Autobedrijfwestzicht Arvostelua 30

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

4 maanden geleden een Volvo S60 BJ 2017 gekocht hier. Prima auto, erg blij mee. Ben zeer netjes geholpen bij dit bedrijf. Vincent is vriendelijk en behulpzaam. Heb recent een repetitie moet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

We hebben onze Subaru Tribeca hier ingeruild voor 5000 euro en een freelancer gekocht voor 1000 meer, echter heeft deze " nette dealer" vergeten te vermelden dat dit een schade auto is!! Complete b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel lang gezocht naar de juiste TTS en Westzicht had 'm! Zwart, automaat, dealer onderhouden, Coupe en de juiste bekleding. Werd vriendelijke door het team geholpen. Test rit was geen probl... Näytä lisää

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

Autobedrijf Westzicht is sinds 2014 actief in de inkoop en verkoop van gebruikte voertuigen. Wij hebben ons gericht op auto's die zowel jong gebruikt zijn als youngtimers. Wij zijn voortdurend geïnteresseerd in de unieke auto's op de markt.

4,1

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Excellent service

Excellent service, very friendly staff. It couldn't be better! I got the car at a very fair price. I would definitely buy a car from you again.

16. maaliskuuta 2026

Volvo s60

4 maanden geleden een Volvo S60 BJ
2017 gekocht hier.

Heb recent een repetitie moeten doen en ondanks dat dit buiten de garantie viel is het probleem alsnog verholpen. Er word goed gecommuniceerd.

Niks dan goeds over dit bedrijf te zeggen!

27. helmikuuta 2026

Slechte service

Hele slechte service! Contact zoeken met dit bedrijf is heel moeizaam, een reactie op je e-mail krijgen duurt erg lang. Gister een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, de afspraak stond voor vanmiddag. In de ochtend op de dag van de afspraak werd ik gebeld dat de auto "per ongeluk" verkocht is door een collega. Er werd heel makkelijk gezegd dat door de drukte dit is gebeurd en hier kan niks aan gedaan worden. Nou als je zo zaken doet en omgaat met mensen kom je heel ver. Koop hier je auto niet! Als die er tenminste dan nog staat want dat weet je dus nooit.

20. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Onlangs heb ik een Audi A3 gekocht bij…

Onlangs heb ik een Audi A3 gekocht bij Autobedrijf Westzicht en ik ben ontzettend tevreden. De auto verkeert in perfecte staat en heeft geen enkel mankement. Alles was duidelijk en eerlijk vanaf het eerste contact.

De klantenservice is echt top: het team nam alle tijd voor mij, beantwoordde al mijn vragen rustig en dacht goed mee. Ik voelde me serieus genomen en welkom, wat tegenwoordig niet overal vanzelfsprekend is.

Kortom, een zeer fijne ervaring en absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en goede service!

8. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ook een mercedes gekocht paar jaar…

Ook een mercedes gekocht paar jaar geleden hier . Na km stand te controleren blijkt terug gedraaid . Nu zit ik met een auto met onlogise km stand . 👍

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Goedemiddag Hs, Cl. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je auto. Echter zonder telefonisch contact, een kenteken, een naam kunnen wij niks. Op deze manier kunnen wij niks uitzoeken. Om te beginnen of je de auto wel hier hebt gekocht. Je kan ons bellen op 055-7009778

Betrouwbaar en vriendelijk

Topservice, vriendelijk personeel en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

31. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Buitengewone service

Erg plezierige mensen, aankoopkeuring door mijn eigen garage laten doen en alle punten zijn verholpen.
Had na aflevering probleem met abs sensor, dit is met enorm veel geduld volledig opgelost, buitengewone service!

2. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat onze service zo goed is bevallen. Uiteraard kan er altijd iets kapot gaan aan een net gekochte auto. Vervelend natuurlijk, maar wij proberen dit altijd netjes op te lossen. Nog veel plezier met de Mercedes gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en fijne auto gekocht

Onlangs een Ford Fiesta uit 2011 gekocht bij Autobedrijf Westzicht. We hadden van te voren een afspraak gemaakt om te komen kijken. Nadat we goed geholpen zijn, hebben we de auto gekocht. We zijn er nog steeds erg blij mee!

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Goed om te horen Nick, bedankt voor het delen van je ervaring!

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier nooit een auto

Complete balk en airco unit dubbel gevouwen, radiator aan gort en ventilatoren lopen vast!!
Als je je geld moet verdienen met het oplichten van mensen kan he beter sluiten!
Koop hier nooit een auto!!

29. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Hoi Daan, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hadden graag gezien dat je ons had gebeld om dit te bespreken, dit is tot op heden niet gedaan. We staan altijd open voor een oplossing. Je kan ons alsnog bereiken op 055-7009778 om tot een oplossing te komen.

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs een c-klasse gekocht bij dit…

Onlangs een c-klasse gekocht bij dit bedrijf. Ik ben erg goed geholpen door de professionele verkoper die mij een goede prijs heeft gegeven voor mijn auto en vandaar deze auto aangeschaft.

17. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Hoi Maarten, fijn dat je zo tevreden bent. Nogmaals veel plezier met de c-klasse gewenst!

Audi a4 - top klantenservice

Ik kwam daar voor een mooie audi a4 om te bekijken eventueel om mee te nemen dezelfde dag. Ik kwam de winkel binnen en werd meteen gastvriendelijk geholpen door de medewerkers, kopje koffie aangeboden gekregen en heb al mijn vragen beantwoord gekregen. Gelijk een mooie prijs kunnen maken en direct mee kunnen nemen. Verder nooit ergens zoke klantenservice gekregen. Top bedrijf!

4. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We proberen al onze auto's rijklaar te hebben staan. Hierdoor kan je meteen de weg op met de aankoop. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs een auto gekocht bij…

Ik heb onlangs een auto gekocht bij West Zicht en ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd voor me, gaven eerlijk advies en kwamen hun afspraken na. De auto was helemaal in topstaat en precies zoals beloofd. Echt een betrouwbaar bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat. Aanrader!

14. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Een mooie Mercedes gekocht

Een mooie auto gekocht bij autobedrijf Westzicht.
We zijn goed en vriendelijk ontvangen en geholpen door Vincent.
We kregen de tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken.
We zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto

7. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autobedrijfwestzicht

Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor het schrijven van een review Peter. Nogmaals veel plezier gewenst met de prachtige B-klasse!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin