Autoimportnoord Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks dat het bedrijf vakantie had, hebben ze toch binnen afzienbare tijd mijn auto geïmporteerd. Heldere en duidelijke communicatie. Alle kosten worden van te voren gemeld (en kloppen). Het is held... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben autoimport ingeschakeld om de import van onze auto te regelen en zijn ontzettend tevreden over de service. De communicatie was uitstekend en we wisten gedurende het hele proces precies wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooie auto geïmporteerd via Aautoimportnoord, alles ging zoals gecommuniceerd was. Het langste was nog het wachten op vrijgave vanuit de Duitse dealer, daarna was alles echt super snel geregeld... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een Tesla Model X geïmporteerd uit Duitsland. Ik heb het hele import proces uit handen gegeven aan David van Autoimportnoord. Dit overlaten aan een professional bleek een goed idee. Zo was de c... Näytä lisää

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

De grootste en best beoordeelde auto import specialist van het noorden. Bespaar op het importeren van je nieuwe auto, snel veilig en voordelig.

Erinomainen

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Nieuwe BMW

Nadat ik zelf een auto had uit gezocht heeft David me enorm goed geholpen met het importeren van de auto. Nette aflevering, Top gedaan.

22. maaliskuuta 2025

Super geregeld!

Communicatie ging soepel. We werden goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele traject. David heeft ons alles uit handen genomen en onze V9olvo stond in een paar weekjes al voor de deur. Echt super!

14. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Perfect geholpen door David!

David heeft me van aanvraag tot levering perfect geholpen! Duidelijke informatie en prettig contact. Als ik weer een auto uit het buitenland wil laten importeren, dan gaat dit zeker via Auto Import Noord!

14. maaliskuuta 2025

Top bedrijf.…

Zegt wat hij gaat doen en doet dan wat hij gezegd heeft. Precies wat je mag verwachten! Bovendien een hele aardige en aimabele man. Bij een volgende keer gaan we zeker weer van zijn kennis en kunde gebruik maken.
Anna

12. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk, punctueel, vriendelijk en voordelig

Via Google (en toch stiekem ook door de zeer hoge recencies) bij Autoimportnoord.nl terechtgekomen. Op mijn offerte snel en duidelijk antwoord. David heeft mij telefonisch geholpen met betrekking tot de aankoop en daarna in maar een paar dagen de auto weten te importeren. Omdat het autobedrijf waar de auto in Duitsland stond heel traag reageerde, is David dagenlang met de communicatie bezig geweest. Ik durf haast wel te stellen dat menig ander importbedrijf de bijl er bij neer had gelegd! Maar gelukkig heb ik nu een voordelige en mooie auto. Import scheelt toch zo 8000 euro tav de Nederlandse markt. Ik raad oprecht iedereen Autoimportnoord.nl aan.

7. maaliskuuta 2025

Top importeur!

Het contact was goed en erg snel. David heeft gewoon kennis van zaken en dat stelt wel gerust als je een auto importeert.

Wij zijn erg blij met de auto en hoe David alles voor ons heeft geregeld!

27. helmikuuta 2025

Top import!

Goede en deskundige advies en communicatie. Adequate afhandeling van import van mijn auto.

17. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Op advies van een collega die in het…

Op advies van een collega die in het verleden ook een auto via dit bedrijf geïmporteerd heeft heb ik contact opgenomen met Auto Import Noord. De communicatie verliep uitstekend, zowel telefonisch als via de mail. Ik vond al snel een auto in Duitsland waar ik belangstelling voor had. Dit heb ik doorgegeven en de rest is letterlijk helemaal door Auto Import Noord gedaan. Het hele proces is precies zoals vooraf verteld is gegaan. De 5 sterren zijn dan ook dik verdiend. David bedankt.

28. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zorgvuldige begeleiding bij import!

Door David erg prettig geholpen met het import-traject en de BPM taxatie van mijn Duitse auto. Er wordt goed uitgelegd wat je kunt verwachten, en je wordt stap voor stap meegenomen in het proces. Sterk aan te bevelen!

9. joulukuuta 2024

Uitstekende dienstverlening

"Uitstekende dienstverlening! David's jarenlange ervaring in importeren merk je direct. Hij denkt actief met je mee, handelt proactief en is altijd goed bereikbaar via telefoon en e-mail."

3. joulukuuta 2024

Bmw 330e importeren..

Online de perfecte auto gevonden in Duitsland... en nu? Even mailtje naar auto import noord en ondanks vakantie de volgende ochtend al mail terug. Onze eigen auto konden we inruilen en na 3,5 week na ons eerste contact stond de nieuwe klaar om opgehaald te worden en konden we de 'oude' inleveren. Tussentijds hield David ons steeds op de hoogte van het importproces. Perfect. En nu genieten van onze BMW 330e.

22. marraskuuta 2024

Service boven verwachting

Heb te maken gehad met moeizame import van auto uit Duitsland. Garage heeft niet geleverd wat afgesproken was. Desondanks heeft autoimportnoord er alles aan gedaan de auto zo goed mogelijk af te leveren en heeft dit gedaan zonder extra kosten. Meer service dan verwacht had mogen worden.
Ervaring die mijn buurman met dit bedrijf had zijn niet alleen bevestigd maar overtroffen.

8. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin