Barst in mijn voorruit
Barst in mijn voorruit, ik zocht een website waar ik direct een prijsopgave voor mijn auto kon vinden; dat vond ik op autoglas-concurrent.nl, de prijs leek me redelijk, alleen kon ik nauwelijks reviews vinden van dit bedrijf. Alleen op een vage site kiyoh.com, die zélf juist als hele slechte review-site beoordeeld wordt, mensen klagen dat negatieve reviews niet geplaatst worden.
Toch de gok maar gewaagd, de juiste ruit aangeklikt en de optie dat het wel een weekje mocht duren (dan was het goedkoper). Dezelfde avond nog werd ik gebeld, de volgende dag al werd in een uurtje mijn voorruit vervangen door één van de aangesloten monteurs, Peter. Prima vent, zeer geroutineerd, de ruit zat er prima in en hij was trots op zijn vakwerk.
Een uurtje later stond hij weer voor de deur, hij was een paar schroefjes vergeten en hij wilde zijn klus wel perfect afmaken.
Kortom: goed en goedkoop, en omdat ik anderen daarvan mee wil laten profiteren heb ik maar een trustpilot account aangemaakt en deze review geplaatst. Nu maar hopen dat de andere monteurs net zo goed zijn als Peter!
19. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu