Skal på skiferie i morgen og en af selerne på bagsæderne virkede ikke. En lille ting der dog er meget afgørende for en lang køretur. Fikset uden tidsbestilling og til ingen penge… Det tog under 30 min... Näytä lisää
Fanatisk arbejde Været forbi Gentofte Autocenter for første gang og kan kom glad ud igen. Min bil blev fikset, med god service og kommunikation. Min bil blev behandlet godt, og ingen klage herfra,... Näytä lisää
Jeg har haft min bil på værksted hos Autocenter Gentofte for at få skiftet et sidespejl. Første gang i én dag, hvor værkstedet havde modtaget to forkerte sidespejle fra sin leverandør. Anden gang i tr... Näytä lisää
Dinitrol og Bosch Car Service Gentofte
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Dæktryk for lavt på det ene baghjul
Nem tidsbestilling på nettet
Nem tidsbestilling på nettet. Lidt ventetid og få stole i venteværelset- men det var også samme dag som den første sne faldt, så helt forståeligt
De er grundige og laver et godt stykke…
De er grundige og laver et godt stykke arbejde. Jeg har brugt værkstedet gennem mange år
Søde og effektive
Bedste værksted i København!
Bedste service, venlige og imødekommende mennesker - og altid til at få fat på - absolut alle stjerner herfra. Hilsen Louise
Dygtige mekanikere og fin service
Autocenter Gentofte fandt - og reparerede fejl, mit autoriserede værksted ikke kunne finde.
Service - reservation, information og service på adressen - er fin.
Hurtige og effektive
I var hurtige og gjorde det, vi havde aftalt. I lovede at kigge på ridserne på siden af bilen for en vurdering. Jeg har dog ikke hørt noget.
God service.
Olieskift til kr 3178,75
Olieskift til kr 3178,75…
Olien kostede kr 218,00 +moms pr. liter..
Hos Volkswagen er prisen for en 5+Service kun lidt over de halve.
Venlig medarbejder i telefonen
Venlig medarbejder i telefonen, hurtig svar på mit spørgsmål
Nummerpladeskift
Fik en rigtig god behandling hos AutoCenter Gentofte.
Skulle have afmonteret en nummerplade og senere have påsat en ny nummerplade.
Ingen ventetid og uden beregning.
Kan anbefales.
Jan
Jeg overvejede et værkstedskift…..
Henvendte mig med en defekt fungerende Xenon lygte i højre side. Havde fået tjekket, at pære og tændingselektronik fungerede perfekt ved flytning til Venstre side og oplyste derfor, at det nok var styreboksen, der var defekt. Det bekræftede værkstedet efter at have haft bilen i 1/2 dag og der blev bestilt en ny styreboks med forventet levering inden for 2 dage. Der blev aftalt ny tid på 3. dagen, hvor bilen blev afleveret om morgenen og lovet færdig over frokost. Kl. 11 ringede værkstedet og sagde, at de ikke havde modtaget reservedelen og at leverandøren ikke “kunne finde den”… men de ville ringe, når den blev fundet. Ringede senere på dagen og meddelte, at leverandøren ikke havde reservedelen og at de heller ikke kunne skaffe den fra et andet sted før efter en uge (hvor jeg så kunne hente bilen i mellemtiden og komme tilbage med den). Eller de kunne skaffe en brugt reservedel, som de kunne montere næste dag (en hel uge efter jeg henvendte mig). Det sidste blev så løsningen. Konklusion: Dårlig service! 1) Følte mig ikke på noget tidspunkt velkommen som ny kunde 2) Både chef og medarbejderen i modtagelsen virkede “ret ligeglade” og gjorde ikke noget for at kompensere for situationen. Dér kommer jeg ikke mere.

Vastaus yritykseltä AutoCenter Gentofte
Jeg fik udskiftet et par ting
Jeg fik udskiftet et par ting, bl.a. bremseklodser, og bilen blev helt gennemgået, så jeg nu kan køre sikkert et godt stykke tid.
Fantastisk service og hurtig hjælp
Jeg havde skiftet hjulene selv, men det sidste ville simpelthen ikke af. Jeg kørte til AutoCenter Gentofte, hvor jeg blev mødt med venlighed og forståelse. Jeg var heldig at kunne blive presset ind med det samme, og hjulet blev hurtigt skiftet. Dagen blev reddet takket være deres effektive og professionelle hjælp. Kan varmt anbefale AutoCenter Gentofte for både deres service og imødekommenhed!