en snel geleverd. Moet echter wel nog gemonteerd worden. Neem aan dat het voldoet.
Prima geregeld
Top dienstverlener
nette prijs, keurig en snel opgestuurd, alleen Post nl levert weer eens een wanprestatie, maar reactie van Autoradiospec. was begripvol en oplossend
Nette levering en installatie was…
Nette levering en installatie was appeltje eitje. Alleen jammer dat je de radio niet in het Nederlands kan instellen.
Goede service.
Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice, reageert snel en geeft de juiste/nuttige informatie. Snelle levering.
Snelle levering en hele goede…
Snelle levering en hele goede comminucatie en goede kwaliteit!
Gewoon simpel te bestellen ,duidelijke…
Gewoon simpel te bestellen ,duidelijke info en netjes op tijd bezorgd
Onder de indruk !
Apple car play in golf vw 5
Netjes geleverd (zonder instructieboekje).
De instructievideo was heel handig.
Goede upgrade van een oudere auto.
Best upgrade ever!
Met de oude autoradio met carkit en Bluetooth had ik altijd last van verstaanbaarheid bij het bellen heb ik de 2DIN radio met Apple Car play besteld, een RCD330. Wauw de beste upgrade ever van mijn 15 jaar oude Golf. Een geweldig geluid, goede verstaanbaarheid en navigatie via het scherm. Geen losse mobiel meer en turen naar dat kleine scherm. Ook Whatsapp met stembedinging. Geweldige ervaring zo. Eenvoudig in te bouwen als je de juiste video op YouTube bekijkt. Echt een dikke aanrader!
Super
Ik heb hier bijna een jaar geleden een autoradio besteld. Helaas functioneerde deze na een tijdje niet meer helemaal goed. Contact opgenomen en ik mocht de radio retour sturen. Zij hebben de radio getest en ondanks er geen afwijkingen geconstateerd werden, kreeg ik toch een nieuwe radio opgestuurd. Super geregeld en heel vriendelijk. Nu werkt hij weer super!
Product was de volgende dag na…
Product was de volgende dag na bestelling geleverd en makkelijk zelf te installeren.
Snelle bezorging en kwalitatief goed
Slechte klantenservice
Pakket werd snel verzonden. Maar wanneer ik een bericht stuur dat het product niet naar behoren functioneert wordt er eigenlijk niet op gereageerd…
Slechte eerste ervaring met deze webshop, hopelijk maken ze het alsnog goed!

Vastaus yritykseltä Autoradiospecialist.Y