Banner for AutoConcept Insurance Norge

AutoConcept Insurance Norge Arvostelua 1 110

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Dette useriøse firmaet kan jeg på ingen måte annbefalle til noen. Det stod i garantien at en bestemt del var dekket, denne delen består av ca 8 ulike komponenter, de påstod videre at det komponentet... Näytä lisää

Veldig fornøyd med hjelpen fra Claudio Cianciolo. Fikk god hjelp tidligere med en feil på bilen, og nå igjen i forbindelse med en ny sak og godkjenning. Rask respons, tydelig kommunikasjon og profes... Näytä lisää

AutoConcept leverte raskt et positivt svar, uten en kronglete prosess og det hele løste seg på beste vis for oss som hadde problem med at en dør på bilen ikke lenger låste seg. Saksbehandler hos AutoC... Näytä lisää

Autoconcept er meget profesjonelle, og gode til å kommunisere. Det kan jo være vanskelig å vite hva de dekker ang slitasje på deler etc, så det kan være rom for diskusjon. Dette taklet de veldig br... Näytä lisää

1. Vakuutustoimisto

Vi har levert trygghet til det nordiske bilmarkedet siden 1999. Med over 25 års erfaring innen kjøretøyforsikring og skaderegulering tilbyr vi skreddersydde løsninger i samarbeid med globale partnere. Som godkjent forsikringsformidler av det svenske Finanstilsynet er vi en viktig aktør på det nordiske markedet. Våre produkter er utviklet med bileierens trygghet i fokus – for å gi deg solid dekning og beskyttelse når du trenger det mest.

Ønsker du ekstra trygghet på veien?

Les mer og tegn en forsikring direkte på vår nettside.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Verdiløs garanti

9 uker etter at vi kjøpte en BMW 316i, 2015 mod, ryker multireima på bilen. Delen dekkes ikke av garantien.
Slik denne forsikringen ble solgt inn av forhandler så fikk vi inntrykk av at med XtraGaranti Gull+.skulle alt være dekt. Det var første nedtur.

Verkstedet som reparerer multireim sier det er slakk i registerkjedet. Slakk blir målt til å være utenfor fabrikantens toleranseverdier. Dette sier Autoconcept ikke dekkes fordi motoren fortsatt fungerer. Skal garantien gjelde må motorlampen lyse eller motor havarere. I tilfelle havari vil kostnaden med bytte bli mye høyere (høyere enn de 70000 som er øvre grense for erstatning. Dette vil ikke dekke utgifter til skifte av motor. Når bilen passerer 150000 km så settes dette maksbeløpet ned og vår regning kan bli enda større). Det å måtte kjøre rundt i en bil som kan havarere når som helst føles ikke som noen trygghet snarere tvert imot.

Oppdatering: Registerkjede er byttet og delene (strammer) var helt utslitt. Dette finner man ikke ut før man demonterer (vanskelig å se uten). Autoconcept krevde at motorlampen lyste om de skulle dekke feilen, noe den ikke gjorde selv om registrerkjedet var slakt pga defekt strammer.

Dette forsikringsproduktet vil jeg derfor advare mot.

23. helmikuuta 2023

Dekker lite. Ingen trygghet

Jeg kjøpte med 12 mnd gull + forsikring. Men gikk over til sølv etter noen mnd pga alder på bil. Noe jeg ikke ble fortalt. Webasto røk og ble da ikke dekket. En mnd etter kjøp av bil fant vi ut at det var noe galt med girkasse. Og om det ikke blir fikset så kan dette føre til girkassehavari. Men de nekter å dekke dette da de mener at dette ikke er en plutselig skade. Og pga at det er en lekkasje inni kassa så dekker de ikke dette. Jeg kjøpte garanti for å være sikret mot slikt. Og vet at andre garantiforsikringer hadde dekket dette.

21. syyskuuta 2022

Smertefri opplevelse.

AutoConcept var i direkte kontakt med verkstedet slik at jeg som bruker fikk en bra opplevelse. Slapp å fungere som mellomledd mellom AutoConcept og verkstedet mitt.

28. joulukuuta 2022

Xtra garanti Gull

We added Xtra garanti Gull when we bought our new second hand car. Unfortunately the car gave us an error message after some months. This was potentially an expensive repair. We contacted Auto Concept and the repair was covered and the service was great. Would advise to add this garanti, maybe you don’t need it but comforting feeling in case anything happens!

8. tammikuuta 2023

Forsikringen dekker "alt av mekaniske…

Forsikringen dekker "alt av mekaniske og elektriske komponenter" med forbehold. Med press på forbehold. Måtte gjennom klageombudet for å få igjennom at brudd som følge av design-svakhet skulle dekkes. Skulle gjerne sluppet de 2 ekstra ukene der.

19. lokakuuta 2022

Rask og ryddig skadesaksbehandling

Fikk kjapp tilbakemelding etter jeg meldte inn skaden. Fikk beskjed om å levere bil på verksted. Etter konstatering av feil så ble saken godkjent og dekket fult ut av Autoconcept. Jeg hadde XtraGaranti Gull+ forsikring. Var advart av andre om at Autoconsept var vanskelig, men denne saken viser at det finnes nyanser. Nøkkelen til riktig skadesaksbehandling tenker jeg er ligger hos verkstedene. Riktig og velutredet skade gjør saksbehandling enklere.

Fornøy med saksgangen rundt min skadesak👍🏻

11. joulukuuta 2022