zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Jeśli chodzi o samo zamówienie to było wszystko jak najbardziej w porządku ,lecz jeśli chodzi o firmę kurierską to już nie do końca . Jednego dnia dostałem wiadomość że będzie dzisiaj dostawa ,a dosta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Póki co nie znalazłem jakichś wad, części pasują zamówione po numerze VIN samochodu, ogólnie polecam, dobrze by tylko było gdyby dostawy były troszkę tańsze
Yritys on vastannut
Pełen profesjonalizm przy obsłudze zwrotu. Mimo konieczności oddania towaru, proces przebiegł bezproblemowo. Obsługa klienta Autodoc jest bardzo pomocna i rzeczowa – czuć, że dbają o klienta nawet po... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.
APLIKACJA AUTODOCJesteśmy znani z:
- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.
- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.
- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.
- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.
- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.
- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.
Skontaktuj się z namiJosef-Orlopp-Straße 55, 10365, Berlin, Saksa

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Fachowość i szybka dostawa części pasują dziękuję i pozdrawiam.

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Od poniedziałku cały czas przetwarzanie? W czwartek muszę dostać przesyłkę bo w piątek jestem umówiony z mechanikiem!. Proszę abym ja jutro otrzymał.😪

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Obsługa ok.Mimo przerwy światecznej zamówienie dostarczone szybko.Tak jak w opisie.Godni polecenia.
Duży plus.

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Super szybko poszło i bardzo dziękuję za szybką przesyłkę

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Great customer service! Good prices! Always buying from Autodoc! Can recommend to anyone!

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Polecam. Korzystne ceny. Bezpośredni kontakt. Szeroki wybór. Solidnie zapakowany towar .

Paczka idealnie zabezpieczona produkt zgodny z opisem w 100%

Vastaus yritykseltä AUTODOC - Poland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.